dopeman1979 Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Am dat aseara o fuga, se anunta o intalnire pe cinste, revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 (editat) doar poze... ...si...pe baiatu' din poza...portretul!...il cauta mama...rog pe cei care mai sunt acolo si il vad(ARE SAPCA NOUA!),sa-l trimita acasa...!...va multumesc! Editat Iulie 14, 2007 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Am fost numai simbata iar intrunirea mi s-a parut foarte reusita. Locatie superba, curatenie, drumul prin Cheile Bicazului super misto. E pt. prima oara cind am fost la Gheorghieni si am citit topicul de anul trecut unde se plingeau vreo 2 ca lumea e rea acolo, ca nu vrea sa vorbeasca romaneste etc. Mie ungurii de acolo mi s-au parut extraordinar de amabili si de binevoitori iar unguroaicele .... . Si acu' poze: unde's unguroaicele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 (editat) A doua intalnire la care merg si o ocazie buna de a testa cortul si sacii de dormit proaspat cumparati. Locatie foarte frumoasa, drumul de la Piatra la Gheorgheni a facut toti banii. Am ajuns sambata seara deci nu am mai prins cine stie ce din concursuri. Am profitat de ocazie insa pentru a vizita o pestera plasata in apropiere, pestera Sugau. 1o km din Gheorgheni spre Brasov cred, se trece de primul sat si apoi spre dreapta se intra pe un drum forestier pana la pestera. Foarte frumos drumul printre munti, si mai frumoasa pestera. Si acum cateva poze: Masa de seara cu renumitii mici: Trezirea de dimineata O singura poza din pestera, pentru cei ce vor mai mult sa faca un drum ca merita Drumul inapoi: de la pestera spre ghorgheni: Si Gheorgheni-Cheile Bicazului Editat Iulie 16, 2007 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 in afara de faptul ca m-i sa dus rulmentul de la roata din fata, intalnirea a fost SUPER!!! am facut cunostinta cu o gramada de oameni super de treaba, multumesc tutror de ajutor. un baiat tot cu vfr mi-a dat scule, altii au venit sa ma ajute... jos cu palaria baieti iar baietii din Gheworgheni.... pai, nu am cuvinte...au venit dupa mine pana la serpentine (fara sa ma cunoasca vreunul) mi-au luat motorul cu trailer si au rezolvat sa se deschida magazinul de rulmenti duminica diomineata! asa oameni...nu prea gaseste omult! multumesc inc-odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Locatia de nota 10...frumoasa intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Ne pare bine ca ati fost aici ,si ca v-ati simtit bine.Sper ca ne mai intalnim si la anul,........pana atunci profitati de vremea buna Salutari prin aceasta cale pt toti BIKERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 in afara de faptul ca m-i sa dus rulmentul de la roata din fata, intalnirea a fost SUPER!!! am facut cunostinta cu o gramada de oameni super de treaba, multumesc tutror de ajutor. un baiat tot cu vfr mi-a dat scule, altii au venit sa ma ajute... jos cu palaria baieti iar baietii din Gheworgheni.... pai, nu am cuvinte...au venit dupa mine pana la serpentine (fara sa ma cunoasca vreunul) mi-au luat motorul cu trailer si au rezolvat sa se deschida magazinul de rulmenti duminica diomineata! asa oameni...nu prea gaseste omult! multumesc inc-odata! super tare !!! ku furka pe butuk !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 m-am simtit extraordinar lume multa multe motoare, si oameni extraordinari , felicitari organizatorilor si sper sa ne vedem si la anu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 in afara de faptul ca m-i sa dus rulmentul de la roata din fata, intalnirea a fost SUPER!!! am facut cunostinta cu o gramada de oameni super de treaba, multumesc tutror de ajutor. un baiat tot cu vfr mi-a dat scule, altii au venit sa ma ajute... jos cu palaria baieti iar baietii din Gheworgheni.... pai, nu am cuvinte...au venit dupa mine pana la serpentine (fara sa ma cunoasca vreunul) mi-au luat motorul cu trailer si au rezolvat sa se deschida magazinul de rulmenti duminica diomineata! asa oameni...nu prea gaseste omult! multumesc inc-odata! Oameni buni! Este normal ca ajuti pe cel care are nevoie! Cui sa te adresezi daca nu la un alt motociclist mai ales daca in apropierea ta la 20-30km sunt vreo 1000 de motociclisti unde se indrepta si cel din pricina? Mie mi-sa adresat omul fara sa ma cunoasca fara sa-l cunosc. Daca pe marginea drumului il vezi pe cel cu necaz, nu-il intrebi numele ci care e baiul? Ma bucur ca v-am putut ajuta. Un membru Blues Riders sa oferit cu masina, altul cu remorca fara intrebari. Totodata pe aceasta cale multumesc tuturor celor care ne au onorat cu prezenta, sper ca v-ati simtit bine, dar spuneti-mi si latura negativa, sugestiile ca sa putem invata din greselile noastre si dupa 18 intruniri! Cu toata stima presedintele clubului Blues Riders din Gheorgheni, Endre Szentjobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 super tare intrunirea felicitari organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Endre, koszonom szepen! iar pe de alta parte, ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atti-82 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 iata cateva poze de la mine panorama la KM4 noi de la Sovata funny peisaj fara cuvinte noi iata cateva poze de la mine panorama la KM4 noi de la Sovata funny peisaj fara cuvinte noi Gold Wing BMW cu motor Dacie 1300 Csegzi cam atat de la mine.super intrunire haideti cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 mai am si altele dar merge foarte greu asa ca revin maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 O petrecere a motociclistilor pe cinste si de asemeni organizare super buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 (editat) poze tot de la intrunire.Mikeboy in actiune Editat Iulie 24, 2007 de etzmz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attisz Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Bravo baieti ati reusit o intilnire pe cinste.Voi fi acolo si la anul va promit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 frumos...frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black diamond Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Foarte tare peisajul!!!!! Nu am stiut ca e asa frumos in partea aceea de Romanie! Noi am ajuns cam tarziu la intrunirea propriu-zisa si n-am apucat sa vedem mare lucru, ca am avut probleme la drum, dar sunt foarte de treaba motociclistii din Odorheiu Secuiesc si cu ajutorul lor am ajuns! Multumim!!! Felicitari bucatarilor si sa traiesti 1000 de ani tanti cu langosi!!! Ne vedem peste 2 saptamani la Odorhei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Inca niste poze de la Gheorgheni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mauser Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 (editat) am si eu Editat August 1, 2007 de Mauser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Un video de la Gheorgheni.......scuze de intarziere!!! Uitati link-ul http://www.hi5.com/friend/video/5840324--1...B200--view-html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate