Admin Smokey Postat Noiembrie 9, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 9, 2004 http://www.evz.ro/vest/?news_id=171111 Un nou accident rutier, soldat cu ranirea grava a unui motociclist, a avut loc simbata dupa-amiaza la Timisoara. Adela S. (27 de ani) se afla la volanul unui Mercedes si nu s-a asigurat cind a schimbat directia de mers, lovind o motocicleta Suzuki. In urma impactului, motociclistul Adrian Ionel I. (27 de ani) a ajuns la spital in stare grava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 cacao revin la ideea de baza femeile nu au ce cauta la volan statzi dreqului la cratitze ca e mai sigur pt toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 @Smeagol ... nu tre sa fi exclusivist. Femeile conduc la fel ca si noi numai ca sunt mai putine la numar. Daca te uiti la nr de accidente... cei mai coiosi sunt tot barbatii ... au tupeu .. intra pe contrasens ... etc... adic chestii deliberate. Imi pare rau pt accidentul de mai sus... sper sa se faca bine repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 las-o in blana mea de treaba sa nu o uitam pe doamna cu jepu care a depasit coloana mai sunt multe la numar e o chestie dovedita stiintific femeile nu au ce e nevoie pt a sofa mai sunt cateva exceptii de la regula dar majoritatea o d-au in bara urat de tot sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Neasigurarea asta ne mananca pe totzi. M-am saturat de idiotzi care nu se uita in oglinda retrovizoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 OF OF insanatosire grabnica. ......oare ce o sa se intample in sezonul urmator???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Inca unul... Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Mai multe detalii nu se stiu?? (((( Ce viteza aveau, sau dak purta echipament motociclistu, etc? Oriucm. Sper sa nu fie prea grav si sa se faca bine. Of.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Insanatosire grabnica! Cum se mai simte motociclistul, ceva detalii sa bage cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 super naspa... sper sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 salut, nu shtiu cum se simte motociclistul, dar stiu de la colegii de lucru ca era un Suzuki, negru de viteza,.....Cstelia ii stie si numele, eu nu l-am retinut..... Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 ..am vazut mercedesul in fata politiei frecat putin pe o parte..si un tip cu o geaca de moto..cred ca el era.. chestii de genu se intampla foarte frecvent..chiar si eu am fost victima unui astfel de accident, un tampit care s-a crezut mai figurant a intors pe linie continua cu frana de mana..rezultatul..mai bine de 4 saptamani nu am putut calca pe piciorul drept..iar cel care m-a accidentat a primit o amenda de 150.000 lei.. parerea mea..luati-va ceva motoare de teren si iesiti la munca..cel mai sigur..bau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 19, 2004 Autor Admin Share Postat Noiembrie 19, 2004 ..am vazut mercedesul in fata politiei frecat putin pe o parte..si un tip cu o geaca de moto..cred ca el era.. chestii de genu se intampla foarte frecvent..chiar si eu am fost victima unui astfel de accident, un tampit care s-a crezut mai figurant a intors pe linie continua cu frana de mana..rezultatul..mai bine de 4 saptamani nu am putut calca pe piciorul drept..iar cel care m-a accidentat a primit o amenda de 150.000 lei.. parerea mea..luati-va ceva motoare de teren si iesiti la munca..cel mai sigur..bau! bine ai venit pe forum cumpara si tu niste cizme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate