B.B. Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Deci, am descoperit de curand un magazin de piese de Jawa, stapanul este un batranel simpatic care vorbeste germana si rusa dar nu english (stie "bye", "hello", si "friend" - asta l-am invatat eu ). Are cataloage cu aproape orice model, orice an. E frumos magazinul, old-style, cu piese vechi agatate pe pereti si motoare vechi sectionate puse in vitrina... fain tare...Aduce aproape orice, preturi habar nu am, trebuie sa-i spun exact piesa ca sa-mi zica pretul. Daca aveti neaparat nevoie de vreo piesulica imposibil de gasit acasa sau mai stiu eu ce puteti sa-mi spuneti pe pm si vedem cum facem. Nu fac din asta o afacere, o fac doar pentru oameni disperati fara nici un comision sau alt interes. Numa bine! Inca o data, numai pentru oameni seriosi care stiu ce vor. Imi trebuie modelul exact al motocicletei si anul, cat mai multe date posibile ca si eu sa-l pot lamuri pe om la magazin. Bafta! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 frumos gest... numai respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 Ce va doriti de aici? http://www.motortechna.cz/navst_gb.html Dati click pe poza din pagina pentru a vedea galeria foto. Talcioc la straini, pacat ca se tine de doua ori pe an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 auzi... am vazut intr-o poza tobe de jawa... pe la cat ajung unele ?? nu deastea vechi, dealea cu camera de expansiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Frumos gest bravo... dar daca ai face rost si de o lista de preturi ar fi mult mai bine... oricu mthanx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 auzi... am vazut intr-o poza tobe de jawa... pe la cat ajung unele ?? nu deastea vechi, dealea cu camera de expansiune. Oameni buni, am postat linkul sa vedeti ceva frumos... Habar nu am cat costa, e un targ care se organizeaza doar de 2 ori pe an si nu am fost niciodata pana acum. Pe 20 octombrie o sa vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lebadau Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Deci, am descoperit de curand un magazin de piese de Jawa, stapanul este un batranel simpatic care vorbeste germana si rusa dar nu english (stie "bye", "hello", si "friend" - asta l-am invatat eu ). Are cataloage cu aproape orice model, orice an. E frumos magazinul, old-style, cu piese vechi agatate pe pereti si motoare vechi sectionate puse in vitrina... fain tare...Aduce aproape orice, preturi habar nu am, trebuie sa-i spun exact piesa ca sa-mi zica pretul. Daca aveti neaparat nevoie de vreo piesulica imposibil de gasit acasa sau mai stiu eu ce puteti sa-mi spuneti pe pm si vedem cum facem. Nu fac din asta o afacere, o fac doar pentru oameni disperati fara nici un comision sau alt interes. Numa bine! Inca o data, numai pentru oameni seriosi care stiu ce vor. Imi trebuie modelul exact al motocicletei si anul, cat mai multe date posibile ca si eu sa-l pot lamuri pe om la magazin. Bafta! Bafta! Salut. am un motor jawa, din 1932 cred, 350 cm, monocilindru, 4 timpi, cutia de viteze separat de motor. caut disperat chiulasa completa si pistonu cu tot cu bolt si segmenti. in cazul in care se mai gasesc, se poate afla un pret pt. ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Salut. am un motor jawa, din 1932 cred, 350 cm, monocilindru, 4 timpi, cutia de viteze separat de motor. caut disperat chiulasa completa si pistonu cu tot cu bolt si segmenti. in cazul in care se mai gasesc, se poate afla un pret pt. ele? Salut. O sa-mi notez undeva si o sa merg sa intreb. Cauta sa afli exact cum se numeste modelul, ceva de identificare, seria cadrului, ceva... nu stiu nu ma pricep la Jawe, ceva..., numele modelului cat mai precis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lebadau Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Salut. O sa-mi notez undeva si o sa merg sa intreb. Cauta sa afli exact cum se numeste modelul, ceva de identificare, seria cadrului, ceva... nu stiu nu ma pricep la Jawe, ceva..., numele modelului cat mai precis... Jawa 350 ohv din 1935. Daca afli ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamitul Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 nimai piese da jawa.. sau mai aduci si de altele.. mm.. sa zicem.. de simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 (editat) Salutare, si iti doresc multe sanatate pentru cea ce faci, intreaba daca poate aduce doua tobe (fara galerie) de JAWA 250 , motorul de 250cmc, 2 timpi, cu un cilindru, sau macar o toba si incerc s-o reconditionez pe cealalta, vreau sa stiu cat costa... Sanatate! Editat Octombrie 25, 2007 de Kiusro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 (editat) Salutare, si iti doresc multe sanatate pentru cea ce faci, intreaba daca poate aduce doua tobe (fara galerie) de JAWA 250 , motorul de 250cmc, 2 timpi, cu un cilindru, sau macar o toba si incerc s-o reconditionez pe cealalta, vreau sa stiu cat costa... Sanatate! era pe aici unu' ( old biker-parca) de zicea ca vinde "bucati" de CZ si in lista de piese erau si tobe de Cz sport...NOI ( aproape ca alea de jawa) ...baga ochiu', topicul era ceva cu 2 moto pe bucati..cz175 si cz250..tipu e din bucuresti. Editat Octombrie 26, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate