Sari la conținut

Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine....

noro
 Share

Postări Recomandate

gata :blbl: ai vazut k s-a rezolvat si am iesit si azi ;)

in fiecare zi....doar ca nu pot sa fixez eu un loc si o ora de intalnire mereu....ne mai auzim la telefon....pe mess ....

asfalt uscat si rezervoare pline....mai nou va urez si vreme calduroasa k se pare k unii au inceput sa se cam sperie :D

i-am facut azi plinu , sa vedem cat tzine , da o sa ne dam seama cand nu mai ma vedeti in grup inseamna ca am ramas in spate fara benzina

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

i-am facut azi plinu , sa vedem cat tzine , da o sa ne dam seama cand nu mai ma vedeti in grup inseamna ca am ramas in spate fara benzina

plinul????? pey in ultimele 2 saptamani ai ramas de vreo 5 ori fara.... deja ne-ai zis ceva nou ;)

Link spre comentariu

:eek: dc tot i'ai facut plinul ... baga si u robinetul pe on :lol: macar sa stii cu vreo 50 kilometrii inainte ca ramai fara zeama :lol:

diseara ceva plimbare ? ;) nu de alta .. dar mi-am luat acum numarul .. diseara imi vine bateria si am chef de o plimbare :D :blbl: :D

Link spre comentariu

Salutare.

Bine v-am gasit.

Eu din pacate nu's fericitul posesor a unui motor....insa am si eu un mic scuter.....care e ....nou !!!

Daca e cineva din bucuresti si are chef sa iasa pe afara.....

thebestdondragonintheworld

0721.46.96.40

Va salut pe toti.

Asfalt uscat,drum liber....atentia'n 4 !!!

Link spre comentariu

bah , io la 10 la munca , e 2 jumate deci sunt la munca de 4 ore jumate ;))

ati fost la plimvare?

<small>--- Mesaj completat în 26 Oct 2007 01:23 -------------</small><br/>

Salutare.

Bine v-am gasit.

Eu din pacate nu's fericitul posesor a unui motor....insa am si eu un mic scuter.....care e ....nou !!!

Daca e cineva din bucuresti si are chef sa iasa pe afara.....

thebestdondragonintheworld

0721.46.96.40

Va salut pe toti.

Asfalt uscat,drum liber....atentia'n 4 !!!

incearca pe scooter mania poate ai sanse /index.php?showforum=36

Link spre comentariu

:blbl: bag cva ... nu am mai iesi aseara ... nu era incarcata bateria. acum insa am luat'o de pe redresor ... am pus'o la locul ei, am dat cheie si a luat'o ;) am economisit 1,4 milioane :D

pana una alta ... ceva azi .. ceva mai pe seara? cica se pleaca maine pana la vama veche, se baga careva ?:D

Link spre comentariu

sincer si eu as avea chef sa plecam pe undeva weekendul asta dar sunt in faliment pana miercuri :blbl:

dar mai am destula :D pt inca o paranghelie ;)

Link spre comentariu

sincer si eu as avea chef sa plecam pe undeva weekendul asta dar sunt in faliment pana miercuri :D

dar mai am destula :blbl: pt inca o paranghelie ;)

:D :lol: :eek:

Link spre comentariu

Vreau si eu sa ma destrabalez...inca nu am carnet sa vin cu motoru oricum nu stiu cat de recomandat era daca veneam si ma imbatam ca un porc :D deci ma primiti si pe mine ? la ce ora e petrecerea si cu cine trebuie sa vb ;)

Link spre comentariu

A fost super petrecerea aseara am baut ca niste porci ....se pare ca sunt primul care m-am trezit :D frate sa o tinem tot asa.! Nu cred ca sunt altii mai uniti si mai multi!. Am inceput sa citesc si eu tot topicul si o sa incep sa bag id-urile in mess asa ca il dau si eu pe al meu:

for_ever_bachelor si telefonul 0765.487.996 ;) sa ne salutam cu farul in curand sper :blbl:

Link spre comentariu

AM o propunere azi e duminica si se poate intra bine si frumos in poligon la ilioara ar fi un loc bun in care sa ne spargem si noi in figuri ca spatiu este destul.....care ma duce si pe mine acolo la intalnire pe motoru meu? ..astept propuneri!!! Sper sa ne strangem intr-un numar cat mai mare!

cateva poze de ieri!post-20515-1193566550_thumb.jpgpost-20515-1193566502_thumb.jpg

post-20515-1193566864_thumb.jpgpost-20515-1193566961_thumb.jpg

ce orgie a iesit ieri!post-20515-1193567058_thumb.jpg

post-20515-1193566656_thumb.jpg

Editat de CrashTestPilot
Link spre comentariu