Sari la conținut

04' Yamaha R1

Raul.
 Share

Postări Recomandate

• 1 month later...

Subscriu la ZX-10R... Daca n-are hibe ascunse, atunci va fi cel mai tare la 1000cc... Deocamdata trebuie sa treaca perioada de teste rutiere ale cumparatorilor... si pe urma o sa-mi iau si eu unul... :D :)

Cat despre R1, e clar ca Yama a trecut la design de avangarda si cred ca incepe sa exagereze cu minimalismul carenajului... Arata agresiv, dar pare de jucarie, cel putin pt un motor de 1000cc... :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta cu "exista si suzi, nu numa honda" e ca un fel de "o fi mercedesu masina da io tot dacia imi iau".

ce conteaza clasamentul la motogp, unde kawa o cam suzi....cine a avut ochi de vazut a vazut de mult, iar cine nu, o s-o tina in continuare p-a lui...

Link spre comentariu

Motofanule, are 172 "pe loc" si 180 fics in mers datorita ram-airului care daca nu il bagau nici anu asta nu prea faceau fatza concurentei :P, oricum ptr mine daca e sa ma hotarasc INTR0UN FINAL la cceva ramane 2004 asta sau zx10....suzi sau honda are out for me desi realizez ca oricare e prea mult ptr cat stiu eu sa merg, dar da bine pe strade una din asta carenata :D, eu macar recunosc, ca imi place sa se benocleze lumea la mine pe strada :)

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salutare!!! ... nu stiu cu ce ochi atii vazut voi r1 '04 dar ai mei au ramas bulbucatzi vreo 15 min !!! :D mi-am revenit cu greu !!!:P parerea mea e ca arata super bine! le dau dreptate celor care nu prea se impaca, cu carenele de marime mica , dar asta este; poate vor fi accesorii ccare sa inlocuiasca minuscula masca a motorului

referitor la greutate/putere fiti ateti:

r1: 172kg / 172cp =1 (172kg / 180+ cp = 0.955555)

zx10: 165kg / 160cp =1.03125

daca si zx10' a fost cantarit la gol eu zic ca r1 a castigat !!! (poate pe viraje sunt egale :) )

aici ceva adrese:

http://www.yamaha-motor.com/products/UnitI...&mid=6&iid=5132

http://www.yamaha-motor.com/products/unitg...mcy&cid=5&mid=6

Sper sa avem parte de o iarna cat mai scurta !!!!!!

post-6-1067622956.jpg

Link spre comentariu

R1 cat a iesit a revolutionat lumea mota! Eu recunosc ca am o slabiciune pentru Honda. CBR1000RR mi se pare ... NO COMMENT!

Totusi R1 2004 cu raportul cal/kg.... !!!

COCSANELE: Votez pentru R1! Asta asa ... stiind ca vrei sa alegi intre Yamaha si Kawa!

Bafta!

Link spre comentariu

• 1 month later...
asta cu "exista si suzi, nu numa honda" e ca un fel de "o fi mercedesu masina da io tot dacia imi iau".

ce conteaza clasamentul la motogp, unde kawa o cam suzi....cine a avut ochi de vazut a vazut de mult, iar cine nu, o s-o tina in continuare p-a lui...

Ce zici de Alfa romeo? bate tot nu? Bate BMW de il asculta cu urechea in curse nu?

No frate pe strada e altceva total altceva iar daca tu iti iei moto numai ca a castigat la televizor atunci..... n-are rost Eu zic ca cel mai mult conteaza ce simti tu cand te sui pe ea.Da-i lui Rossi un simson si va bate tot cu el conteaza VIZITIUL cel mai mult in treaba asta.

Link spre comentariu

pina si rossi a zis despre honda ca este PERFECTIUNEA si ca n-are ce sa mai ceara mai mult.

nu cred ca ar face ceva cu simsonu. de altfel, o sa se vada la anu cind o sa mearga cu un alt fel de simson :P

Link spre comentariu

Bai baietzi R1 nu e un motor pentri Romania Cind veti avead de gind sa lasati CIUMEGEALA

la o parte sa vedeti adevarul in fata. La starea actuala a drumurilor nu poate nimeni controla un motor asa usor.Oresti avea dreptate dati banii pe ceva ce puteti duce! Figura asta e valabila si pentru Gsxr1000 si ZX10

Link spre comentariu

Mai baieti nu va certati..........!!!!!!!!!!!! ca au aparut si primele teste ale modelelor 2004 prin Bike,Performance bikes,Fast bikes Etc. Se pare ca diferentele intre ele sant foarte mici. ZX 10 pe primul loc - incomod si de folosit in special pe piste,158cp masurati la roata din spate-ultrasportiv. R1 -loc 2 -superperformant, de folosit numai pe circuite,protectie minima la vant - frane dementiale si deasemenea garda la sol ridicata care permite unghiuri de inclinare mari. 155 cp la roata din spate. Cbr 1000 rr - ergonomic f. bine studiat ,cel mai polivalent,cel mai rigid cadru si furca spate . Are ca dotare de serie amotizor rotativ de directie (steering damper) 151 cp la roata din spate. De suzuki doar ca are un design smeker la faruri (urmeaza sa citesc articolu') Au mai aparut o gramada de bunatati ca de exemplu MV agusta f4 1000- ........ laverde,Aprilii,Benelliiii,Mondiale, urmeaza si un Triumph tare si multe altele misto de tot .

Toate sant misto si arata de-ti pica falcile bani sa le cumparam si drumuri sa le alergam sa avem !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu