KIDROCK Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 (editat) pana acum sunt asa :Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + 1 (scz am uitat cum o cheama pe fata ) Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Karja (nu a vb nimeni cu el da ii sparg fata daca nu vine...deci vine) Adi Pop,Micisoara sunt inca in dubii ( aproape convinsi ) +Ioana +Rebelu +Andra +switch+???? 17 pe3rs to go .le gasim deci 150 de RON pers / 5 zile inntr-o pensiune mega tare Editat Noiembrie 23, 2009 de KIDROCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 +Rebelu+Andra +switch+???? 17 pe3rs to go .le gasim deci 150 de RON pers / 5 zile inntr-o pensiune mega tare mai corupem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 -16 scuzai greseal sunt rANGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2009 -16 scuzai greseal sunt rANGA macar mai stii sa scrii... gata...somn pt mine ca ma bate sefu'... aaaa... si roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Da bah, si io p'acilea, cu x2 cu tot. Las'o pe roxynel ca ea oricum nu se pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise inca 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 acum ai tinut minte:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Da bah, si io p'acilea, cu x2 cu tot. Las'o pe roxynel ca ea oricum nu se pune cum adk nu ma pun? scoate semnele alea de intrebare ca nu vin dekt cu bagaju .. sau poate si cu linda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 aoleo cum sa nu se puna??? cand incepe si tipa face cat 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) Mah ,daca nu reusiti sa umpleti lista aruncati si voi o vorba ca poate ne combinam grupurile. Spuneti cati va mai trebuie,cat costa si vorbim.Binenteles daca nu e deranj. Noro,da ce poza bengoasa ai la avatar.... Editat Noiembrie 24, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Roxynel + ???Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise inca 16 + Raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 poti sa scoti semnele de intrebare de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 poti sa scoti semnele de intrebare de la mine sa inteleg ca ai legat remorca,ok sunteti in carti Mesaj completat inca 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 la mine mai baga + 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 la mine mai baga + 3 ooo bravo bravo asa te vreau INCA 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 informatie de ultima ora! incercati sa dati o parte din bani, fiecare dupa puteri cat mai curand ca sa acoperim avansul! banii ii puteti inmana lui ORL, KIDROCK sau mie! si nu, nu va mai ganditi, NU PRIMIM PE DATORIE! hai, asfalt stramb si rezervoare pline! P.S: John, cand mai intri pe mess sa dai ceva detalii despre cele 3 persoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 ooo bravo bravo asa te vreau INCA 11 INCA 10 ...daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 + Raven mama ce te bat...eu ti-am zis ca nu sunt sigura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2009 INCA 10 ...daca ma primiti mama ce te bat...eu ti-am zis ca nu sunt sigura. nu mai bine te bat eu pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 nu mai bine te bat eu pe tine? Stii ca as repeta experienta de acum 2 ani, dar e destul de greu for me...In fine, incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 INCA 10 ...daca ma primiti welcome aboard Mesaj completat Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana + 3 pers Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise Fram Raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 welcome aboard Mesaj completat Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana + 3 pers Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise Fram Raven + Adi Pop + ??? 9 to go Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana + 3 pers Nebunake + Nebunika Ivy + Blonda Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise Fram Raven Adi Pop sunt sanse (slabe) sa vina si Dani (COLD AS ICE) se strange gasca,se aud sticlele cum se ciocnesc focul cum trozneste....Balteanu cum tipa.Va fii haos Mesaj completat sunt curios cum stam cum lemnul,in afara de ce am eu acasa...Oreleule ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Roxynel + ???Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana + 3 pers Nebunake + Nebunika Ivy + Blonda Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise Fram Raven Adi Pop sunt sanse (slabe) sa vina si Dani (COLD AS ICE) se strange gasca,se aud sticlele cum se ciocnesc focul cum trozneste....Balteanu cum tipa.Va fii haos Mesaj completat sunt curios cum stam cum lemnul,in afara de ce am eu acasa...Oreleule ??? Dani sigur merge ca il imbatam noi bine de tot, il bagam in portbagaj si ii dam voie sa iasa abia cand ajungem la destinatie, fara pauza de tigara ! Mesaj completat Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + Oana + 3 pers Nebunake + Nebunika Ivy + Blonda Rebelu Ioana Switch +1 Andra + 1 + ATENTIE 50 L de Tuica de caise Fram Raven Adi Pop + cristiGH uuuuu, se bate lumea pe ultimele locuri 8 TO GO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 lu horia nu ca bea toti banii pe care-i strange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate