RaitaMC Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ......si prin aceasta cale vreau sa felicit bikerii din "echipa activa" vlad,mirce,gixu si pe mine nu ma mai felicit ca se subintelege p.s. cind mai facem un antrenament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 marius saptamana viitoare daca ii vreme buna merem pana in negreni ? am vb cu Laura si o zis ca vine si ea ? .. mai vb cu baietii sa vedem care mai vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 io merg oricum pina acasa,nu stiu daca merg cu motoru,depinde de vreme,da tinem legatura si vedem cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ......si prin aceasta cale vreau sa felicit bikerii din "echipa activa" vlad,mirce,gixu si pe mine nu ma mai felicit ca se subintelege p.s. cind mai facem un antrenament? pe mine unde mai lasat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 poze de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 fain va ti distrat pacat ca n am putut sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 nice ... imi place Petre k acol i`ai dat pana`n rosu so auzit fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 nice ... imi place Petre k acol i`ai dat pana`n rosu so auzit fain Nice... mie mi ar placea dc din 3 pagini 2 sa nu fie cu comenturi..... ci cu poze sau filme , da unii nu stiu citii numele topicului , ce sa faci ...nu toti au invatat sa citeasca ......ci numai sa scrie Scurta iesire in Creta(Grecia) si cu o scurta oprire pe drum altundeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 fain v ati distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Nice... mie mi ar placea dc din 3 pagini 2 sa nu fie cu comenturi..... ci cu poze sau filme , da unii nu stiu citii numele topicului , ce sa faci ...nu toti au invatat sa citeasca ......ci numai sa scrie Scurta iesire in Creta(Grecia) si cu o scurta oprire pe drum altundeva Subscriu cele spuse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Uitati-va unde a ajuns toba de pe fostul meu motor (de pe CB). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 tareee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 bro la wheelie tu esti bun cand merem sa te filmez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 o 9 incercare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 frumos gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 frumos mai ales ca e cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 frumosmai ales ca e cbr frumos mai ales ca-i al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 super iesire azi... ce vreme super in sfarsit a fost cald pe motor.Baietii de la seth niste domni de nota 10. Plimbarea a fost chiar ce imi lipsea.Pacat ca nu am fost mai multi.Gumele sunt super grippy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 stii ce imi place ca niciunu nu o intrat sa zica cand se pleaca.... faini oameni cum sa fie mai multi daca nu ziceti cand iesiti ... mai veneam inca 3 daca ziceati ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) am vb la intalnirea de vineri... daca veneai aflai ai zis ca vi si nu ai venit vineri,sorry... nu sunt non stop pe forum Editat Martie 28, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 iesire azi pe piatra poze by gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate