ubord Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 (editat) ....in continuare nu ma intereseaza disneyland din paris sau los vegas din america...si nu trebuie sa iau nici o pastila pentru asta DSCF0449.AVI Editat August 7, 2007 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 "Musiu", ce peshte e pe garla aia? Iar cu motorul ce faceai , intindeai setca? Arata frumos si destul de salbatic. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 In poza aia cand faci baie cu tot cu motor oamenii aia erau . . . WTF?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeluMM Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Si eu pescuiesc pe Lapus dar dupa cate vad eu pescuiesc undeva mai sus pe rau in zona Cheile Lapusului.Este un loc splendid,peste destul...scobar ,clean, mreana,stiuca! Imi puteti spune unde anume ati facut pozele?Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Sperbe! ai dreptate ce Vegas, ce greci, ce turci, avem, o frumusete de tara, dar nu stim s-o gestionam si din pacate e locuita de multi salbatici.Frumos peisaj, bucura-te si pentru noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Si eu pescuiesc pe Lapus dar dupa cate vad eu pescuiesc undeva mai sus pe rau in zona Cheile Lapusului.Este un loc splendid,peste destul...scobar ,clean, mreana,stiuca! Imi puteti spune unde anume ati facut pozele?Multumesc! Scobar, clean, mreana? Imi puteti da numele unor localitati din zona, ca puncte de reper? Ceva capturi interesante? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 Scobar, clean, mreana? Imi puteti da numele unor localitati din zona, ca puncte de reper? Ceva capturi interesante? Respect! ...aici ,Vima Mica! ...scobarul era la apa mica (15cm ) si turmele pasteau linistite algele de pe bolovani... ...si burtosii nu pot ajunge in zona cheilor cu otomobilu' ....musai tre' sa gafai pe jos un ceas.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate