Galen Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Multa sanatate colega! Si recuperare completa intr-o zi! M-ai pacalit cu topicul asta, intrasem sa vad daca si aici gasesc aceeasi sete de sange si chiar tendinte de necrofilie ca pe topicul panterei. Alta viata in 2004 , vremuri cand termenii de solidaritate si fraternitate nu erau cuvinte goale de sens printre motociclisti. Asta e, putini am fost, multi am ramas! cele bune si faine si sezon de schi plin colega! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Zahei, esti un on rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Ba poate dimpotriva, vremea de acum te "ajuta" sa porti echipament complet. foarte bine punctat. la unii, ba e prea cald sa mergi cu geaca/manusi/ghete, ba e prea frig si tre sa renunte cu totul la motocicleta. Zahei, am citit topicul de la inceput si am ramas efectiv impresionat. Intradevar mersul prin oras este cel mai periculos, cel putin la noi in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate