Raul. Postat Septembrie 5, 2003 Share Postat Septembrie 5, 2003 Ia uite ba ca si japchinezi pot sa faca motoare frumoase , nu numa macaronari http://speedzilla.zeroforum.com/zerothread?id=17685 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 6, 2003 Share Postat Septembrie 6, 2003 Merci de link "tzarane" , m-a facut sa ma mai gandesc odata la ce o sa imi iau, eram convins ca o sa fie zx10-r, si cum ptr mine suzuki si honda nu prea intra in discutie ( o fi ceva pe creier) pendulez intre astea 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 8, 2003 Share Postat Septembrie 8, 2003 http://www.infomotori.com/a_82_IT_2896_1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Octombrie 8, 2003 Share Postat Octombrie 8, 2003 Ia-ti ZX10R. Sa se intzeleaga o data si la noi, ca nu exista numai Honda si Suzi e si verdele care a fost si pare ca o sa mai fie tare tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 mah, mi se pare mie, sau r1 '04 n-are carena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slayer Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 din cate observ eu....r1 are carena dar acopera mai putin motorul..si pe deasupra e vopsita in 2 culori...iar una dintre ele este negru...d-asta probabil ti se pare ca nu are carena.... dar tot cred ca ZX-10R e mult mai buna...avand in vedere...raportul greutate-cai putere...aproape 1.....motorul are 165 kg si 160 de CP....deci cred ca manaci asfaltul cu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 Subscriu la ZX-10R... Daca n-are hibe ascunse, atunci va fi cel mai tare la 1000cc... Deocamdata trebuie sa treaca perioada de teste rutiere ale cumparatorilor... si pe urma o sa-mi iau si eu unul... Cat despre R1, e clar ca Yama a trecut la design de avangarda si cred ca incepe sa exagereze cu minimalismul carenajului... Arata agresiv, dar pare de jucarie, cel putin pt un motor de 1000cc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 10, 2003 Share Postat Octombrie 10, 2003 asta cu "exista si suzi, nu numa honda" e ca un fel de "o fi mercedesu masina da io tot dacia imi iau". ce conteaza clasamentul la motogp, unde kawa o cam suzi....cine a avut ochi de vazut a vazut de mult, iar cine nu, o s-o tina in continuare p-a lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Octombrie 10, 2003 Share Postat Octombrie 10, 2003 Baclava, la cat stim noi sa mergem pe motorete din astea de 165 cp cred ca factorul decisiv este dizainul .....iar tu pana sa te urci pe o "dacie" inca mai ai de urcat cateva trepte de la barkas-u ala al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Octombrie 10, 2003 Share Postat Octombrie 10, 2003 Ce zici Coxanelu si '04 este la fel de incomod pe trasee lungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_fan Postat Octombrie 10, 2003 Share Postat Octombrie 10, 2003 dar tot cred ca ZX-10R e mult mai buna...avand in vedere...raportul greutate-cai putere...aproape 1.....motorul are 165 kg si 160 de CP....deci cred ca manaci asfaltul cu asta... din cate aflai, r1/2004 se lauda cu 180+ hp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Octombrie 11, 2003 Share Postat Octombrie 11, 2003 Motofanule, are 172 "pe loc" si 180 fics in mers datorita ram-airului care daca nu il bagau nici anu asta nu prea faceau fatza concurentei , oricum ptr mine daca e sa ma hotarasc INTR0UN FINAL la cceva ramane 2004 asta sau zx10....suzi sau honda are out for me desi realizez ca oricare e prea mult ptr cat stiu eu sa merg, dar da bine pe strade una din asta carenata , eu macar recunosc, ca imi place sa se benocleze lumea la mine pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 Salutare!!! ... nu stiu cu ce ochi atii vazut voi r1 '04 dar ai mei au ramas bulbucatzi vreo 15 min !!! mi-am revenit cu greu !!! parerea mea e ca arata super bine! le dau dreptate celor care nu prea se impaca, cu carenele de marime mica , dar asta este; poate vor fi accesorii ccare sa inlocuiasca minuscula masca a motorului referitor la greutate/putere fiti ateti: r1: 172kg / 172cp =1 (172kg / 180+ cp = 0.955555) zx10: 165kg / 160cp =1.03125 daca si zx10' a fost cantarit la gol eu zic ca r1 a castigat !!! (poate pe viraje sunt egale ) aici ceva adrese: http://www.yamaha-motor.com/products/UnitI...&mid=6&iid=5132 http://www.yamaha-motor.com/products/unitg...mcy&cid=5&mid=6 Sper sa avem parte de o iarna cat mai scurta !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovylord Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 R1 2004 e un super model intre motocicletele de serie, dar are multe lucruri luate de la modelul de motogp. Asa ca la anu cei de la Yamaha vor trebui sa vina cu foarte multe inovatii pentru a crea un prototip cu cel putin 300 de ansamble diferite fata de modelul de serie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 1, 2003 Share Postat Noiembrie 1, 2003 R1 cat a iesit a revolutionat lumea mota! Eu recunosc ca am o slabiciune pentru Honda. CBR1000RR mi se pare ... NO COMMENT! Totusi R1 2004 cu raportul cal/kg.... !!! COCSANELE: Votez pentru R1! Asta asa ... stiind ca vrei sa alegi intre Yamaha si Kawa! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrowabc Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 Stie careva un pret pe aici pe la noi,sau in EUROPA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrowabc Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 La R1 ma refeream... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 12, 2003 Share Postat Decembrie 12, 2003 asta cu "exista si suzi, nu numa honda" e ca un fel de "o fi mercedesu masina da io tot dacia imi iau".ce conteaza clasamentul la motogp, unde kawa o cam suzi....cine a avut ochi de vazut a vazut de mult, iar cine nu, o s-o tina in continuare p-a lui... Ce zici de Alfa romeo? bate tot nu? Bate BMW de il asculta cu urechea in curse nu? No frate pe strada e altceva total altceva iar daca tu iti iei moto numai ca a castigat la televizor atunci..... n-are rost Eu zic ca cel mai mult conteaza ce simti tu cand te sui pe ea.Da-i lui Rossi un simson si va bate tot cu el conteaza VIZITIUL cel mai mult in treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 12, 2003 Share Postat Decembrie 12, 2003 pina si rossi a zis despre honda ca este PERFECTIUNEA si ca n-are ce sa mai ceara mai mult. nu cred ca ar face ceva cu simsonu. de altfel, o sa se vada la anu cind o sa mearga cu un alt fel de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 R1 is ..... the ONE ! (the only ONE). adica, mai pe romaneste, R1 rules !!! Poate sa scoata kawa si suzi motoare de 1000 de cai, nu vor avea manevrabilitatea si franele lui R1 (a, am uitat de Honda, dar despre astia are Coxanelu` o vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Degeaba ai R1 2004 daca intentionezi sa intri in primul pom sau prima prapastie cu ea. E mai destept sa cumperi un motor pe care il poti controla, ca lumea sa zica :merge baiatu; decat sia luat prostu R1 si diabia sta pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Inseamna ca nu ai mers pe un R1......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Decembrie 14, 2003 Share Postat Decembrie 14, 2003 Oresti a mers pe primul R1 din Romania...dupa care a urmat Coxanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 14, 2003 Share Postat Decembrie 14, 2003 Bai baietzi R1 nu e un motor pentri Romania Cind veti avead de gind sa lasati CIUMEGEALA la o parte sa vedeti adevarul in fata. La starea actuala a drumurilor nu poate nimeni controla un motor asa usor.Oresti avea dreptate dati banii pe ceva ce puteti duce! Figura asta e valabila si pentru Gsxr1000 si ZX10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 Scuzele de rigoare in acest caz .... lasa, sa-mi iau eu si sa nu am unde sa ma dau cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate