fhchth Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 ...o verte buna ....mi-am loat carnetul asha ca la anu sper sa nu ratez o intilnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 faina "p'esa"...s-o pui in rama nu alta.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 din cate vrei sa faci,is curios la anu cu ce apari pe shushea.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 Motoru ala merge si cu alte neamuri de whisky sau numai cu Grant ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 Faina cutia. Ti-a mai ramas vreo mana de praf de-ala , negru, il stii, care face "bum" ? ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 Imi place compozitia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 20, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2004 din cate vrei sa faci,is curios la anu cu ce apari pe shushea.... B. probabil ca o sa tremin sokolul ...sau cu dnepra care pina in primavara va fii rigida mai joasa ...nortonul nu crd ca o sa-l termin ..oricum pina la urma am cumparat eu roata aia de harley care am puso la vinzare ..ra a unui amic ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 20, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2004 Motoru ala merge si cu alte neamuri de whisky sau numai cu Grant ? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 20, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2004 Faina cutia. Ti-a mai ramas vreo mana de praf de-ala , negru, il stii, care face "bum" ? ))))) da ....600 de ccm ..care o sa faca bum ..daca nu la anu ..mai incolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 21, 2004 Share Postat Noiembrie 21, 2004 Vad ca l-ai asamblat sau doar asa de forma pentru poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 21, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2004 Vad ca l-ai asamblat sau doar asa de forma pentru poza? man nu l-am ansamblat ...am bagat banii in sokol ...tre sal fac pina la primavara ...shi tre sami fac shi dnepra ..asha ceva bai ma plimb zu sticla de rachiu prin orash shi n-am cu cine bea ....cind mai vii pe la bv?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 21, 2004 Share Postat Noiembrie 21, 2004 De care norton e ala....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 De care norton e ala....? dominator 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 man nu l-am ansamblat ...am bagat banii in sokol ...tre sal fac pina la primavara ...shi tre sami fac shi dnepra ..asha ceva bai ma plimb zu sticla de rachiu prin orash shi n-am cu cine bea ....cind mai vii pe la bv?? Pai daca mai zici o data de rachiu i-mi mai gasesc io drum . sau nu ca iar am luat-o razna cu berile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 Pai daca mai zici o data de rachiu i-mi mai gasesc io drum .sau nu ca iar am luat-o razna cu berile . grants ul din cutie e de domeniul trecutului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate