robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Marphaaa!! Super tari! Dar, sunt alea bicle si nu vad eu pedalele, sau sunt pe baterii/motorash electric. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Marpfaaa!! Super super tari! @ Lt. Navarro e psibil sa fie motorul sa aibe un principi asemanator celui de la drujba! Accelerezi pleaca! Iar franele pot fi cele de pe ghidon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Prea imi par din "plastic" motoarele alea.NU cred k-s din altceva. Si nu prea vad calumea cablurile alea si n-am vazut mimic care sa semene a bujie, pe la motor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 n-am vazut mimic care sa semene a bujie, pe la motor . Nici nu trebuie sa semene!!! E chopper pentru COPII!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 deci pt lamurirea voastra ..... au motoare pe benzina de 45 cc fara viteze acelerezi ca la scuter cu ambreiaj centrifugal ....au frine disc pe fata si pe spate functionale suta la suta ....azi am fost la un atelier de choppere harley aici in barcelona ei le vind costa 600euro aici sunt importate din china sunt foarte multe modele in curind am sa pun si alte poze... motorul este inbracat in carcase de plastic cam atit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Features: 1) Gasoline scooter motor: 49cc 2) Front wheel: 13 inches 3) Rear wheel: 13 inches widened wheel 4) Brake: rear disc brake 5) Gas scooter engine: single cylinder, air-cooled, 2-stroke 6) Drive model: chain driving 7) Start: electric start and manual start 8) Tank capacity: 1.2L 9) Speed: 55km/h 10) Oil type: 1:25 engine oil mixing 11) Load capacity: 120kg Packing: carton dimensions: 129 x 37.5 x 66cm Net weight: 35kg Gross weight: 38kg Conveyance: 220pcs/40'HQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) 9) Speed: 55km/h11) Load capacity: 120kg 120kg ??? au si un pret? Editat Noiembrie 6, 2004 de Avent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 deci pt lamurirea voastra ..... au motoare pe benzina de 45 cc fara viteze acelerezi ca la scuter cu ambreiaj centrifugal ....au frine disc pe fata si pe spate functionale suta la suta ....azi am fost la un atelier de choppere harley aici in barcelona ei le vind costa 600euro aici sunt importate din china sunt foarte multe modele in curind am sa pun si alte poze... motorul este inbracat in carcase de plastic cam atit AVENT DACA CITESTI TOT TOPICUL VEZI CAM SCRIS SI PRETUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Features: 1) Max. speed: 70km/h 2) Max. load: 200kg 3) Distance/tank: 300km 4) Engine: 4-stroke 5) Tank capacity: 7L 6) Start: pedal, electric 7) Transmission: chain driven 8) Hydraulic shock absorber (front) 9) Tires: a) Front: 18" Rear: 16" 10) Brakes: a) Front: hydraulic disc brake Rear: foot brake 11) Frame material: steel 12) Product dimensions: 169 x 78 x 37cm Packing: Carton dimensions: 175 x 37 x 82cm N.W.: 70kg G.W.: 77kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Salut, chiar in seara asta am vazut 2 in bucuresti, pe la piata domenii. Aratau binisor rau, si se dadeau 2 oameni in toata firea pe ele, pareau sa se distreze Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Features: 1) Engine: 49cc, 4-stroke, air-cooled 2) Battery: 12V / 7Ah 3) Fake motor: ABS chrome 4) Max speed: 75km/h 5) Cooling system: wind cooling 6) Tank capacity: 1.5L 7) Start system: manual kick start 8) Brake system: hydraulic 9) Front fork: hydraulic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Super tari! Astea tot 600 de "E-uri"?? Si cam cat de "mari" sunt daca-s pt copii, dar au un asa "max. load" ? @radu: unde? adik magazinul. e vre 1l care vinde asa ceva in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Super tari! Astea tot 600 de "E-uri"?? Si cam cat de "mari" sunt daca-s pt copii, dar au un asa "max. load" ? @radu: unde? adik magazinul. e vre 1l care vinde asa ceva in Romania? pai uitete la detaliile care leam dat la fiecare scrie tot..dimensiune putere ,motor...daca citesti ,...sau stii sa citesti o sa vezi:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 @navarro: Nu stiu de unde le aveau, am zis k asta seara cind mergeam spre casa am vazut prima data asa ceva si vroiam sa intreb pe forum ce e cu ele. Si tocmai ce am citi postul lui roby. Mai multe detalii nu stiu. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 chinejii astia copiaza tot....interesanta abordarea,dar pe mine ma lasa rece! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 (editat) ar fi o idee pt cacao ashtia de la fărşt baik --------------- loool n-am scis eu "cacao" am scris K-K legat Editat Noiembrie 8, 2004 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 8, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2004 ar fi o idee pt cacao ashtia de la fărşt baik --------------- loool n-am scis eu "cacao" am scris K-K legat imi explici si mie ce ai vrut sa spui?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 ar fi o idee pt cacao ashtia de la fărşt baik nu-i mai injurati, au si ei o latura buna: vand cele mai ieftine choppere noi din lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 nu-i mai injurati, au si ei o latura buna: vand cele mai ieftine choppere noi din lume. ok sorry....nu m-am gandit la asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 roby.....adica,cei de la "first bike" sa se apuce sa copieze si ei mini-chopperele alea,sa le vanda in romania... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 roby.....adica,cei de la "first bike" sa se apuce sa copieze si ei mini-chopperele alea,sa le vanda in romania... Blackrider parerea mea este ca multi lear cumpara pt copii lor...mai ales o gramada de chopperisti sau motociclisti care au copii si bineinteles si bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 eu unul nu,pustiul meu sa se faca mare,si apoi o sa conduca.....pana atunci,il iau eu pe rezervor... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate