Placebo Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Ploua cu spume afara shi totushi indraznesc sa intreb. Arc? ... Azi? Se incumeta cineva? ... cu sau fara motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 am uitat sa-mi montez umbrela pe DR-u.nu vin azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Racit! Se va merge pe directia casa-tzuica fiarta-tabarat-somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 de data asta zic si eu pas Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Racit! Se va merge pe directia casa-tzuica fiarta-tabarat-somn. he he he, fiinta asexuata.........aspirina saracului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 11, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2004 Deci pica intalnirea. Am ajuns shi la momentu' ala. Dar nu pot sa ma abtzin: BOSHOROGILOR! Shi eu. Nici eu nu o sa vin. Se pare ca Sorin va fi singur la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 pica doar cea de azi daca vremea va fi mai buna, mai iesim cu moto, nu? Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 11, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2004 Daaaabineintzeleeeees. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Eu cred ca desfac motoru' in w/e si il bag in lucru. A ajuns intr-o stare ca aproape ma bucur ca s-a terminat sezonul (cel putin ptr. mine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Eu m-am plimbat azi cu nesimtire, prin ploile alea torentiale. La Arc nu am cum sa vin (prietenii stiu de ce), insa mi-am scos parleala cu un enduro prin oras ) Azi a fost cea mai frumoasa zi din viata mea de motociclist... Desi cotele apelor Dunarii din ghetele mele ar trebui sa-mi schimbe parerea... A fost minunat... Nu pot descrie exact ce simt, dar ziua de azi mi-a deschis ochii asupra lumii.. si, de ce nu, si asupra mea... Ma cunosc mai bine si stiu exact ce vreau! A fost un soi de.. revelatie, sa zicem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Cred ca azi este prima oara in 3 ani de zile cand m-am gandit sa nu merg la arc. Am mai lipsit eu, dar motivat. O zi imputica ca asta nu am mai vazut, am facut 30 de minute de la Iancului la Obor. Asadar, daca voi nu mergeti, nu merg nici eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 am facut 30 de minute de la Iancului la Obor. Ia-ti motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 12, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2004 Hai ca pentru arc absentarea este de intzeles ... dar vineri nu va exista motivatzie pentru absentare. Ieri de la 18:00 se cam oprise ploaia asha ca nu ar fi fost asha de greu sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 I-ati motor M-iau motor! Sic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 M-iau motor! Sic! Recunosc dar nu se pune ca la ora aia de abia m-am trezit din somn. Fisierul cu regulile gramaticale se incarca mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 ....CE VA MAI ASTEPTATI LA COLT!....... PE CAND UN K1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate