virilu Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Am A1 de cva timp, am multi km pe 125, si mam gandit sa trec la cva mai mare...poate chiar foarte mare honda vtr 1000 f firestorm. Acum astept sa iau categoria A si ma gandeam sa aflu de la voi niste pareri despre aceasta motocicleta, la ce sa ma astept la drum lung, cum se comporta, care e durata medie de viata a motorului....sau a motociclistului;))...astept pareri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 sa o stapanesti sanatos...inca un camarad ne-a parasit si a lasat clasa 125 in spate...eh las ca te ajungem noi din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 E foarte fain motorul,dar sa nu uitam ca descinde din seria VTR SP,motor cu state vechi in curse.Nu se compara nici pe departe cu Rieju ala de 14 cai,ca are cam...140 .Ai mare grija,inteleg ca ai in jur de 18 ani daca acum iei A-ul,du-te intai pe drumuri mai necirculate cu el si ia-o foarte usor.Mai bine luai o CBR 600 F sau un SV 650 S daca vrei V-twin,VTR-ul e mare si cam greu,o sa-ti ia ceva timp sa te obisnuiesti. Be afraid. Be very afraid. Ma rog,n-o lua chiar asa mecanic,dar ai grija de pielea ta,ca daca tu n-ai grija,altii nici atat.Bafta si longevitate ,asfalt uscat si sa porti echipament de protectie si cand te duci la paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Am A1 de cva timp, am multi km pe 125, si mam gandit sa trec la cva mai mare...poate chiar foarte mare honda vtr 1000 f firestorm. Acum astept sa iau categoria A si ma gandeam sa aflu de la voi niste pareri despre aceasta motocicleta, la ce sa ma astept la drum lung, cum se comporta, care e durata medie de viata a motorului....sau a motociclistului;))...astept pareri:) Ma VTR ti-ai luat, dar garsoniera ti-ai luat la cimitiru din Snagov? Hai sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Am A1 de cva timp, am multi km pe 125, si mam gandit sa trec la cva mai mare...poate chiar foarte mare honda vtr 1000 f firestorm. Acum astept sa iau categoria A si ma gandeam sa aflu de la voi niste pareri despre aceasta motocicleta, la ce sa ma astept la drum lung, cum se comporta, care e durata medie de viata a motorului....sau a motociclistului;))...astept pareri:) ai de poola me ma frate...noa amu te-ai scos tati...da la 125 direct la 1000...nu esti moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 am vandut o vaca, si o camila...si mi-am luat vtr....mai am si gaste, vreau sa le vand sa-mi iau si niste protectii...si o sa vand si niste porumb alea..alea sa-mi iau si o garsoniera...undeva sub pamant;))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 unde are VTR FireStorm 140 cai ? si daca ai stii cat este de usoara in comparatie cu alte miare este o motocicleta super care mie personal mi-a furat inima (prima motocicleta adevarata pe care am mers) se conduce la fel de usor ca un 600 insa este brutala in ture mici, na doar este un V-twin super motor, insa grija mare la fel as putea sa spun, refiritor la atentie, si daca ai lua un 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate