alex_wpa Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 ma inscriu si eu pt plimbari... dati-mi un add Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 ma inscriu si eu pt plimbari... dati-mi un add wellcome poze de aseara are cineva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 ma luati si pe mine? id-ul meu e ditailie. m-am plictisit de unul singur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suraj-suraj Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 salutare prieteni. vreau si eu sa integrez, ma primiti ? ID suraj_surajxxl TEL 0763355034 / 0735368612 peste cateva zile o sa imi iasa si mie nevasta din service. ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 De 1 Mai eu plec la Dunare,2-3 zile cu cortul, nu mai am nici chef si nici bani sa merg in Vama Veche. Locatia care am gasit-o are si plaja, si copaci si se poate da si la peste. Deja suntem cativa, care mai vrea sa ne insoteasca sa ma anunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suraj-suraj Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 2-3 zile ?! mmmmmm eu lucrez 1zi cu 1 zi daca sunt inlocuit sunt ca si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudeboy Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 vreau si eu plimbari , id : alexcauc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) De 1 Mai eu plec la Dunare,2-3 zile cu cortul, nu mai am nici chef si nici bani sa merg in Vama Veche. Locatia care am gasit-o are si plaja, si copaci si se poate da si la peste. Deja suntem cativa, care mai vrea sa ne insoteasca sa ma anunte! Pai hai sa incercam sa facem o lista.....ca pe vremuri.. Editat Aprilie 22, 2010 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
che_guevara_2xl Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 salut che_guevara_2xl@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
effu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 salutare, paulaco981@yahoo.com 0743517759 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 De 1 Mai eu plec la Dunare,2-3 zile cu cortul, nu mai am nici chef si nici bani sa merg in Vama Veche. Locatia care am gasit-o are si plaja, si copaci si se poate da si la peste. Deja suntem cativa, care mai vrea sa ne insoteasca sa ma anunte! S-a anulat plecarea la Dunare deoarece este inchis sezonul de pescuit pana pe 19 mai. Asadar voi merge tot in Vama Veche. Voi pleca vineri seara cu masina! Multa bafta! Mesaj completat Care sunteti doritori de plimbare si distractie asta e momentul! /index.php?...p;#entry2416589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Asea...ca sa reinviem unpic topicul asta.... Plecare vineri dupa masa la mare...cu intoarcere duminica. Scopul : Liberty Parade (merg mai mult pentru parada) Destinatia : Neptun Cazare : la Campingul Zodiac Care sunte-ti interesati : 0724.848.350 , 0766.578.850, id mess: neby_garcia pam pam..... Mesaj completat Asea...ca sa reinviem unpic topicul asta.... Plecare vineri dupa masa la mare...cu intoarcere duminica. Scopul : Liberty Parade (merg mai mult pentru parada) Destinatia : Neptun Cazare : la Campingul Zodiac Care sunte-ti interesati : 0724.848.350 , 0766.578.850, id mess: neby_garcia pam pam..... link : /index.php?showtopic=556596 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 /index.php?showtopic=564110 Care are chef de o plimbare pe Transfagarasan ? In timpul saptaamanii viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyfla Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 cine vrea sa mearga 14 15 august pe la balea noi suntem vreo 5 cu motoarele din pit Mesaj completat id-ul meu kyfla22@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 As merge si eu nr meu 0765216197 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 Maine se pleaca catre Hunedoara la intrunirea celor de la Free Bikers. Cine vrea sa ni se alature are nr meu la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) Nu sambata asta , cealalta eu si cu inca vre-o 3 motociclisti vrem sa plecam pe Transfagarasn cu cortul . Ne campam undeva la Cumpana , stam de sambata pana duminica , cine vrea poate sa stea mai mult daca doreste . Am pus anuntul aici , poate cineva doreste sa ne insoteasca la o mini aventura . Daca doreste cineva sa vina , va rog lasati-mi un PM . Cu stima , David ! Editat August 12, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Care aveti chef de o tura mai lunga va asteptam in Salaj la o palinca.Detalii aici: www.mesesmotoclub.ro Mai sunt doritori din Bucuresti care vor sa vina,poate va sincronizati mai multi. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 4, 2010 Autor Share Postat Septembrie 4, 2010 OK! Hai ca nu am mai postat de mult pe aici... Vineri dimineata, plecare catre Rasnov, la intrunirea celor de la Kronstad Bikers! Care vrea sa ne insoteasca e binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 (editat) cica a nins intr-un mare fel pe Transfagarasan.... nu prea mai e de mers pe-acolo. Cel mult pe varianta Sibiu - Balea. Editat Septembrie 4, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 4, 2010 Autor Share Postat Septembrie 4, 2010 nu cred ca au legatura traseele....si sincer pt mine oricum nu ar avea importanta ms de informatie! Mesaj completat Traseu: Bucuresti-Ploiesti-Predeal-Parau Rece-Rasnov (170 km) Viteza de croaziera: 1 - 300km/h ... cine vrea sa o ia in fata n-are decat, cine ramane cu grupu va fi un sm cu max 120km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 nu cred ca au legatura traseele....si sincer pt mine oricum nu ar avea importanta ms de informatie! Mesaj completat Traseu: Bucuresti-Ploiesti-Predeal-Parau Rece-Rasnov (170 km) Viteza de croaziera: 1 - 300km/h ... cine vrea sa o ia in fata n-are decat, cine ramane cu grupu va fi un sm cu max 120km/h drace, daca reusesc invoirea mi va alatur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 4, 2010 Autor Share Postat Septembrie 4, 2010 drace, daca reusesc invoirea mi va alatur si asa nu am mai baut o bere impreuna de ceva timp, te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Cand e plimbarica ? Daca e maine (azi se anunta ploaie si in bucale si in brasov), cel putin dus ma alatur si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 4, 2010 Autor Share Postat Septembrie 4, 2010 daca dadeai o pagina in urma vedeai e vb de weekendu viitor, plecare vineri dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate