Thomas Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Misto tura. Asa, un gratarel de toamna tarzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 (editat) Auci! ... lipseste din poveste popasul facut la Izvorul Rece, am incetinit sa observ daca vad pe cineva cunoscut ... (adica Nucu, aveam asa, o presimtire ...). Simbata a fost o zi superba, am intilnit o multime de motociclisti fericiti Editat Noiembrie 9, 2004 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Nucu este intradevar de baza. Dar GRUPUL conteaza, si abia apoi locatia. Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 @Dobrescu ... raspunsul, dupa cum a evidentziat si Nucu, este NU ... nu puteam sa postam pozele si numele fotomodelelor cu care am mers pt ca prietenele, sotziile, amantele, viitoarele si trecutele mai intra pe site shi avem probleme acasa. @Nucu super pozele ... vreau shi eu cd-ul. Unde e poza cu "goldwingu'"? Excursia a fost super deshi iar si din nou am inghetzat la intoarcere ca un cakt(fac tot felul de artificii pentru a nu fi cenzurat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Pai de ce intrebi, a zis pana acum in Ro cineva DA ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Excursia a fost super deshi iar si din nou am inghetzat la intoarcere ca un cakt(fac tot felul de artificii pentru a nu fi cenzurat). Placebo, clar tre sa iei vitamine, esti cam friguroasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Placebo, clar tre sa iei vitamine, esti cam friguroasa... Vino si incalzeshte-ma! @Dan ... deci tu eshti primul care zice DA? ... nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Vai ce spirituali suntem unii ! Doar monitorizez fenomenul. Am rezistat chiar si in anumite tari unde anumite chestii sunt sport national !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Vai ce spirituali suntem unii !Doar monitorizez fenomenul. Am rezistat chiar si in anumite tari unde anumite chestii sunt sport national !! Aaaa, ma scuzatzi ... daca monitorizatzi fenomenul ... mult succes. Dar incercatzi in alta parte ca doar textul topicului este Sambata' la Predeal si nu "inclinatzii sexuale anormale Sambata' la Predeal". PS: Shi cum ma rog monitorizatzi fenomenul? Va deghizatzi in travesti si intratzi in baruri de specialitate sa monitorizatzi pe viu fenomenul? Oricum e bine ca ai rezistat Glumesc ... nu arunca cu pietre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Pacat de poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Mda ..v-ati distrat un pic ... dar doar un pic ...asta pt ca nu am fost si eu! Din pacate eram la scirbici si m-am gindit la voi toata ziua ... super pozele ..felicitari pt curaj ..mai ales ca s-a tot zis ca o sa ninga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate