NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) da frumos...sunt deja degerat....crazy people ......na si niste poze, cica 19 mobre au fost ... SI IN ROLUL PRINCIPAL the puric boy Editat Noiembrie 14, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 acu m-am trezit si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 ...mda. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 i'm in for the seven o'clock meeting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) Mi-am facut un abonament am un alt numar:(care e interesat de ofeta cosmote cu 60 de min nationale +600 cadou + 500min si 500 smsuri in cosmote la doar 30 lei sa ma anunte) telefoane moka sau la 19 lei nr nou 0766.737.679 Nu ar fi rau sa ne luam tot grupul si sa vb moka intre noi!! ..voi ce ziceti? Editat Noiembrie 14, 2007 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 m-ar interesa si pe mine. imi explici diseara cum vine treaba. apropo, pe unde stai in drumul taberei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_zzr Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 ...si pareau vii (la mici ma refer) oricum, de apreciat ca nu a latrat nici unul, dupa ce au fost asezati pe farfurii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) o fost faina intalnirea, cert e ca sa mor, mie nu imi place la mihailesti... dar in fine... nu stiu la cat ati ajuns voi acasa, dar eu n-am dormit decat cateva ore, am avut parte de multe la intoarcere. merci jhon de drum, merci kidrock de intentie (next time). ps: incantata de cunostinta celor care m-au recunoascut...eu oricum tot nu stiu exact cu cine am stat de vorba Editat Noiembrie 14, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Pare ca a fost tare fratzilor.... Vrea si persoana mea diseara Meteo spune ca vor fi ~4 grade Celsius pe la ora aia! V-am pupat pe gingii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 eu in seara asta fac pas ca e ceva treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca la intoarcere vi s-a parut frig noi ce sa mai zicem ca la 3 AM eram in Snagov si cred ca erau -45 de grade,in viata mea nu mi-a fost asa frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca la intoarcere vi s-a parut frig noi ce sa mai zicem ca la 3 AM eram in Snagov si cred ca erau -45 de grade,in viata mea nu mi-a fost asa frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 deci pana la urma ne vdm diseara la 7 la arc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 da mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Frumoasa plimbarea! Destinatia nu conteaza prea mult intr-o companie placuta, asa cum a fost cazul acum. De la Mihailesti am ajuns si la Snagov,mai aveam putin si ajungeam la Ploiesti(era cat pe aci!), insa frigul mi-a facut degetele de la maini straine de mine.Pe cand urmatoarea iesire? eu am simtit tot corpul strain de mine,iti dai seama daca ajungeam la ploiesti....ca ne faceam k sapa... --- Mesaj completat în 14 Nov 2007 13:40 -------------si cu toate astea nu stiu cum draq radeam cu gura pana la urechi...noi sintem normali,noi nu sintem normali.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 ...noi sintem normali,noi nu sintem normali.... suntem sau nu suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 suntem sau nu suntem? va spun eu nu suntem...kid tremura aseara pana in maduva oaselor...ziceai ca e titirez..... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 va spun eu nu suntem...kid tremura aseara pana in maduva oaselor...ziceai ca e titirez..... ..... daca nu avea cine sa-l incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca nu avea cine sa-l incalzeasca eu unu nu am putut...nu ma atrage.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 frateeeee eram pus pe vibratii rau de tot , parkinsonu e de cacao pe langa ce faceam io..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) frateeeee eram pus pe vibratii rau de tot , parkinsonu e de cacao pe langa ce faceam io..... rudolfff Editat Noiembrie 14, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 ar trebui sa va imbracati mai bine! la intoarcere decat mainile mi-au inghetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 eu unu nu am putut...nu ma atrage.. aaaaaa daaa?????adica indirect m-ai facut urat,bineeeeee......IT'S OOONNNN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 aaaaaa daaa?????adica indirect m-ai facut urat,bineeeeee......IT'S OOONNNN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Adevarul ca erai subtire imbracat, eu ma mir cum mai traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate