bebecarina Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 da mah am bagat o cutie de calmante ... `tul in gura pe fraieru ala trebuia sa mai intru la Select s`o vad pe blonda lu aleck k`mi treceau instantaneu nu stiam ca am efect calmant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 bah sergiu ce`o zis ala ca avea scris pe tricou aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 da mah am bagat o cutie de calmante ... `tul in gura pe fraieru ala trebuia sa mai intru la Select s`o vad pe blonda lu aleck k`mi treceau instantaneu Blonda mea ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 bah sergiu ce`o zis ala ca avea scris pe tricou aseara? :lol: Da tu crezi ca eu mai stiu...)... ,noah saracu de el era dus cu pluta.....da o bagat la sec paharul ala Blonda mea ma? Bah ce prostii vorbiti aici ....blonde si nush ce....lasati voi blondele in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) Blonda mea ma? aleck dak`ti arat ce mesaje am primit de la manu pe privat te tai imprejur :lol: Dum Fuk Da tu crezi ca eu mai stiu...)... ,noah saracu de el era dus cu pluta.....da o bagat la sec paharul ala nu o fost normal ala Editat August 25, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 aleck dak`ti arat ce mesaje am primit de la manu pe privat te tai imprejur Dum Fuk Hit me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Hit me! Mai bine nu , Salutari di Grecia de la mine si Tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) Mai bine nu , Salutari di Grecia de la mine si Tudor De ce nu ma? Betivanilor! Tineti doar pt voi! Editat August 25, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) bro nu mai fi sad k iti zisei manu te`ai intalnit cu Tudor ? dai una dupa ceafa din partea mea Editat August 25, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Cineva ii mai rapid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 mai rapid decat ghost rider repsolica? nu creeeedd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 mai rapid decat ghost rider repsolica? nu creeeedd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 zi mah care`i ala sa`l provoc la un TT`u prin oras ... k vad k iara dupa ploaie ies ciupercile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 zi mah care`i ala sa`l provoc la un TT`u prin oras ... k vad k iara dupa ploaie ies ciupercile Ramasesi in urma? Ai sa vezi tu, nu divulg nimik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 hai mah ... dastea faci tu cu brother`u tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 hai mah ... dastea faci tu cu brother`u tau? Nu poci, si gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Nu poci, si gata! na bine lasa k o sa vezi ce pot yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 na bine lasa k o sa vezi ce pot yo N ar fi mai bine ca voi 2 sa vorbiti pe mess ? , hai ca am treaba tre sa ma dc la bronzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad rat Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 salutare il stie cineva pe Puscas Adrian din Brasov ,fost proprietar de DR 650 cu numarul BV -77-BUL Daca da ,as avea nevoie de un nr de telefon,o adresa de mail eventual mess,vreau sa vb cu el neaparat As fi foarte recunoscator pt orice informatie utila astept un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 intra pe sectiunea din Brasov poate acolo te poate ajuta cineva Manu pe mess nu putem face posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) N ar fi mai bine ca voi 2 sa vorbiti pe mess ? , hai ca am treaba tre sa ma dc la bronzat Tu n-ai treaba cu bronzatu' totusi? Ce ne stresezi si aici? Editat August 26, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 bro nu mai fi sad k iti zisei manu te`ai intalnit cu Tudor ? dai una dupa ceafa din partea mea Cezar fata mea ... itzi urez un sanatos stranjo`n buci cu fericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 tudor fata mea .... iti urez un Chin Tu Fat , Dum Fuk Yu Stin Ki Pu aleck nu tradu nimic ca astia 2 is cocalari si is impotriva mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 tudor fata mea .... iti urez un Chin Tu Fat , Dum FukYu Stin Ki Pu aleck nu tradu nimic ca astia 2 is cocalari si is impotriva mea Will do! Sa se descurce singuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 asa te vreau brother ... insfarsit esti de acord cu je ... le`ai dat mura`n gura sa se descurce Dum Fuks hai aci Luci ... we can talk free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate