Ravenitza Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 eu merg in fiecare zi , m-am obisnuit intradevar mai derapez, dar m-am redresat de fiecare data fara prea mari probleme, au fost cateva zile din luna asta cand nu am mers , a fost ninsoare abundenta, in rest e nasol cu viziera ca tot abureste.. o mai las intredeschisa... sunt putini cei care inca mai merg cu motoru...pe asa frig cum sa nu preferi RATB-ul ) No ce faci tu cu motorul pe multi dintre noi ne depaseste. Din start ai o sansa in plus sa nu cazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 ca sa te dai cu motorul pe vremea asta inseamna ca ori n-ai masina ,ori sa fii tampit la cap ,ori incepator ... chiar si asfaltul curat va poate pacali deoarece reduce cu mult aderenta din cauza temperaturii scazute. + ca intra si sanatatea voastra la mijloc . asa e..concluzia: folositi scutere..inca functioneaza Eu ma retrag ... mai ales ca vin unele persoane care imi provoaca o mare greata... Deci have fun. sincer..m-ai lasta fara cuvinte.... si exact cum ti-am zis si in bikers...faci ce vrei...dar sincer mai dezamagit de atata nici nu pot fi din cauza ta PUNCT mai nene, asta e topic pentru plimbari, nu pentru targuiala. vorba multa, saracia omului. cand e sa se intample, se intampla. eu am cazut in week-end in casa, in timp ce ma jucam cu fii-mea si am facut entorsa. asa ca nu mai faceti teoria chibritului. cine vrea sa se plimbe, sa meara sanatos, cine are alta parere, sa scrie un tutorial. altfel nu vor fi decat discutii in contradictoriu. PT RESTU: lasati domne vrajeala ca nu tine!!! bv celor care inca mai "functioneaza"! ori tampit ori ca n-ai o masina ori sa fii incepator .... sa te mai dai pe motor pe vremea asta . pasiune ca pasiune ..dar nu lasa "pasiunea" sa dea cu tine de pamant mai incolo cand ii vei simti urmarile.. si acum imi trece in minte zambetul pe care il aveai pe buze cand imi ziceai ca ai mai vazut pe inca unu cu motoru care a trecut pe langa tine CHIAR si pe vremea asta.... si inca ceva.. ne vedem duminica la mine acasa la ora 19:00 ultimele detalii legate de revelion... PREZENTA OBLIGATORIE!!!!!!!!!!!! va pupa Noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ...... sincer..m-ai lasta fara cuvinte.... si exact cum ti-am zis si in bikers...faci ce vrei...dar sincer mai dezamagit de atata nici nu pot fi din cauza ta PUNCT ..... ete floci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 si acum imi trece in minte zambetul pe care il aveai pe buze cand imi ziceai ca ai mai vazut pe inca unu cu motoru care a trecut pe langa tine CHIAR si pe vremea asta.... >>da mai noro . ..dar n-a trecut unul cu un speed sau naked pe langa mine ... ci un supermoto si un enduro..atata tot .. cred ca daca imi luam drz sau wrf acum ,m-as fi dat si eu insa nu mai mult de o iesire pe saptamana si asta asa timp de 1 h sambata sau duminica pe vreun coclau inzapezit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Se mai da lumea cu motoru de strada exemplu eu dar ma re grija la trafic ca sunt cam idioti consevarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 acum ti-ai dat seama??? am lasat motorul in garaj... prefer sa o dau pe bauta pe vremea asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 si acum imi trece in minte zambetul pe care il aveai pe buze cand imi ziceai ca ai mai vazut pe inca unu cu motoru care a trecut pe langa tine CHIAR si pe vremea asta.... >>da mai noro . ..dar n-a trecut unul cu un speed sau naked pe langa mine ... ci un supermoto si un enduro..atata tot .. cred ca daca imi luam drz sau wrf acum ,m-as fi dat si eu insa nu mai mult de o iesire pe saptamana si asta asa timp de 1 h sambata sau duminica pe vreun coclau inzapezit off road rulez... pace tuturor hai cu primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 buei, vine careva pe patinuar??? p.s. NU MAI FACE NIMENI ASIGURARI ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) the best day ever! /index.php?showtopic=161398 Editat Decembrie 22, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 pentru asigurari ieftine pentru moto va dau eu un link : http://www.rca-ieftin.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ne vedem duminica la mine acasa la ora 19:00 ultimele detalii legate de revelion... PREZENTA OBLIGATORIE!!!!!!!!!!!! va pupa Noro nu uitati cei care va stiti ca veniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 a si inca ceva.. ne vedem duminica la mine acasa la ora 19:00 ultimele detalii legate de revelion... PREZENTA OBLIGATORIE!!!!!!!!!!!! va pupa Noro am fost la noro acasa pe la ora 19:20 insa nu era nimeni . deci ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) noro isi ia o mare bataie nu stiu pe unde umbla Editat Decembrie 23, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) mii de scuze tuturor!!!! am fost plecat la predeal sa ma dau cu placa cu carja si nu am mai ajuns la timp...si nu am mai avut nici baterie la telefon sa anunt... ...oricum de azi am si eu net si putem comunica inca o data sorry...mi-e ca o sa mi-o iau urat Editat Decembrie 23, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 fii sigur de asta!!! asa ca fa bine sa organizam sedinta aia curand sau online intr-o conferinta anuntata din timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 fii sigur de asta!!! asa ca fa bine sa organizam sedinta aia curand sau online intr-o conferinta anuntata din timp! I promise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 the best day ever! /index.php?showtopic=161398 io eram cu masina si v-am vazut intr-o benzinarie pe dn da nu erati toti , erau doua gs-uri si bmw parca. ma duceam la munte sa ma dau cu placa bine ca ati ajuns intregi voi incepatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 era un bmw, un gs si un Suzuki V-strom care ma asteptau pe mine sa alimentez. apoi am plecat la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 o tarlie care taraste alti turturi pe vremea asta ... elenoooo ,daca n-ai masina nu inseamna ca trebuie sa te mai plimbi cu motorul,fata, pe vremea asta . gata . .s-a dus sezonul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 whatever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 noro mama, hai cu conferinta aia sa stim si noi cu cine votam la valea oltului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 VA UREZ SA FITI SANATOSI,SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI,SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE,SA VI SE MATERIALIZEZE TOATE CALATORIILE PROPUSE , ASFALT USCAT SI DRUMURI BUNE SA AVETI.VA POOOOP,HORIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falcutza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine...Sarbatori fericite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate