KIDROCK Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 catalun29 sau catalin 29???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 catalun29 sau catalin 29???? catalun29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 da ca sa fie caterinca mai mare nu mai bine luam un travestit??? il avem deja pe noro ... (gay.ro) .... --- Mesaj completat în 20 Nov 2007 16:51 ------------- nebuni sunteti. Sper sa iau si eu motorul astazi si sa ma alatur grupului vesel si eu sper sa il iei . mai am si eu unul rosu prin vitrina daca e --- Mesaj completat în 20 Nov 2007 16:54 ------------- daca iesiti la plimbare si are cineva bunavointa sa ma ia si pe mine dau o cola,daca nu,nu e panica altadata ( am 65 kg,greutate de gagica) asta e greutate de fata mare ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 si ce sa inteleg din asta ca la momentul cand nu va mai fii fata mare se ingrasa sau slabeste??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 deci pe unde va vedeti? eu abia am venit din poligon, statui cu miki la povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 si ce sa inteleg din asta ca la momentul cand nu va mai fii fata mare se ingrasa sau slabeste??? Ma abtin... ) k e mandra langa mine.iti spun face off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Ma abtin... ) k e mandra langa mine.iti spun face off ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ceva azi ca e freme frumoasa? si apoi ... seara ... dupa 8 si cva ... cn mai merge la mn la bal? pana acum vine dexter .. mai am inca 2 bilete:D de preferabil sa mergem cu motoarele, si sa ne intoarcem cu pasagere:D o furam pe miss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ceva azi ca e freme frumoasa? si apoi ... seara ... dupa 8 si cva ... cn mai merge la mn la bal? pana acum vine dexter .. mai am inca 2 bilete:D de preferabil sa mergem cu motoarele, si sa ne intoarcem cu pasagere:D o furam pe miss ma inscriu si eu curios la vizita asta la boboace? detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ioane, nu ai fost aseara la buftea. pe unde ai bantuit? noi am crezut ca esti la bal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2007 plimbarika azi k e iar vreme frumoasa care este interesat ne vedem la arc la 20:00 bagam o tura pe la snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 io zic pas, ies abia la 10 de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 incepe la 8 ....... in dumars ..... multe multe gajici singure etc. mai am inca 2 bilete, cn vrea? oricum, ajung si eu pe la arc inainte:D --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 10:51 -------------eventual, luam gajicile si mergem cu ele la snagov:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2007 MARE VESTE MARE!!!! A LUAT NEBUNAKE PERMISU!!!!! AZI!!! era cazu sa nu mai mearga fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 bai jhoane io vreau sa merg la bal... seby parca se mai anunztase , hai sa merem mai multi , sa o luam pe miss pe...... motor felicitari nebunake , daca stiam ca nu ai permis nu mai mergeam cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 io am zis ca vreau dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 bai da balu e pentru fetitze de liceu sau facultate? ma incanta cele de liceu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 facultate dar las, dc e cazu mergem si la bal de liceu deci. 1. jhon 2. dexter 3. seby 4. carja 5. storm mai luam de acolo un bilet. caci am numai 4:( --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 11:14 -------------p.s. storm, da'mi un pm cu id'ul tau. sa vbim pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 sa nu va prin cu fete de acasa , luam de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 carja, vezi cum se uita emi pe aci pe forum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ce ma! , crezi ca ea nu stie de gluma , io fac caterinca aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 facultate dar las, dc e cazu mergem si la bal de liceu deci. 1. jhon 2. dexter 3. seby 4. carja 5. storm mai luam de acolo un bilet. caci am numai 4:( <small>--- Mesaj completat în 21 Nov 2007 11:14 -------------</small><br/>p.s. storm, da'mi un pm cu id'ul tau. sa vbim pe mess. catalun29 e si mai sus cand am vb aseara cu kidrock si nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 iuliana spionezi , zi si u ceva ... vi la bal fara sebi , poate te scot astia miss finantze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 )) caterinca caterinca .... dar dc o ia de buna? nu ca n'ar fi pe bune faza =)) au am 4 bilete, dar cn mai vrea .. se pot procura si de la intrare, bn ca pretul acolo e cva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_jul21 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 iuliana spionezi , zi si u ceva ... vi la bal fara sebi , poate te scot astia miss finantze 1. nu spionez, ma documentez 2. ce legatura are seby cu mine? 3. poate as iesi miss marketing, nu finante (sunt la marketing, nu finante ..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate