roxa Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 pentru cine stie ca a lasat lucruri in masina la Emi cand sa plecat de la Zan fest , este rugat sa sune si sa le recupereze , sau ramane fara ele 0767 069 086 emi Te rog mult ,intreab-o pe emi daca are si un brau. Multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Salut merge cineva la Rousse in BG weekend-ul asta? /index.php?showtopic=227442 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Salut, cine merge la Russe? Cand si de unde se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 Salutmerge cineva la Rousse in BG weekend-ul asta? /index.php?showtopic=227442 Salut, cine merge la Russe? Cand si de unde se pleaca? salutare! eu, adie, micisoara, sasha,jhon etc....se cauta locuri de pasager, ca noi suntem ba ciungi, ba fara mobra, ba fara permis etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Am un loc ... numai ca eu joi aflu sigur daca pot merge. chip in taci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Daca imi e gata mobra, merg si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 salutare! eu, adie, micisoara, sasha,jhon etc....se cauta locuri de pasager, ca noi suntem ba ciungi, ba fara mobra, ba fara permis etc Am un loc ... numai ca eu joi aflu sigur daca pot merge. chip in taci ! Daca imi e gata mobra, merg si eu! tocmai m-am razgandit, nu mai merg la russe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 tocmai m-am razgandit, nu mai merg la russe Pai ? Ce-ai aflat ? Te-ntreb pentru ca am vorbit si eu cu niste amici ( motociclisti ) care m-au sfatuit sa nu merg la bulgari, ei avand oarece evenimente neplacute pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Pai ? Ce-ai aflat ?Te-ntreb pentru ca am vorbit si eu cu niste amici ( motociclisti ) care m-au sfatuit sa nu merg la bulgari, ei avand oarece evenimente neplacute pe acolo.... bulgarii sunt super de treaba numa ca de data asta nu e bine sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 bulgarii sunt super de treaba numa ca de data asta nu e bine sa mergem mda...asa am auzit si eu. E, asta e, altadata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Aruncati un ochi si aici: /index.php?showtopic=232627 Doritorii sunt bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Tocmai au venit prieteni de la Ruse, si toate zvonurile sunt niste prostii...acolo e atmosfera super, multi romani, nici urma de scandal...asa ca cine are chef eu maine dim plec cu inca 2-3 prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Tocmai au venit prieteni de la Ruse, si toate zvonurile sunt niste prostii...acolo e atmosfera super, multi romani, nici urma de scandal...asa ca cine are chef eu maine dim plec cu inca 2-3 prieteni pai nu a zis nimenica o sa o tina intr-un scandal , la un moment dat din cauza conflictelor intre cluburi , s-ar putea sa iasa urat , ca alt club sa strice petrecerea si se poate intampla oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Ce basme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Ce basme basme , deaia i-au furat la o intrunire recenta motoreta lu ranga , s-au dat cu ea si au abandonat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 CINE IMI ADUCE SI MIE MOTORUL ASTA http://www.moto.it/usato/usato02.asp?page=...amp;IDANNUNCIO= DACA STITI PE CINEVA CARE ADUCE MOTOARE DIN ITALIA SI PUTETI SA IMI FACETI LEGATURA SAU MA PUTETI AJUTA INTR-UN FEL DAU DE beer.gif TEL: 0752447970 SAU 0752447971 SAU septimiu_21 ID mexicanwave.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Daca va tenteaza o saptamana de stat la cort si urcat pe munte in PIatra Craiului intrati aici si aflati detalii: /index.php?showtopic=221044 sau vorbim direct la 0722 375 125. Plecarea Sambata la 10:00 5 iulie , sosirea vineri 11 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 care apareti diseara la arc ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cine vrea sa se antureze pe Transfagaran week asta e binevenit.. detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaZeR Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Can i join The CLub ! Vin si io mai oricand mai oriunde ID : andreinicoara@yahoo.com sau nick_nba88@yahoo.com ( amandoua apartin de aceeasi adresa de mail asa ca sunt online pe amandoua o data ) Asfalt uscat ... si astept urmatoarea intalnire !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 diseara care mai vreti la 9 ma vad cu raven in fata la Mc Unirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 diseara care mai vreti la 9 ma vad cu raven in fata la Mc Unirii ca sa facem ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 a uitat sa specifice: mers la showul de artificii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 acum am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 joi vineri mai vine cineva spre mare sau undeva in partea aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate