freshutzu Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 care aveti o carena de rezervor de cbr600 f2 ca am un prieten care abia sia luat un cbr si a cazut de pe loc cu ea si ia sparto, pun si poze pentru a se vedea despre ce este vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) skimba motoru....de fapt skimba marca Editat Iulie 31, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 mersi pentru gluma proasta --- Mesaj completat în 01 Aug 2007 12:18 -------------mersi pentru gluma proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 skimba motoru....de fapt skimba marca Atat il duce capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 vezi ca F2 n-are carena pe rezervor ca 600 RR . cauta mai degraba rezervor de F2. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 vezi ca F2 n-are carena pe rezervor ca 600 RR . cauta mai degraba rezervor de F2. Bafta mersi de informatie si sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 (editat) skimba motoru....de fapt skimba marca ce rau esti...... Se poate repara, fara probleme, am un prieten cu F2 care il da peste cap in fiecare saptamana si tot arata ca noua.... Editat August 1, 2007 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 (editat) Daca te costa prea mult o reparatie eu spun ca ar fi mai bine sa cauti un rezervor nou. Intra pe forum la vanzari-pisese de schimb si dai la cautare cuvantul "dezmembrez". Sant cativa care vand rezervoare de F2 si spun eu ca ai putea sa negociezi cu ei un pret bun care sa fie mai avantajos decat repararea celui avariat. Cat despre sergiukawa sa stii ca ai facut o gluma foarte nesarata! Editat August 1, 2007 de Sawyer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Rezervorul se poare repara cu putin chit, daca nu e spart. De preferat ar fi sa-l schimbi daca gasesti unul identic, pentru ca sa iei unul diferit si sa-l vopsesti nu are sens chiar deloc. LE: daca ma gandesc bine, spui ca a crapat, deci e posibil sa fi fost reparat chiar in portiunea respectica cu chit la greu, care acum a crapat. Mai bine schimba-l daca e asa @sergiuKawa: poate ar trebui sa schimbi tu marca (optional) sau simtul umorului (obligatoriu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 va multumesc la toti cei care incercati sa-mi ajutati prietenul , da este patrunsa tabla si nu ar vrea sa faca reparatii din astea cu chit si treburi deastea, o sa caut la piese cum ma-ti sfatuit mersi inca o data dar totusi daca are cineva de vanzare sa nu ezite sa lase un mesaj asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat August 26, 2007 Autor Share Postat August 26, 2007 am gasit si am cumparat mersi tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate