denis Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 AM AJUNS DE RASUU LUMII /index.php?showtopic=348628 uitati`va la : ASA DA .... si la .... ASA NU Si tu erai acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Si tu erai acolo? Da i si tu um PM(Personal mess) eu stiu dc a fost sau nu da nu iti spun ! sau vrei sa iti puna o poza cu el acolo sau altundeva sa vezi .............si sa fi on topic ? Azi ai baut suc ? Ai fost la ABC ? Ai fost la baie? Ce ai facut acolo ? Ai tras apa ? ... si alte poze cu raspuns interesant pt toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 poze de azi... frumos a iesit alaiul. Casa de piatra proaspatilor insuratei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 foarte frumos pacat ca am fost plecat ... cine vine maine la o clisa sau un gratarel ? eu merg in giris pe malu crisului la un coleg .. cine vrea sa mai vina sa spuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 iesire la Miskolctapolca in week-end foarte faina statiunea, curat si pus la punct totul, merita mers. Intoarcere prin zona Tokai, care e foarte faina. Drumul 95% foarte bun, virajat si in mare parte ne-aglomerat, numai bun de mers pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Pozele pe care le-am facut la nunta A fost foarte reusita defilarea in oras dupa masina miresei.... k: Sa mai vedem in curand mai multe casatorii din randul motociclistilor!! Editat Aprilie 27, 2009 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 poze din iesirea de azi... mai mult training decat iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 mai tarziu... asta e! filmulet nunta lui dryw3r(Nicu) de sambata asteptam si alte nunti... stiu ei la cine ne referim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 poze din superba iesire de 1 mai. Cu aceasta ocazie doresc sa multumesc familiei Dulau pentru gazduire... ne-am simtit cu totii foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Iesire de 1 Mai la Pestera Ursilor Timp excelent pt motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 da ce sunet are bebeuu. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 da ce sunet are bebeuu. . mannnn esta i plagiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 da ce sunet are bebeuu. . Excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) am pus toate pozele aici Editat Mai 4, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 am pus toate pozele aici Inca o data fotograful de serviciu si-a facut datoria Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 poze de azi... oradea-remeti faina iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 eu atata mai am de adaugat:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 asta`i mai bun pt jenunchi e jos...de ce sa tocim slidere cand putem toci pistoane nu ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 poze de la show de azi de la zalau .. Hidi Miki . a fost super ... link la filmulete o sa pun mai tarziu dupa ce intra pe youtube .. am apucat sa facem poze si pe motoru lui si cu el in poze nu se vad fazele tari dar le am filmate si acolo se vad super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 show 1 show show 3 show 4 mai sunt si altele ... le puteti primi daca vreti pe mess ca nu am mai pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 frumos show`u ... si eu am fost o sa pun pozele dupa ce le primesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Iesirea de Sambata: Arieseni... Turda...Cluj. Frumos dar nu chiar asa cum m-am asteptat din cauza grabei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Poze de la Zalau filmulete,sau reportaje gasiti aici pe Salaj : /index.php?...52505&st=30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Salonta-Varfuri-Brad-Deva-Arad 10 Mai 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate