gabrielleru Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 gata ai vazut k s-a rezolvat si am iesit si azi in fiecare zi....doar ca nu pot sa fixez eu un loc si o ora de intalnire mereu....ne mai auzim la telefon....pe mess .... asfalt uscat si rezervoare pline....mai nou va urez si vreme calduroasa k se pare k unii au inceput sa se cam sperie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 gata ai vazut k s-a rezolvat si am iesit si azi in fiecare zi....doar ca nu pot sa fixez eu un loc si o ora de intalnire mereu....ne mai auzim la telefon....pe mess .... asfalt uscat si rezervoare pline....mai nou va urez si vreme calduroasa k se pare k unii au inceput sa se cam sperie i-am facut azi plinu , sa vedem cat tzine , da o sa ne dam seama cand nu mai ma vedeti in grup inseamna ca am ramas in spate fara benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 i-am facut azi plinu , sa vedem cat tzine , da o sa ne dam seama cand nu mai ma vedeti in grup inseamna ca am ramas in spate fara benzina plinul????? pey in ultimele 2 saptamani ai ramas de vreo 5 ori fara.... deja ne-ai zis ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 dc tot i'ai facut plinul ... baga si u robinetul pe on macar sa stii cu vreo 50 kilometrii inainte ca ramai fara zeama diseara ceva plimbare ? nu de alta .. dar mi-am luat acum numarul .. diseara imi vine bateria si am chef de o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDonDragon Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Salutare. Bine v-am gasit. Eu din pacate nu's fericitul posesor a unui motor....insa am si eu un mic scuter.....care e ....nou !!! Daca e cineva din bucuresti si are chef sa iasa pe afara..... thebestdondragonintheworld 0721.46.96.40 Va salut pe toti. Asfalt uscat,drum liber....atentia'n 4 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Vreau si eu sa ies diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 pai hai dezule:D undeva pe la vreo 10:D acum trebyuie s aies putin .. vin pe la vreo 9 si stabilimm locul .. hai cat mai multi:D carja .. ca tot ai facut plinul .... nu vii si u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 pai hai dezule:D ... ..... Faci misto de mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 bah , io la 10 la munca , e 2 jumate deci sunt la munca de 4 ore jumate ) ati fost la plimvare? <small>--- Mesaj completat în 26 Oct 2007 01:23 -------------</small><br/> Salutare. Bine v-am gasit. Eu din pacate nu's fericitul posesor a unui motor....insa am si eu un mic scuter.....care e ....nou !!! Daca e cineva din bucuresti si are chef sa iasa pe afara..... thebestdondragonintheworld 0721.46.96.40 Va salut pe toti. Asfalt uscat,drum liber....atentia'n 4 !!! incearca pe scooter mania poate ai sanse /index.php?showforum=36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 yo nu mai vin ca ma lasa noro in urma de fiecare data .. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 ruud914@yahoo.com Gabriel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 bag cva ... nu am mai iesi aseara ... nu era incarcata bateria. acum insa am luat'o de pe redresor ... am pus'o la locul ei, am dat cheie si a luat'o am economisit 1,4 milioane pana una alta ... ceva azi .. ceva mai pe seara? cica se pleaca maine pana la vama veche, se baga careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Eu vreau sa merg la plimbare in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 sincer si eu as avea chef sa plecam pe undeva weekendul asta dar sunt in faliment pana miercuri dar mai am destula pt inca o paranghelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 sincer si eu as avea chef sa plecam pe undeva weekendul asta dar sunt in faliment pana miercuri dar mai am destula pt inca o paranghelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 sincer si eu as avea chef sa plecam pe undeva weekendul asta dar sunt in faliment pana miercuri dar mai am destula pt inca o paranghelie gata.. iti facem o vizita diseara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 gata.. iti facem o vizita diseara ) cu mare placere numa ca beutura nu-i la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 iese kreva azi,vineri seara,?? eu cred k ma duc pana la polivalenta la curse pe la 11 scrieti si voi ceva dc iesiti,ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 cu mare placere numa ca beutura nu-i la mine mergem si o luam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 gata!!!!!!!!!!!!!!! maine seara beuta/chef la mine..... pt detalii maine trrr catre mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 la ce ora este dezmatul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Vreau si eu sa ma destrabalez...inca nu am carnet sa vin cu motoru oricum nu stiu cat de recomandat era daca veneam si ma imbatam ca un porc deci ma primiti si pe mine ? la ce ora e petrecerea si cu cine trebuie sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 la ce ora este dezmatul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la 9 da cine a zis ca esti invitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 eu sunt invitat? cu cine trebuie sa vb pt dezmat? daca e sa ma anuntati si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 mai trageti-l ma inc-odata de urechi . ..pt LMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate