Ravenitza Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 pe mine de oboseala...du-te si tu pana jos la farmacie si ia-ti nurofen sau ceva calumea de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 dar nu v'am zis primul lucru care l-am facut de dim cand m'am trezit: m';am uitat sa vad dc masina e la locul ei --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 11:55 -------------ce perla am scos ) ""m'am uitat sa vad"" intelege'ti voi ...... emotiile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 nu mai zice asta public jhon vreau si eu pozele. pls!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ia un nimfoman de cap .. nu un nurofen ca ala nu ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 daca doreste lumea sa vada urmarile cumparaturilor de aseara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Si NU, nu suntem nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) daca doreste lumea sa vada urmarile cumparaturilor de aseara.... se anunta vremuri cacacioase am tras de berea aia de mi-au sarit ochii din cap, da va merita efortu PS: plus ca m-am dat reising cu carutu prin market...si cu pasager/i Editat Decembrie 28, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 cam putin PS. raducule sa nu uiti tati ce ai promis ca bem ... se pare ca 1 mai se va transforma in 1 ian --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 16:13 ------------- .......... PS: plus ca m-am dat reising cu carutu prin market...si cu pasager/i Orlando .. treci pe vitezana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) o daaaaaaaaaaa...beuturaaaaaaaaaa..o sa iasa super rebelion... Editat Decembrie 28, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Bai si pe mine ma doare capul rau de tot si sa mor daca inteleg de ce . A fost o seara alcool free... Pai d-aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 sunt foarte trist la toata lumea la care am spus ca am luat 240L de bere mi-a zis ca e putina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 te'ai gandit vreo clipa ca poate au dreptate ??? las' ca ne descurcam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 sunt foarte trist la toata lumea la care am spus ca am luat 240L de bere mi-a zis ca e putina ................da le-ai mai zis ca mai sunt inca : 3 litri de vodka, 2 de gin si 15 litri de vin + inca pe atat minim de unde stam + inca 4 sticle de angeli sau ce naibi o fii aleea... , eu zic ca o sa ne ajunga ....tinand cont ca sunt 8 litri de caciula ...adika la 30 de oameni....si sa mai tinem cont ca nu toate duduile beau bere...sau vor be f putin unele dintr-e ele... ...si daca nu ne ajung ...dam spargere si mai lu-am, care-i problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 ................da le-ai mai zis ca mai sunt inca : 3 litri de vodka, 2 de gin si 15 litri de vin + inca pe atat minim de unde stam + inca 4 sticle de angeli sau ce naibi o fii aleea... , eu zic ca o sa ne ajunga ....tinand cont ca sunt 8 litri de caciula ...adika la 30 de oameni....si sa mai tinem cont ca nu toate duduile beau bere...sau vor be f putin unele dintr-e ele... ...si daca nu ne ajung ...dam spargere si mai lu-am, care-i problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ................da le-ai mai zis ca mai sunt inca : 3 litri de vodka, 2 de gin si 15 litri de vin + inca pe atat minim de unde stam + inca 4 sticle de angeli sau ce naibi o fii aleea... , eu zic ca o sa ne ajunga ....tinand cont ca sunt 8 litri de caciula ...adika la 30 de oameni....si sa mai tinem cont ca nu toate duduile beau bere...sau vor be f putin unele dintr-e ele... ...si daca nu ne ajung ...dam spargere si mai lu-am, care-i problema... cum ba .. 3 L de vodka ... pai la ce vrei sa ii folosesti la masaj ? 240L Bere / 30 oameni = 8 Litrii de caciula / 5 zile = 1,6 Litrii pe zii , cred ca ma pocaiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 cum ba .. 3 L de vodka ... pai la ce vrei sa ii folosesti la masaj ? 240L Bere / 30 oameni = 8 Litrii de caciula / 5 zile = 1,6 Litrii pe zii , cred ca ma pocaiesc ba da tie iti place sa calculezi cam mult...ia mai lasa tu calculele aleea si ai sa vezi ca o sa ajunga...nu dispera...mai sunt magazine deschise si de rebelion...mai luam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ba da tie iti place sa calculezi cam mult...ia mai lasa tu calculele aleea si ai sa vezi ca o sa ajunga...nu dispera...mai sunt magazine deschise si de rebelion...mai luam..... eu macar spr ca oana imi va lasa berea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Dezu tooooot face calcule da' io sa mor daca l-am vazut de cand il cunosc de 10 ori cu berea in mana. Si atunci a fost cumintel rau manca-l-ar mama..... 2. Aseara unde ati disparut in loc sa mergeti cu noi la shopping? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Va rog frumos sa beti si pentru mine, un litru de vin si unu' de bere, colo shea. Mici, te numesc responsabila pentru acest aspect. Promit ca beu pentru tine si-ti urez la multi ani din Bucuresti, prin portavocea lu' Mishu. Sper sa ma auzi. Daca nu, urla si Ina si Alina cu mine, si sigur ne auziti atunci... Distractie placuta mah, sa va intoarceti dreq si intregi inapoi, sa am cu cine bea prin 2008... :crack: P.S. Baga la rucsac si 400 ml de vodka, tot pentru mine, asa, de corazon, Mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Am inteles, sa traiti! Ce nu face un mag pt sfanta treime :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Dezu tooooot face calcule da' io sa mor daca l-am vazut de cand il cunosc de 10 ori cu berea in mana. Si atunci a fost cumintel rau manca-l-ar mama..... 2. Aseara unde ati disparut in loc sa mergeti cu noi la shopping? @2 ... ii era rau lui oana , am zis`o de la inceput ca doar am oprit sa vad ce sa stabilit. Sry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 cum ba .. 3 L de vodka ... pai la ce vrei sa ii folosesti la masaj ? 240L Bere / 30 oameni = 8 Litrii de caciula / 5 zile = 1,6 Litrii pe zii , cred ca ma pocaiesc io faceam calcul daca putem hrani din toata mancarea 150 de pers adica, 5 zile, 30 de pers, 150 de pers cred ca ajunge berea, ca doar nu om bea in cont...bine, nu s-a luat in calcul faptul ca intre noi sunt unii consumatori notorii sper sa iasa bine abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 tocmai am mai luat se ce mai ramasese de cumparat: tacamuri, malai,zahar, condimente si mustar aaa....bai care aveti chestii de gen: calorifere electrice, aeroterme luati cu voi...mai bine in plus decat in minus saci de dormit - obligatoriu hai si o veste buna: dusul e mai aproape..in sat chitare, carti de joc, table, rummy etc veioze, prelungitoare saltele pneumatice trebuie si vreo 2-3 tavi pt fripturi castroane, cutite scaune pliante era si cazu sa mai incep si eu sa gandesc un pic la organizare saci, folii etc pt derdelus staniol de acoperit mancarea bah deja nu mai stiu...poate prezervative ca d-alea nu gasiti acolo si dupa aia iese cu mai e un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Ch..... Chh... Roger!.... Chhhh.. Chhh.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 eu macar spr ca oana imi va lasa berea ei. ti-o las ca sunt pe antibiotice. Si din fericire pt tine, voi fi si muta, deoarece amigdalele sunt cat 2 mingi de tenis. Sper ca avem caldura si/sau paturi de invelit... ...daca nu, va trebui sa ma imbat pla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate