ArinMihai Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Vreau sa imi cumpar si eu o motocicleta si as vrea sa stiu si eu parerea celor care au condus asa ceva. Nu prea am reusit sa pun mana pe multe motociclete , deabia am inceput sa caut si as vrea sa stiu cat mai multe lucruri despre ele. Nu vreau ca discutia sa se transforme in ceva de genul : esti incepator alege honda ca e mai manevrabila , iertatoare sau alte chestii legate de incepatori , vreau sa stiu pur si simplu feelingul pe care il ai pe motocicleta , probleme , sfaturi. Ca pret sunt amandoua cam la acelasi pret , chaiar la 4500 GSX gasesti si cu toba sport etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 eu as alege suzuki.poate altora le place F4. F4 mi se pare prietenoasa, dar cam invechita ca si look.pe el stai mai drept, suzuki e mai sportiva si merge si mai tare, cu siguranta.in schimb honda e mult mai fiabila. salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ostrici Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 eu am mers cu amandoua. ia honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Io zic Suzuki, k1 - k3 sunt niste modele f reusite ... sunt f multulit de el...de honda nu stiu ce sa zic...dar cred ca e mai lenes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 gixxer all the way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 am crezut ca ii zici sa-si ia zx 6...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 zx7 vrei sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Nu stiu cui ii pasa de o diferenta (daca exista) de 0.5 secunde pana la 200km/h. Consider ca cei care spun ca F4 nu are putere au o lipsa mare de adrenalina, atata timp cat ia 200 in ~10 secunde. Nu am mers pe gsxf, si as fi curios si eu sa stiu cum se simte. Insa, daca te intereseaza drumurile lungi, s-ar putea sa te doara, pe F4 stai cam in maini... Numai bine, Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Omul intreba de Gsx-R nu de Gsx-F...si pozitia e mai sport la Suzuki decat la honda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 ma tu esti nascut in 9 august 91? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 de unde august....? asta e userul meu luat de la un prieten...el nu intra ..mie mi-a fost lene sa-mi fac...si cum sa fiu in 91 daca conduc si masina si motoreta LEGAL... in fine ...adevaru e ca am doar 18 ani...dar sunt in aprilie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 man, eu am F4i sport din 2001. pot sa-ti zic ca fuge de 'numa...pe sosea nu exista sa te faca un gsxr de 600 sub nici o forma din cauza ca e mai "aspru"...totul tine numai de pilot si de experienta...pe circuit nu comentez pt ca nu m-am dat cu ea (dar acum la etapa de la caransebes...daca nu ma insel a castigat un F4i). Pozitia mult mai relaxata decat pe gixer, carena frontala la F4i mi se pare mult mai faina decat cea de gixer 2002, asta ca tot zicea cineva de model invechit (eu ma refer la F4i nu la F4, iar de gixerele mai noi nu comentez pt ca is misto de tot ). In rest...cica e mai fiabila...acuma naiba stie ca toate aste de dupa 2001 is cam la fel de fiabile zic eu... CONCLUZIA: daca pt tine nu conteaza acea miime in minus care ai putea s-o scoti cu gixerul fata de honda pe circuit, daca vrei sa stai cat de cat mai comod, atunci alege F4i - si nu zic asta pt ca eu am (oricum cred ca trec la gixerul de o mie curand) ci pt ca am multi prieteni care zic la fel...e o mobra foarte ok si calculata, mi-a iertat cam toate greselile de pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArinMihai Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 Multumesc de sfaturi ! Dupa parerea mea arata bine si f4i si gsx-r iar ca acceleratie ( asa pe loc ) am impresia ca Gsx-r e mai nervoasa. Oricum problema cea mare e ca cei care vand moto nu prea au incredere sa le dea la o plimbare , fara sa pui banu jos inainte si marfa ne incercata nu mai cumpar in viata mea . Mai astept putin si vedem . Oricum de la Gilera de 180 la F4i sau Gsx-r e o mare diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 beleaua cand cumperi e ca nu au incredere sa le dea la test dar cum zicea un biker ''domne da daca ai franele belite si imi rup gatu din cauza mobrei tale tot io o platesc si ma mai fac si zob?'' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 am vazut cu ochii mei cum la testare de gixer...cretinul a intrat frontal intr-un R1 de pe margine, fara casca si doar in pantaloni scurti...aproape omorandu-l pe proprietar si pe el...asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 macar ati fost si voi curiosi sa ii cereti permisu sa vedeti de cat timp are categoria A (si .parerea mea e ca altfel te vede vanzatorul cand te duci si tu echipat sa testezi un motor si altfel cand te duci in pantaloni scurti si slapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Si daca are A-ul de 10 ani si nu a mers decat 100 km pe motor? ia zii .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Frate, e logic, daca esti chiar asa hotarat sa o cumperi, ii dai banii omului, o iei la incercare, daca te intorci cu ea intacta si nu o vrei, iti da banii inapoi.. ce e asa greu. Bafta la cumparare. Pe F4i n-am mers, dar pot zice ca gixxerul meu ma satisface pe deplin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 cum adica te satisface??? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Face de toate adica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 @adrian91089 , pe tine nu te satisface ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Recunosc ca as vrea treapta 1 mai lunga sa pot sa o tin mai mult sus...dar 600 asta e...in rest e o super motoreta...o poti cumpara cu ultimele modele, de la asa zisii "concurenti"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Vreau sa imi cumpar si eu o motocicleta si as vrea sa stiu si eu parerea celor care au condus asa ceva. Nu prea am reusit sa pun mana pe multe motociclete , deabia am inceput sa caut si as vrea sa stiu cat mai multe lucruri despre ele. Nu vreau ca discutia sa se transforme in ceva de genul : esti incepator alege honda ca e mai manevrabila , iertatoare sau alte chestii legate de incepatori , vreau sa stiu pur si simplu feelingul pe care il ai pe motocicleta , probleme , sfaturi. Ca pret sunt amandoua cam la acelasi pret , chaiar la 4500 GSX gasesti si cu toba sport etc. Eu am optat pt k1.chiar azi l/am inmatriculat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 si eu am nedumerirea asta dar pana in primavara sper sa ma decid! cu diferenta la mine ca ma incadrez la un f4 modelul 99-00 si gsxr k1! acum ca avantaje eu ma gandesc ca suzuki are cateva asta in cazul meu ,si anume: -ingectie,amortizor de ghidon,vitezometru diital(care e na ceva mai nou ,nu neaparat ceva mai bun)! acum nu stiu cat de mult ajuta cele spuse de mine mai ales ca nu intentionez sa o iau pt curse ci pur si simplu pt plimbari si senzatie condusului! pana acum nu am condus decat cbr f3 si sincer mi-a placut siam inteles ca f4 e mult peste dar vine si intrebarea ,cum o fi gsxr-ul! ps:ca look mi se par destul de apropiate diferenta o face un pic saua dubla de pe gixer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Pai depinde acum si ce intentii ai...daca ai ocazia de sa te dusi pe pista...la Seres de exemplu ar fi o solutie buna gixxerul ptr ca are ceva mai multa forta...desi nici F4i nu prea slaba. Daca doresti sa fie mai linistita...mai pentru oras atunci F4i ar fi optiunea. acum depinde si care-ti place mai mult. Designul joaca un rol important mai ales daca esti incepator si nu ai de gand sa rupi asfaltul in doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate