blue_nightwishX Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Eu ma retrag o perioada, am sesiunea si am mult de invatat. Dar diseara am chef de un karaoke. Cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Io propun sa descindem sambata la Paw, undeva in jur de 21.30-22.00. Let's dance! ) kali, sa moara fabian, esti criminalaaaaaa...criminala cu linkul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Nuka, ia uita-te si la linkul de un pic mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Nuka, ia uita-te si la linkul de un pic mai sus... Kali, ti-ai schimbat semnatura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Lume ne vedem si noi diseara pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Eu ma retrag o perioada, am sesiunea si am mult de invatat. Dar diseara am chef de un karaoke. Cine se mai baga? Lume ne vedem si noi diseara pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Da, bre, mi-am schimbat-o. Era prea misto citatul ca sa nu-l pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 bah.. si ce mai ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Sssssssst! Unii doarme, altii gandesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Deci ... Care poate, vrea, are chef .. si asa mai departe .. pe 2 Feb la Paw wau dau de baut cu ocazia zilei de nastere. Nu am pretentii la cadouri, vreau doar sa beau o bere cu voi pentru ocazia mentionata mai sus. PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Deci ... Care poate, vrea, are chef .. si asa mai departe .. pe 2 Feb la Paw wau dau de baut cu ocazia zilei de nastere. Nu am pretentii la cadouri, vreau doar sa beau o bere cu voi pentru ocazia mentionata mai sus. PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii dar noi ne gandim si o sa iti facem cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Deci ... Care poate, vrea, are chef .. si asa mai departe .. pe 2 Feb la Paw wau dau de baut cu ocazia zilei de nastere. Nu am pretentii la cadouri, vreau doar sa beau o bere cu voi pentru ocazia mentionata mai sus. PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii Wow.. pe 2 o sa fie adunare mare la Paw.. sper ca vii cu portofelu' burdusit.. La multi ani anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Deci ... Care poate, vrea, are chef .. si asa mai departe .. pe 2 Feb la Paw wau dau de baut cu ocazia zilei de nastere. Nu am pretentii la cadouri, vreau doar sa beau o bere cu voi pentru ocazia mentionata mai sus. PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii iti iau un cadou special pentru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Deci ... Care poate, vrea, are chef .. si asa mai departe .. pe 2 Feb la Paw wau dau de baut cu ocazia zilei de nastere. Nu am pretentii la cadouri, vreau doar sa beau o bere cu voi pentru ocazia mentionata mai sus. PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii repet. tot pe 2, tot in acel loc, in acelasi timp cu dezu am sa'mi fac si eu ziua. va astept (alaturi de Dezu) sa bem un pahar in cinstea noastra si a unui asfalt cat mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Deci ... Care poate, vrea, are chef .. si asa mai departe .. pe 2 Feb la Paw wau dau de baut cu ocazia zilei de nastere. Nu am pretentii la cadouri, vreau doar sa beau o bere cu voi pentru ocazia mentionata mai sus. PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii repet. tot pe 2, tot in acel loc, in acelasi timp cu dezu am sa'mi fac si eu ziua. va astept (alaturi de Dezu) sa bem un pahar in cinstea noastra si a unui asfalt cat mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) dar noi ne gandim si o sa iti facem cadou Un colac sa invat sa inot in bere ... Editat Ianuarie 20, 2008 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Deci ... Care poate, vrea, are chef .. si asa mai departe .. pe 2 Feb la Paw wau dau de baut cu ocazia zilei de nastere. Nu am pretentii la cadouri, vreau doar sa beau o bere cu voi pentru ocazia mentionata mai sus. PS. NU am de gand sa fac lista cu invitatii repet. tot pe 2, tot in acel loc, in acelasi timp cu dezu am sa'mi fac si eu ziua. va astept (alaturi de Dezu) sa bem un pahar in cinstea noastra si a unui asfalt cat mai bun Party dupa party. pe 1 licitatia si pe 2 ziua baietilor Sper sa va tineti bine pe picioare oameni buni Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 repet. tot pe 2, tot in acel loc, in acelasi timp cu dezu am sa'mi fac si eu ziua. va astept (alaturi de Dezu) sa bem un pahar in cinstea noastra si a unui asfalt cat mai bun o... pai daca e asa.. vin si eu john.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 la multi ani pt ama2 john sigur vin pe 2 sper sa am motorul pana atunci;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 REFILL!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 ca e soare si frumos afara .. iese careva cu motorul? eu as prefera maine. deci maine plimbare. care mai vine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Meeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate