robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 mine dimineata sunt in MADRID....si fiind in madrid pt prima oara...am sa fac poze pe la atelierele harley de la madrid si motoarele...chopperele care am sa le intilnesc pe strada ... bafta sper sa ajung pe la net in madrid sa vorbesc cu voi...... o luna nu o sa am internet la dispozitie ca si acum cal am acasa...... va salut ...pe curind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 Drum bun si vreme frumoasa ca la noi.... ploua si e urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 si sa faci bine sa raspunzi la mailuri....ca n-ai raspuns la ultimele 2..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Ba, da' ia mai termina cu harley si baga si tu acolo niste sportive !!! Hehehe, glumesc, man - asfalt uscat si tot-absolut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Drum bun si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 bafta maxima, take care !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 17, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2004 va salut pe totiin seara asta am saintru pe net dupa ora 7 ok va salut....dimineata aici sunt 0 grade dupa masa urca pinan 15-20 ---na este bine ce sa zic...lucrez o luna aici si dupa aia ma intorc in barcelona... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 17, 2004 Share Postat Noiembrie 17, 2004 cand te intorci poate o sa termini tu catedrala aia, ca se chinuie cam de mult......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 29, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2004 cam putina miscare pe forum la noi de cind am plecat eu la MADRID.......cind am sa vin promit sa revin in FORTA cu noi topicuri....va salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 BAFTA SI ASTEPT POZE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 sunt gelos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 mei Roby....ce penisu meu faci acolo de nu mai dai nici un semn??? ti-am dat mesaj prv,mail....tu nimik.... ti-am multumit pt reviste. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 4, 2004 Autor Share Postat Decembrie 4, 2004 black iti cer scuze am fost foarte ocupat....acum din nou sunt acasa in barcelona si asa vom putea discuta cit se poate:)))))) sper ca tiau placut revistele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 revistele= robybiker= B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate