noro Postat Decembrie 26, 2009 Autor Share Postat Decembrie 26, 2009 Ati uitat +1 ala la Navarro. Da' oricum, meritz clizma si hepi niu iar - o sa dau raspunsu' clar diseara in iron (care probabil va fi nu). .ceva tot ai nimerit bine, navarro + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 lista cu cei care au dat banii pana acum: Ivi Fram partenera lui Navaro [scuze, am uitat cum te numesti:D] Iulia Bia Balteanu Navaro[-100 ron] Andreea Orl Noro Roxana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 lumea a inceput sa se stranga oficial, si nu pe foaie, asa ca, hai sa ne vedem luni seara in iron, adica maine, sa strangem si fondurile de cumparaturi, sa vb pt ce tre sa cumparam(cumparaturi ce zic ca ar fi bine sa le facem marti, ca miercuri e plecarea)... Cei de mai sus sunt IN, asa ca, hai cu restul ca mai e putin timp PS: pensiunea are camerele dispuse pe doua corpuri, asa ca pt cei care vor intimitate, e perfect.... Hai sa strangem gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 27, 2009 Autor Share Postat Decembrie 27, 2009 o sa mai vina si Karja cu Timea + 1 pe data de 1 ian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) o sa mai vina si Karja cu Timea + 1 pe data de 1 ian Editat Decembrie 27, 2009 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) ANUNT Pt cei care or sa fie cum trebuie, si defapt pt toata lumea, intr-o noapte voi face programul special DJ ORL MIX, unde veti vedea ce se poate face cu winampu, un tel mobil cu sunete polifonice, bricheta, o foaie pe perete, oglinda, lumina de la bec si multe alte chestii care sunt practic pretutindeni... Asadar, club home made improvizat de OReLe'u pe post de DiGei....acum stabilesc playlistu, si va iesi demential, va fi exact ce trebuie Si va anunt ca nu veti regreta, asa ca, imbarcarea se face miercuri pe 30.... Mixu a fost testat in cafenele in care nu cunosteam pe nimeni, cafenele unde stateai jos si atat, de ambianta, si a iesit demential, de erau toti in extaz, si au mai vrut asa ca, pregatiti-va Cei imbarcati pana acum: Ivi Fram Iulia Bia Balteanu Navaro si partenera Andreea Orl + un amic Noro Roxana Asadar, ne auzim cu restul imbarcarilor...plecarea se face pe 30 iar maine, speram, cumparaturile... Mesaj completat LE: evident ca din playlist, pe fond, vor intra si melodii si efecte facute de mine special....asa ca, promit ca va va placea nebunia Editat Decembrie 28, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Breh. Ie Navarro +1 nu + partenera! Beteve, ce dreq iestem asea putini? Parca eram 30 si ceva. Editat Decembrie 28, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Breh. Ie Navarro +1 nu + partenera! Beteve, ce dreq iestem asea putini? Parca eram 30 si ceva. Ok... Pai nu e de putini, dar am facut anuntul cu pers care sunt sigur in barca, pt ca si celelalte de pe lista sa se anunte, ca la naiba, maine cumparam ce trebuie si poimaine plecaaaam Deeeci, repetam: 150 ron de pers pt toate zilele(5 zile/4 nopti) Mesaj completat Cei imbarcati pana acum: Ivi Fram Iulia Bia Balteanu Navaro si partenera Andreea Orl + un amic Noro Roxana Adi Pop Roxynel Cristi GH(din ce am inteles) si au mai ramas cativa din cei care s-au anuntat, deci....dati un semn Editat Decembrie 28, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Da-mi nr tau pe prv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 ce liniste si pace este dupa marea petrecareala. nu a pus nimeni nici un comment legat de rev, toata lumea doarme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 ce liniste si pace este dupa marea petrecareala. nu a pus nimeni nici un comment legat de rev, toata lumea doarme? eu sunt ocupat cu o cutie de prajituri ramasa de la rev, incerc sa ma las de fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 eu sunt ocupat cu o cutie de prajituri ramasa de la rev, incerc sa ma las de fumat daca reusesti sa te lasi de fumat sa-mi spui si mie cum.....sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 tocmai am terminat jumatate din cutie si mi-am aprins o tigare...daca reusesc te anunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 salutare, daca vreti sa va lasati de fumat si sa puneti capat discutiilor "iar fumezi in pat inainte de culcare"... Tigarea electronica... senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_ldy Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 eu sunt ocupat cu o cutie de prajituri ramasa de la rev, incerc sa ma las de fumat Si tu??? Eu am macat de la revelion pana acum mai mult dekt mancam intr-o saptamana inainte K nu am mai fumat de pe 1 ian Sper s fie trecatoare starea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 ce liniste si pace este dupa marea petrecareala. nu a pus nimeni nici un comment legat de rev, toata lumea doarme? si ceva poze? daca nu am reusit sa venim macar sa vedem locatia si sa ne bagam unghia in gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 eu sunt ocupat cu o cutie de prajituri ramasa de la rev, incerc sa ma las de fumat Noro,ai grija ca Milus nu a mai fumat de la revelion,nu cred ca te lasi tu la el.Mai degraba te lasi de gagici e mai usor,sau nu?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 Si tu??? Eu am macat de la revelion pana acum mai mult dekt mancam intr-o saptamana inainte K nu am mai fumat de pe 1 ian Sper s fie trecatoare starea cum adica speri sa fie trecatoare faza? sa nu zici ca nu iti place mancarea.... Noro,ai grija ca Milus nu a mai fumat de la revelion,nu cred ca te lasi tu la el.Mai degraba te lasi de gagici e mai usor,sau nu?. nu pot sa cred...transmite-i felicitarile mele!!! cat despre gagici cosmine...poate....retine...POATE...am sa ma las cand s-o insura fiul prazului si o sa ii cante rechinu la nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Tigarea electronica... senzatie. Minunata inventie,mai putin substantele alea chimice care sunt de vreo 15 ori mai daunatoare ca si gudronul din tigari.Pune la microscop si vei vedea...Nu recomand nimanui. nu pot sa cred...transmite-i felicitarile mele!!! cat despre gagici cosmine...poate....retine...POATE...am sa ma las cand s-o insura fiul prazului si o sa ii cante rechinu la nunta Ma voi insura daca s marita si cami anul asta cu cine vrea ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 go cami! go cami! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Io clar ma marit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Asa, iaca a trecut si mult asteptatul revelion In primul rand, la multi ani tuturor, sa fiti sanatosi si iubiti, ca restul vin de la sine... Acum, vreau sa multumesc tuturor celor care au venit la munte pt a petrece revelionul impreuna, sperand ca v-ati simtit bine si ca am petrecut frumos.Mie mi-a placut Vreau sa imi cer scuze in primul rand pt schimbarea locatiei in Kameleon si pt cei 25 de lei de trebuie sa ii mai dam persoanei care a platit spatiul de jos(persoana careia ii multumesc din tot sufletul, stiti despre cine este vorba, cei care ati fost acolo, asa ca nu are rost sa ii mentionez numele pe forum), pentru ca asa cum am si pe site, acel spatiu nu facea parte pana de sarbatori din cadrul pensiunii...Si pe mine m-a luat prin surprindere faza cu spatiul de jos, si m-a gandesc ca pt 25 de lei in plus pentru toate cele 5 zile a meritat, ca practic acolo s-a tinut toata distractia, camerele pensiunii oferind linistea celor care vroiau sa doarma sau sa stea linistiti! Nu e graba cu banii astia, stiind ca e dupa sarbatori, si ar trebui sa ii cam strangem in aprox 3 saptamani... Imi cer scuze si pt unele defectiuni in camere si bai datorate administratorului care practic nu prea s-a ocupat sa fie sigur ca totul merge struna inainte de venirea noastra E bine ca am pus piciorul in prag, si pe viitor aceste probleme nu vor mai fi...Ba chiar am vorbit sa spargem inauntru pentru a avea acces la sala de jos direct din pensiune, si in curtea din spate sa amenajam spatiu pt motociclete, ca doar vine primavara Eu m-am distrat enorm, va multumesc pentru prezenta si sper ca v-ati distrat...a iesit fain, si dupa ce rezolv problemele de administratie, promit ca o sa vin cu oferte si mai beton pentru viitoarele chefuri/zile de nastere/sarbatori si nu doar, ci si pt plimbareti... Trebuie sa mai mentionez ca unele probleme ref la camere s-au datorat si faptului ca eu in urma listei de pe forum credeam ca vom merge acolo 15 insi, si nu 24 cati am fost, dar ma bucur ca am rezolvat treaba si a iesit totul bine... Imi pare rau ca ne-am trezit cu zapada din abundenta taman in ultima zi, si n-am facut un drum pana la partie, ca ar fi fost fain, dar, nu intra zilele in sac... Asadar, sper ca v-ati distrat, inca odata imi cer scuze daca au existat neplaceri, si pe viitor sper ca nea admin sa se miste, problemele sa se rezolve si sa mai mergem... La multi ani inca odata! PS: la peste mia de poze facuta e acces doar pt cei prezenti Editat Ianuarie 5, 2010 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Io clar ma marit Sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuNiK@ Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 copiii nu vad nicio poza pe aici .... ce s-a intamplat cu voi ? ma asteptati pe mine cumva ? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2010 banuiesc ca toata lumea deja le are, eu unu le am pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate