redplanet Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Iti faci probleme pentru un caine? Dar daca da un taximetrist peste tine sau te calca un TIR in Cheile Dambovicioarei, ce mai zici atunci? Te mai sui pe motoreta au ba? Hai ca nu-i capat de lume.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2004 Autor Share Postat Decembrie 9, 2004 Nu mai îmi fac probleme pentru câine că-i mort! Uite aşai-am făcut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Uite, scriu si eu ca tine: poponeataând Sa vad ce a iesit! E misto Nu mai folosi diacritice RO ca de aia apar ciudatenii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 apropo domnu': in magazin mai am doar o aripa spate de GEELY 250 dar este albastru inchis; poate o mai fi ceva la Mircea in depozit Dar chiar vrei sa pui aipa asta pe Vulcan? Sa stii ca latimea ei este de 15 cm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 Nope, cătăm pe e-beibei aripa în orijinal musiu! Parol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate