septimiu_21 Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 iese cineva in seara asta ..la plimbare...nu la bauta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 A fost super petrecerea aseara am baut ca niste porci ....se pare ca sunt primul care m-am trezit frate sa o tinem tot asa.! Nu cred ca sunt altii mai uniti si mai multi!. Am inceput sa citesc si eu tot topicul si o sa incep sa bag id-urile in mess asa ca il dau si eu pe al meu: for_ever_bachelor si telefonul 0765.487.996 sa ne salutam cu farul in curand sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 daca o tineti tot asa mi-e ca revelionul o sa fie ceva prea banal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Bah .... eu cred ca incep sa il iubesc pe zoro .. puhahahhahaahha App .. unde sunt pozele ? --- Mesaj completat în 28 Oct 2007 12:00 ------------- daca o tineti tot asa mi-e ca revelionul o sa fie ceva prea banal. Parca veneai si tu aseara ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) AM o propunere azi e duminica si se poate intra bine si frumos in poligon la ilioara ar fi un loc bun in care sa ne spargem si noi in figuri ca spatiu este destul.....care ma duce si pe mine acolo la intalnire pe motoru meu? ..astept propuneri!!! Sper sa ne strangem intr-un numar cat mai mare! cateva poze de ieri! ce orgie a iesit ieri! Editat Octombrie 28, 2007 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Parca veneai si tu aseara ...... shhhhhhhh!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 ma copii....am nefericita sarcina de a va anunta ca a mai ramas beutura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 daca o tineti tot asa mi-e ca revelionul o sa fie ceva prea banal. pentru mine revelionul este ceva banal de foarte multi ani. bah cate-odata chiar plictisitor.. ultii 2 ani cam asa a fost , daca in fiecare saptamana petrec vre-o 3 rev : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 noro: ce fel de "am baut ca porcii" sunteti voi frate daca a ramas bautura iar? ma dezamagiti... si-apoi nu v-ati plictisit de atata baut? mai bine mergeti la o plimbare... H3llriderr: despre asta vorbesc si eu...mai bine va ganditi la ceva calumea pt atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ma copii....am nefericita sarcina de a va anunta ca a mai ramas beutura partyyyyyyyyyyyyyyyyyy again :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Pai acum asta e daca ai ramas cu bautura iar ce sa facem....o sa te ajutam....nu ne dam la o parte sa vedem cand se mai poate si asa gandeste-te ca vine frigu lasam motoarele pe acasa deci trebuie sa facem ceva! PS: noro vezi ca o sa vina si pozele care au ramas...sa nu te superi dar o sa afli cate ceva despre ce s-a intamplat in baie cu zorro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 .........sa nu te superi dar o sa afli cate ceva despre ce s-a intamplat in baie cu zorro Sper sa nu ma dai de gol Saracul zorro , vezi sa nu il mai pupi in bot 1 saptamana .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 spre dezamagirea te dezule sa stii k zorro nu te iubeste toata noapte i-a cotait piciorul lui jhonny toata noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 spre dezamagirea te dezule sa stii k zorro nu te iubeste toata noapte i-a cotait piciorul lui jhonny toata noaptea zorro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 noro: ce fel de "am baut ca porcii" sunteti voi frate daca a ramas bautura iar? ma dezamagiti... si-apoi nu v-ati plictisit de atata baut? mai bine mergeti la o plimbare... H3llriderr: despre asta vorbesc si eu...mai bine va ganditi la ceva calumea pt atunci io cu cornel nu am baut si deaia a ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 caitiva, vine sfarsitul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 H3llriderr: cornel nici nu cred ca bea cel putin la valeni nu s-a atins... mai bine zis tu si sebi (care a lipsit) nu ati baut si a ramas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 H3llriderr: cornel nici nu cred ca bea cel putin la valeni nu s-a atins... mai bine zis tu si sebi (care a lipsit) nu ati baut si a ramas... Ai fost aseara de sti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 atat ai putut sa bei aseara ca nici nu mai stii cine a fost si cine nu n-am venit, desi eram pe punctul sa vin, vorbisem si cu radu, dar prietena cu care trebuia sa vin nu a mai putut. si cum eu mobra nu mai am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 noro , nu trebuia s ama dai de gol .... adica ce a facut zoro cu mn a fost viol, eu nu am vrut --- Mesaj completat în 28 Oct 2007 14:47 -------------ca bn zici elena .... oare de revelion cum va fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 .....ca bn zici elena .... oare de revelion cum va fi ? Trist..... pt aia care zic ca vin si ii uita Dumnezeu prin bikers ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 cum nu am BAUT, am baut si va asigur ca nu a mai ramas nici un strop de Fanta asa ca eu am fost harnic.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 told you so! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 cum nu am BAUT, am baut si va asigur ca nu a mai ramas nici un strop de Fanta asa ca eu am fost harnic.......... ai baut toata fanta roz ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 noro: ce fel de "am baut ca porcii" sunteti voi frate daca a ramas bautura iar? ma dezamagiti... si-apoi nu v-ati plictisit de atata baut? mai bine mergeti la o plimbare... pey am baut ca niste porci inteligenti...adik am lasat ceva si de samanta...sa avem motiv pt urmatoru PS: noro vezi ca o sa vina si pozele care au ramas...sa nu te superi dar o sa afli cate ceva despre ce s-a intamplat in baie cu zorro nu e nici o poza cu zorro... Sper sa nu ma dai de gol Saracul zorro , vezi sa nu il mai pupi in bot 1 saptamana .... n-am venit, desi eram pe punctul sa vin, vorbisem si cu radu, dar prietena cu care trebuia sa vin nu a mai putut. si cum eu mobra nu mai am... si bre nu puteai sa dai un trr sa zici ca nu ai cu ce sa vii? rezolvam noi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate