f_zoltan Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 <---- nu e bere aici....e suc Normal ca era suc, cineva trebuia sa duca pe unii cheflii inapoi la baza Frumoasa nunta a fost, ma bucur ca am putut fi acolo. Nu am avut ocazia sa cunosc si motociclistii de Galati, m-am asteptat sa fie ditai alaiul dar, din pacate, motoristii de Galati au avut un singur reprezentant, caruia ii si multumesc pentru ca m-a cules cand m-am pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Multam pentru lectia de dans domn' profesor ...foarte frumoasa nunta Casa de piatra! Cu placere! Si alta data! Pentru asemenea eleva sunt oricand dispus sa dau lectii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Pentru asemenea eleva sunt oricand dispus sa dau lectii! Caaaaaaaaaaaaaaaaarmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen !!!! Nu cred ca apucai sa-ti zic casa de piatra, daca ma gandesc mai bine, da nu e timpu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) Multa sanatate si fericire casa din beton armat ) Editat August 17, 2007 de TheBreaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Casa de piatra noroc fericire si tot ce va puteti dori voi sa vi se implineasca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate