tybanu Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Recomandati`mi si mie va rog un scuter ... sau un magazin care vinde scutere sh ... cu un service de incredere , nu ma trimiteti in Vitan . De vreo saptamana rasfoiesc Bikeshopul ... si pana acum m`am oprit undeva intre Yamaha Aerox , Gillera Runner sau Aprilia SR ... Care vi se pare cel mai bun ... cei care ati avut sau aveti ... O viteza maxima daca puteti sa imi spuneti si cum e stabilitatea la ele . Chiar nu stiu ce sa aleg dintre astea 3 ... Dati`mi un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) Cred ca sunt o gramada de topicuri cu aceasi intrebare . Yamaha aerox arata super beton , si merge vreo 85??? (nu-s sigur) Aprilia sr pana in 2002 merge 90km/h % (al meu merge 107,108km/h) Runeru , are rezervoru mare , cam aceasi fiabilitate ca si aprilia sr ,si cam aceleasi performante . Toate 3 sunt fff stabile pe drum , si pe curbe , pt ca sunt mari pe langa multe altele . Editat Iulie 31, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Poti gasi scutere bune si in Vitan, dar tb sa te pricepi si sa ai mare, mare grija! Firmele k lumea vand scutere in 2 timpi...adica nu Kimco sau Peugeot VClik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tybanu Postat August 2, 2007 Autor Share Postat August 2, 2007 Multumesc de raspunsuri ... M`am hotarat pana la urma pe un Gillera Runner ... Mi se pare cat de cat mai masiv ... si eu nu sunt tocmai micut ... Acum imi caut unul cat de cat bun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 felicitari, ai facut o alegere buna, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Recomandati`mi si mie va rog un scuter ... sau un magazin care vinde scutere sh ... cu un service de incredere , nu ma trimiteti in Vitan . De vreo saptamana rasfoiesc Bikeshopul ... si pana acum m`am oprit undeva intre Yamaha Aerox , Gillera Runner sau Aprilia SR ... Care vi se pare cel mai bun ... cei care ati avut sau aveti ... O viteza maxima daca puteti sa imi spuneti si cum e stabilitatea la ele . Chiar nu stiu ce sa aleg dintre astea 3 ... Dati`mi un sfat SR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 SR Bah, tu n-ai alta treaba decat sa dezgropi subiecte de mult ingropate? Nu vezi ca topicul e inchis de un an de zile??? Prea multi troli umbla dezlegati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Trebuie sa se mai trezeasca si unul din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 SR Ba, esti trist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate