infoschumi Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 Am fost azi la unu care face tuning la scutere si apoi le vinde. Avea vreo 4 scutere.Unu era ori Suzuki Sepia ori Honda Dio , dar mai degraba primu. Si il intrebai cam la cat ar ajunge un kit , si imi zisa ca aduce kituri ,,Mer......"(nu mai stiu exact) pe la 145 euro. Da zisa ca daca iti iei kit trebuie schimbat si variatorul , si carburatorul , mai multe . E adevarat? Ce trebuie schimbat ? Si de unde pot lua un kit din Romania si cam la ce pret??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 nu trebuie schimbat nimic pt a pune un kit sport. Kit-urile le poti lua doar p comanda, la noi nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Da, nu trebe sa schimbi carburatorul, variatorul etc. ca sa folosesti un kit soprt. oricum, in principiu ca sa obtzii performantzele maxime ale kitului respectiv, trebe sa mai pui o toba sport, un variator mai mare etc. Potzi sa faci rost de un kit prin comanda, dureaza aprox. 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Salut vreau si eu sa stiu daca cunoste cineva un magazin in romania care aduce Kituri de tuning pt. scutere etc... Pentru ca eu am un scuter de 49ccm si nu pre fuge(80km/h) si eu asi vrea macar (90km/h) si ceva demarji si nu stiu ce sai fac ori sai pun un set motor Polini sau Malossi ..........ori un filtru de aer sport, o toba sport ..asi vre sa-mi spuneti si mie de unde pot cumpara accesori tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 mai bine il vinzi si iti iei un 125 in 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 mai bine il vinzi si iti iei un 125 in 4t Ar fi si asta o ideie Pit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 mai bine il vinzi si iti iei un 125 in 4t Corect! Nu vad de ce ar merita sa faci modificari costisitoare la scutere...Pur si simplu daca vrei mai multa putere ,viteza, cuplu, inseamna ca de fapt vrei motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 poate de varsta.. da acuma dupa noua lege (adica ai voie si cu 125 cu A1) nu mai vad rostu la o partaitoare de 50 care te afuma si te surzeste si mai si deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 infoschumi poti sa-mi spui si mie te rog la cine ai fost ?? ca vreau neaaparat un kit urgentttttt!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 La inceput si eu vroiam sa-mi pun kit pe un scuter de 50 dar dupa ce am vazut cat de instabile sunt la viteza mai mari am renuntat Am preferat sa mai astept o luna doua si sa-mi iau un rs125 la mina a 2 a. Plus k un kit dupa 10000 de km se cam duce. Ma gandesc ca la rs o sa am mai multa putere stabilitate,viteza mai mare consum mai mic si un aspect de motocicleta nu de scuter. Si nu dai bani multi in plus poate chiar mai putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Polini Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 infoschumi poti sa-mi spui si mie te rog la cine ai fost ?? ca vreau neaaparat un kit urgentttttt!!!! Sal am vazut ca vrei sa iti cumperi kit motor scuter baga id tuning4scuter si gasesti acolo tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Sal am vazut ca vrei sa iti cumperi kit motor scuter baga id tuning4scuter si gasesti acolo tot ce vrei ma tu te-ai uitat la data ultimului post? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 VOI SUNTETI TAMPITI SA MOR EU ! UITATIVA BAH LA ULTIMA DATA CAND A POSTAT ULTIMUL OM ... Sunteti bolnavi sa mor eu daca nu.. mor cand il vad pe Polini asta.. ca invie topicuri de prin 2005 :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate