Sari la conținut

Intruder De 400 La Mariott 19:00 - Bucuresti 27.07.2007


raschye
 Share

Postări Recomandate

NEWSIN anunta ca autocarul formatiei Ceahlaul a intrat in coliziune frontala cu o motocicleta, vineri, in zona hotelului Marriott, in timp ce nemtenii se deplasau spre Ghencea, unde vor intilni Steaua, fiind nevoiti sa continue drumul pina la stadion cu taxiurile, din cauza unor avarii suferite de autocar.

 

Motociclistul a fost ranit usor in urma accidentului, iar membrii delegatiei nemtene au scapat nevatamati. Autocarul a suferit avarii la radiator si conductele din fata si nu a mai putut continua drumul, delegatia nemteana ajungind pina la urma in Ghencea cu ajutorul taxiurilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi mergeam la prietena mea in cladirea ernst & young (rds) si cum coboram eu panta de la Mariott spre izvor vad un autocar busit rau in bot niste baieti care adunau un intruder si multe lichide pe asfalt. Opresc dau fuga acolo si vad ca unul din baietii care trageau de intruder avea ceva piele lipsa de pe mana dreapta si tricoul murdar si blugii ...am intrebat daca el e motoristul implicat si a zis da . Atunci m-am mai linistit . M-ia explicat ca a coborat panta FARA viteza mare a evitat o gura de canal apoi a franat cu spatele de 2 ori sa se inscrie calumea pe banda lui si atunci a pierdut motorul care s-a dus pe contrasens drept sub un autocar facandu-i masca si radiatorul si farurile muci . Micul intruder era intact nici semnalele sparte numa o scarita rupta si ceva julituri de la asfalt .treaba e ca daca omu nostru nu dadea drumu sau nu cadea de pe motor era sub autocar si el ....Oricum faza e ca autocarul asta ii ducea pe baietii lui pinalti la stadionu steaua pt meci si eu initial crezusem ca motoristu avea ciocu mic pt ca erau 25 de sportivi imprejur dar nu a fost asa . Sperietura a fost mare si la fel si numarul politistilor veniti la locul accidentului vreo 6 echipaje .........probabil unii stiau sa scrie altii sa citeasca altii sa ia alcoolemia si asa mai departe ...oricum totul s-a terminat repede (vreo 2ore jumate) la fata locului ......de unde am chemat un prieten si i-am luat micul intruder si i l-am dus omului acasa . Am fost fericit pe de o parte ca am putut sa ajut si pe de alta parte ca nu a fost grav . Navarro care aparuse si el acolo poate confirma ce ziceau politistii de la circulatie ....''auzi ma si nu aveai viteza nu ? d'aia a fugit de poponeata motoru ah? FRtaeee mai bine ar lua o matura si ar da nisipu de prin intersectii la o parte . Ma rog poate ala era doar un dobitoc ...in rest ceilalti l-au intrebat daca vrea la spital si daca e ok nimic altceva ...

Nici nu am retinut numele eroului nostru dar pana ii creste la loc pielea pe coate si maini sper sa dea banii pe o plasa cu protectii .. :bigstar: NUMA BINE in rest....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

/index.php?showtopic=121621

 

Ce "tare" a fost un reporter pro tv ajuns la fata locului. "Aici e accidentul cu autocarul Ceahlaului ?!" (vizibil agitat si extrem de curios). Polistist (calm) : Da', domne, aicea fu.

Reporter (vadit axat pe aflarea cat mai multor detalii): Pai si unde e autocarul acum? Politist (la fel de calm): Nu stiu, domne. "Probabil la station :bigstar: " .

 

Ce sa zic...?

Bine ca mai sunt si d-astea la care mai poti rade...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...