noro Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Ninsoarea s-a oprit ,doar vantul si frigul mai pot opri intalnirea de la Arc de azi de la ora 13.Ce spuneti ? <small>--- Mesaj completat în 10 Feb 2008 09:30 -------------</small><br/>Daca se cer poze de catre natiune vin si eu cu ap. foto sa postam pt. eternitate Desigur Dragos poti sa aduci si tu aparatul, in minus sa nu fie ca in plus pot sa fie destule aparate Cat priveste vremea pare a fii ok Ramane sa ne vedem la Arc. Cum am mai spus, nu ne obliga nimeni sa mergem pana la capat daca nu ne va ajuta vremea, insa pana atunci rog pe cei care oricum nu ar merge si se stiu ei care sa nu mai posteze aiurea ca nu sunt mai zmei daca fac asta. Asta e topic de plimbari, s-a mai iesit pe vreme mult mai urata ca asta si toata lumea a fost fericita. NU este nimeni obligat sa vina.Din punctul meu de vedere pot sa merg si singur, nu ma deranjeaza, insa pe multi dintre baieti/fete ii cunosc destul de bine si stiu ca vor veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 vreau si eu un spray de lant.... sa'l gadil putin. are cineva sa'mi dea???? doar sa'l dau acum putin.... caci sapt viit sper sa fac rost d ebani sa'mi iau si eu. plimbareee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) Noro esti de-al meu :kiss: Ca o completare pentru cei ce vin, nu va zgarciti la haine, luati ceva bun de iarna, nu multe si proaste! Va pupa Ravenitza, ne vdm mai incolo! Jhon iti dau eu! Editat Februarie 10, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Noro esti de-al meu Ca o completare pentru cei ce vin, nu va zgarciti la haine, luati ceva bun de iarna, nu multe si proaste! Va pupa Ravenitza, ne vdm mai incolo! ca o completare la ce a spus ravenitza, nu va zgarciti la haine, luati MULTE si DE IARNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) Nu dar am mai vazut odata la un tip, aveam vreo 3 bluze, sintetice nu tineau deloc de cald...daca ar fi avut un pulover gros cred ca rezolva problema. mai la mine e soare il aduc cu mine Editat Februarie 10, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Prezent! lasati un ragaz si celor din dr tab sa ajunga si sa unga lantu... adica pe la 1.20 plecarea. C U THERE... , detinator de ap foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Io am fost acolo pe un scuuuuteeer!! Da' stiam ca n-au sanse sa se tina dupa mine, asa ca nu m-am mai dus cu ei.. Las' ca vine si vremea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 super plimbare stimabililor,frig k dracu da sa moara ma-sa daca nu mi-a placut,asteptam cu interes crescut pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 pozele deja au parut , aici: /index.php?showtopic=173874 pacat ca a nins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Nu merge linku' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Uite aici Se pare ca v-ati distrat, bre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Nu merge linku' tocmai l-a mutat thoms se pare, aici: /index.php?...=173861&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Le-am unit, ca erau 2 cu acelasi subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 mai raven spuneai acum vreo saptamana ca vrei sa o vezi pe baby cum a iesit,nu mi-ai spus daca iti place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Fraticaaaa, ce ninge afara, cacane-am pe ea de vreme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 mai raven spuneai acum vreo saptamana ca vrei sa o vezi pe baby cum a iesit,nu mi-ai spus daca iti place... da mai normal ca imi place! e chiar frumusica foc si galagioasa, nici nu era sa imi sparga timpanu la ARC cand a accelerato-o Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 rockerii astia, ne faceti de ras mha cu tobele voastre ! (a se citi " GALERIILE voastre" ) Azi e de iesit, nu mai ninge, a iesit soarele asa oleaca, bheeton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 ai mancat si tu in sfarsit linistit ,noro .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 ai mancat si tu in sfarsit linistit ,noro .... las'... i-am amintit eu .... ca ultima data alerga cu farfuria in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 mai raven spuneai acum vreo saptamana ca vrei sa o vezi pe baby cum a iesit,nu mi-ai spus daca iti place... ce pret ai la parbriz???? si in cate suruburi are prinderea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 sau ii alerga mancarea in farfurie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Mai... liniste...nu mai vorbiti de asta, sa nu ne pomenim cu aia de la protectia animalelor pe cap... Aia de la "patru labutze" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 A zis cineva "4 labutze"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Gata de maine cand ridic talonul sunt inapoi cu motorul meu pe strazi Azi am fost la RAR, a trecut cu bine...Sa vina sezonul cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 Gata de maine cand ridic talonul sunt inapoi cu motorul meu pe strazi Azi am fost la RAR, a trecut cu bine...Sa vina sezonul cald! felicitari! eu azi am facut 270km pe moto, viteza medie 160, asfalt perfect uscat si soare all the way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate