dot Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Salutari. Am si eu o mica curiozitate, pt cei care detin f4, care este consumul vostru mediu oras/afara ? La mine in oras deplasare in treapta 2 cu ~4500-5000rpm, treapta 3 cu ~3500-4000rpm imi ia cam 8.5, iar in afara papa cam 7.5, in toate treptele mentin un ~6000-8000rpm . unii spun ba ca ar fi prea mult, ba ca e ok ... dar nici unul detinator de f4 '99 O zi buna si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 CBR F4 din 2000 (din cate stiu sunt la fel) consum - in oras 3500-5000 toate treptele ~7% (poate 7,5) - afara 120-130km/h si 70-80 prin sate 5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 E destul de mult in afara dupa parerea mea. Eu am un F4 ce-i drept cu injectie si consuma in oras cam 6-7% max insa afara ~5% (medie). Daca merg f turat (>10.000 - autostrada, etc) consuma max 7% afara. Alti amici cu F4 cu carburatie au consumuri apropiate de ale mele. Mergi la un service si mai regleaza carburatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Am avut 600F4 - 99. La cumparare papa 7 in oras si vreo 7 afara. Dupa inlocuire filtru aer KN si bujii cu iridiu consumul a scazut la 5.8 in oras, rar iesea 6 l doar daca mai plimbam vreo fata, si 6 afara, 14l de la Buc. la Mamaia 230km, 150-180 pe A2, 120-180 pe Drajna-Constanta, facut de vreo 4 ori a iesit la fel consumul. Atentie, am pastrat stilul de mers al meu dintodeauna, la toate motocicletele pe care le-am avut. Cind am schimbat filtrul de aer, cel vechi era murdar rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Nu prea merg in oras decat minimul pana la iesire deci nu pot sa spun un consum urban. In schimb, 5.2-5.5% este consumul in afara, cu viteze variind de la 30-90km/h in state pana la 160-190km/h. Cel mai mic mi-a iesit cu prietena, pe Sibiu - Brasov, unde am rulat cu ~110km/h, consum 4.8%. Cel mai mult mi-a luat vreo 6.6 pe A2, doi pe bicicleta, cu 150-180 km/h. In concluzie, du-te la o sincronizare de carburatoare, schimba filtrul de aer si verifica bujiile Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 Mersi de raspunsuri... deci ceva nu e ft ok. Maine o duc la o verificare sa vedem ce si cum. Inca odata mersi, asfalt uscat si cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat August 7, 2007 Autor Share Postat August 7, 2007 Ok deci am ajuns cu ea in servici, rezultate ... filtru de aer imbaxit, plin de mizerii. Pentru moment l-am curatat, dupa 400 km ~5.8 consum, trage mai liniar. Dupa alte 200km a inceput sa-mi creasca iarasi consumul. Facut comanda de un K&N sa vedem cu acesta cum se va comporta. numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul_cbr_f3 Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 as avea si eu o intrebare...am un cbr f3 din 98 si imi consuma cam 10% in oras mers nu foarte turat...mi se pare mult,voi ce ziceti? ar trebui sa ma ingrijorez??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 f3 600cm3 8% max turat in cazul tau ar trebui sa consume mai putin, dute la un seervice si fa-i o verificare la sisemul de alimentare, aprindere si filtru aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Revin cu noutati. Dupa achizitia filtrului K&N la un drum de 1000km , mi-a papat 5.8% in afara iar in oras momentan ~6.5%. @raul destul de mare consumul tau, pe mine m-a rezovat schimbul filtrului. Poti sa incerci prin curatarea lui sa vezi cum se comporta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 o intrebare: am un amic care are un FZR DE 1000 si sub 10 n-a iesit niciodata...in oras chiar mai mult... va zic asta pt. ca nu reuseste sa-si ia permisul si ma mai ia pe mine de "sofer"... si m-a lasat masca.... cand am bagat nasul pe sub rezervor si sa.... ...PRACTIC , FILTRUL DE AER NU STA PE CARBURATOARE...DECI MERGE FARA FILTRU DE AER... BUJIILE SUNT SI ALEA "CAM DUSE"... DEOARECE MAI INTRERUPE LA RELANTI... eu i-am zis ca o sa distruga motorul...si sa mearga la KAORE MOTO in bucuresti ca sunt acolo doi mecanici japonezi care le "gadila" unde trebuie... DAR NU PREA ARE 7-8 MIL. sa o faca de la "A LA Z..."... stie cineva de unde ar putea sa cumpere o CARCASA DE FILTRU DE AER CU TOT CU PRINDERILE PE CARBURATOARE? CA PARCA VAD CA SE DUCE TOT SETUL MOTOR.... CA PRACTIC TRAGE TOATE MIZERIILE -PRAF ETC ETC IN CILINDRII... imi pasa mie mai mult de motor decat lui.... .... si are vreo 4-500km facuti ... (de mine ...) mie deja mie sa nu "crape" cand merg eu cu ea... ca parca vad ca-s bun de plata... "cam" off-topic... DAR poate sare vreunul cu un pont bun..sa-l ajute si pe omul asta... ca e pacat de motor... CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Salut, Vreun detinator de F4i (sport) prin Rahova, Militari, Dr.Taberei? Ma gandesc sa cumpar si as vrea sa vad si eu cum stau pe ea ( sunt cam inalt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 (editat) Scrie ce ai scris aici si pe topicul asta : » Post actualizat in 15 Mar 2017 14:39 /index.php?/topic/77978-detinatori-de-honda-cbr-600f/page-1034 Editat Martie 15, 2017 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Eu la 1.83 aratam ca un ursulet pe bicicleta pe un F4. Mai ales daca ai planuri de pasager, gandeste-te la altceva parerea mea. Sunt motoare care au fost bunem dar este dificil sa mai gasesti una in mintile ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 1,83 am si eu si aveam loc pe f4. Dar omul cauta f4i sport si sunt oarecare diferente intre cele doua. In loc de asa ceva, mai bine cauti un 929. E mare diferenta la orice capitol . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Nu exclud si varianta simpla. Am 1.86 / 90kg Iti dai seama cum aratam eu pe Hornet ) ( prima moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate