claudiu borz Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 super faine poze si sincer imi pare rau ca nu am mers cu voi... asa a fost acuma! data viitoare imi las nevasta acasa dc ea nu poate veni si merg numai eu... in rest in weekend sunt liber! dc iesim plecam, ok?! vin si eu ASFALT USCAT!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mununa Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Nu mergeti undeva APROAPE si INCET? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 hehe iesire la shooting foto.. singur si nelinisit o iubesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Nu mergeti undeva APROAPE si INCET? al-one poti veni cu mine .... ca si yo`s dasta easy rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mununa Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Bine Easy Rider. Spune cand iesi. Poate mai vine si altcineva sa faca o fapta buna si sa faca o plimbare si cu alde noi, la pas mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 ok .... cand ies te anunt ori pe mess ori pe forum ...azi mi`am facut verificarea si am trecut`o cu brio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 O parte din pozele de la Rachitele de sambata. Restul mai diseara pe drumul spre Rachitele spre cascada Valul Miresei cascada Valul Miresei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 frumoase pozele .... bravoo pt iesire SPARTANII MEI PS> CRISTI SCHIMBA~TI TOBELE CA LA ORA 10 MAI TREZIT CAND AI PLECAT DE PE SPLAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 grrrrr. .. super misto.... regret ca nu m-am dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 grrrrr. .. super misto.... regret ca nu m-am dus Daca te sperii de ploaie, vant, soare, circulatie, animale, oameni mereu o sa ratezi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Am patrunjel pe sa... daca ploaie,bate vantu, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Cateva poze!!! Restu mai tarziu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 poze din scurta iesire spre saldabagiu de munte.. recomand sa mergeti incolo,drum nou asta e filmu.... se poate auzi putin si trompeta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 da fratilor sa stiti ca`i super fain spre saldabagiu de munte ... si mai ales dupa ce iesi din sat, drum super fain peisaj super ... am fost si eu ieri acolo ,,, am mers pana la lacu ala care`i dupa saldabagiu am baut un suc si back home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BH89MAF Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 daca iesiti si saptamana asta ma anuntati si pe mine va rog ca as iesi si euu ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 daca iesiti si saptamana asta ma anuntati si pe mine va rog ca as iesi si euu ASFALT USCAT Am uitat sa te sun. daca mai mergem te sunam sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 poze din scurta iesire spre saldabagiu de munte.. recomand sa mergeti incolo,drum nou asta e filmu.... se poate auzi putin si trompeta ... ai ramas singur las ca tb sa-mi vina motoru din italia si dinou ai cu cin sa te dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 sunt si io nou pe aici si nah ma bag in seama.daca se merge undeva in weekend ar fi bine sa punetzi pe forum sa vedem si noi ca suyntem catziva din salonta si am iesisi noi daca timpul tzine tot asa de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 /index.php?...5243&st=530 --- Mesaj completat în 09 Oct 2007 11:32 -------------Se pare ca deja si in comunitate noastra cea mica de pe forum a inceput sa apare clicuri, tabere. Asta e!!! --- Mesaj completat în 09 Oct 2007 11:33 ------------- ai ramas singur las ca tb sa-mi vina motoru din italia si dinou ai cu cin sa te dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 /index.php?...5243&st=530 <small>--- Mesaj completat în 09 Oct 2007 11:32 -------------</small><br/>Se pare ca deja si in comunitate noastra cea mica de pe forum a inceput sa apare clicuri, tabere. Asta e!!! <small>--- Mesaj completat în 09 Oct 2007 11:33 -------------</small><br/> nu mai alexander.. dar tu nu ai aparat cu care sa filmezi .. asa ca am mers cu fratemio.A fost ziua lui si de accea nu m-am dus la rachitele . Oricum eu nu pot sa tin pasul cu CBR-u tau fermecat. iar restul bikerilor sa stii ca merg mai ordonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Salut mai cu intarziere dar abia acum am reusit sa imi fac un pic de timp! Alte poze da la Rachitele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 halllooooooooo .... parca topicu asta era numai pt poze fara OT`uri is alte topicuri pe care puteti vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 ai ramas singur las ca tb sa-mi vina motoru din italia si dinou ai cu cin sa te dai Bucu'... merem la garaj la gixxxer sa dam ture roata blocu'? Cu motoru' lui, of course! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Bucu'... merem la garaj la gixxxer sa dam ture roata blocu'? Cu motoru' lui, of course! nu ne da gixxeru biku sa ne dam dc n-ai observat am fost exclusi din club amu aripa tanara (pedro) si o pana veche (stie el) sunt la conducere si noi nu mai avem loc amu cd suntem pietoni ce sa facem asta-i viatza=curva las ca ramanem noi doi tigani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 nu ne da gixxeru biku sa ne dam dc n-ai observat am fost exclusi din club amu aripa tanara (pedro) si o pana veche (stie el) sunt la conducere si noi nu mai avem loc amu cd suntem pietoni ce sa facem asta-i viatza=curva las ca ramanem noi doi tigani Da...vazut. Si cica pana aia veche ne scoate la un "ceai"... Ma duc sa-mi iau echipament... de dus paharu' la gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate