daseth Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 am avut un mic contact cu o duba si am indoit manerul de la frana de mana. el e din aluminiu si mi-e frica sa il pun in menghina si sa trag ca nu cumva sa se sparga. este indoit foarte putin dar destul cat sa nu-l mai simt eu in pozitia initiala exista vreo metoda sa il indrept? il presez incet? il incalzesc inainte? ce ar putea functiona fara sa stric definitv manerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 il scoti, il pui pe o suprafata dreapta si il lovesti usor cu un ciocan nu lovi puternic ca sigur se rupe se va indrepta, dar incet, cu lovituri usoare succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 e bine sa-l incalzesti am indreptat un maner care era curbat si capatul era la 180gr de pozitia initiala.. L-am incalzit la aragaz si apoi l-am indoit cu grija fixat cu un capat intr-un calorifer masiv de fonta si cu celalalt capat tinut in maini cu o carpa. Trebuie mare grija si la incalzit, ca se poate topi. Nu e aluminiu 100%, e un aliaj ciudat. Dupa ce l-am indreptat cat de cat l-am ciocanit usor cu un ciocan greu tot asa invelit in carpa, sa nu las urme pe el. Rezultat 90%. (a prins o rasucire ciudata in plan radial pe care nu am reusit sa o corectez). Daca ai menghina si lampa de benzina ar tebui sa fie usor. Trebuie doar grija sa nu-l rupi si multa multa rabdare... acorda tot timpul care-l ai, ca daca nu il rupi. mm cu mm, incet se indreapta. Eu nu-l mai folosesc pe ala, am cumparat altul. Tot nou e mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 era un sfert de cerc al meu,l-am indraptat cu forta cu ajutorul unei bare goala pe dinauntru si cu ceva altceva am tinut contra...nici macar nu l-am dat jos de pe moto...merge dar cate un pic, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Mi-e mi-a cazut singura infigandu-se cricul in asfalt . De doua ori. Efect: maneta ambreiaj indoita. Rezolvarea: contra cu o coada de ciocan greu pe interiorul manetei (coada perpendicular pe maneta) si cu un ciocan de cauciuc lovit in maneta, in partea opusa. Totul cu maneta montata. Variind locul unde tineam contra si locul unde loveam, am adus-o EXACT la forma initiala, fara sa o zgarii absolut deloc. Vad ca a rezistat la ambele operatiuni de indoire-dezdoire fara nici o urmare vizibila. Nu s-a inmuiat deloc, la a doua dezdoire parca era mai tare ca la prima, i-am ars la ciocane de mi-a venit rau. Hai spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 multumesc pentru sfaturi tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate