cristinik Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 @H3llrider - are voie la 14 ani cu aprilia rs 50 de ce sunteti rautaciosi cu bietu' copil ? vrea si el sa mearga cu moto si sa invete cat mai multe lucruri legate de motociclism poate. ce daca are doar 14 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ia-l cu tine mai cristina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Daca totul merge bine, in 2 saptamani chiar o sa am mobra si plasticu', dupa amanari de 2 saptamani .. As vrea si eu sa ies la plimbare, cu oricine ma ia. As iesi si la bere si la orice adunare de motociclisti, in incercarea de a invata cate ceva despre minunatiile astea de fier. So, care ma iei si pe mine ? PS: hai ma ca nu-s mai urat ca dracu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 hai mah, ies eu cu voi c conteaza varsta? e f de admirat ca baiatul de la 14 ani e pe moto. Sincer sa fiu nu stiu la ce ma ducea capu la 14 dar cred ca e constient de ceia c face... chiar mi'e dor de o plimbare. Cristiano, vin eu cu tine... dar ma rabda o sapt cam sau 2 sa imi scot ghipsul d p mana Numai bine ca vine si Shinu cu noi in 2 sapt Robert, esti rautacios ia zi ne vedem azi la o bere? ca e ziua barbatului sau ci'o fi azi in tineretului. Cine are chef diseara d o bere sa ma sune ca oricum sunt pieton :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Nr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 m'aam uitat la poze... im vine sa imi trag un glont in cap ca nu am venit cu voi Multa lume si toti super oameni... nici nu vreau sa ma gandesc ce atmosfera a fost acolo long live the George ) ahahaha... prietenii stiu d c Nr ? Acum il ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Tru. Cine il suna pe hai-hui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 hai mah, ies eu cu voi c conteaza varsta? e f de admirat ca baiatul de la 14 ani e pe moto. Sincer sa fiu nu stiu la ce ma ducea capu la 14 dar cred ca e constient de ceia c face... chiar mi'e dor de o plimbare. Cristiano, vin eu cu tine... dar ma rabda o sapt cam sau 2 sa imi scot ghipsul d p mana Numai bine ca vine si Shinu cu noi in 2 sapt Robert, esti rautacios ia zi ne vedem azi la o bere? ca e ziua barbatului sau ci'o fi azi in tineretului. Cine are chef diseara d o bere sa ma sune ca oricum sunt pieton :| da bah ne vedem la o bere , da...ia zi , u de ce ai mana in gips? ca parca nu aveai nimi dupa accident si cristinica , sa imi arati si mie legea unde spune ca la 14 ani ai voie cu rs de 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 O mai facut unu' da' nu stii de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c5ristiano_king Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 dragi membri va multumesc pt timpul acordat si ca unii oameni ma inteleg ca singura mea pasiune e sa conduc motoare !!!! saptamana care vine sau peste o saptamna imi iau si eu un motor aprilia rs 50 bestial !!! si daca as vrea sa mergem la plimbare in primu rand sa nu ma lasati in PRAF si sa imi dati si mie niste detalii ca eu peste 1 sap si 2-3 zile ma duc in bucuresti si apropo cu condusu conduc legal am urmat cursu de legislatie si nu am avut deloc probleme cu politia dragi membri va multumesc pt timpul acordat si ca unii oameni ma inteleg ca singura mea pasiune e sa conduc motoare !!!! saptamana care vine sau peste o saptamna imi iau si eu un motor aprilia rs 50 bestial !!! si daca as vrea sa mergem la plimbare in primu rand sa nu ma lasati in PRAF si sa imi dati si mie niste detalii ca eu peste 1 sap si 2-3 zile ma duc in bucuresti si apropo cu condusu conduc legal am urmat cursu de legislatie si nu am avut deloc probleme cu politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 deci....ceva azi in cinstea noastra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Deci care ma plimba azi ? Tre' sa-i multumesc musai lui Hai-Hui, care nu numai ca m-a plimbat super misto, m-a si adus la munca la 9 am, toti eram muci, el era fresh si m-a salvat de un uber scandal Hai-Hui rulz! So, who's my next pilot ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 @H3llrider - are voie la 14 ani cu aprilia rs 50 de ce sunteti rautaciosi cu bietu' copil ? vrea si el sa mearga cu moto si sa invete cat mai multe lucruri legate de motociclism poate. ce daca are doar 14 ani. dragi membri va multumesc pt timpul acordat si ca unii oameni ma inteleg ca singura mea pasiune e sa conduc motoare !!!! saptamana care vine sau peste o saptamna imi iau si eu un motor aprilia rs 50 bestial !!! si daca as vrea sa mergem la plimbare in primu rand sa nu ma lasati in PRAF si sa imi dati si mie niste detalii ca eu peste 1 sap si 2-3 zile ma duc in bucuresti si apropo cu condusu conduc legal am urmat cursu de legislatie si nu am avut deloc probleme cu politia dragi membri va multumesc pt timpul acordat si ca unii oameni ma inteleg ca singura mea pasiune e sa conduc motoare !!!! saptamana care vine sau peste o saptamna imi iau si eu un motor aprilia rs 50 bestial !!! si daca as vrea sa mergem la plimbare in primu rand sa nu ma lasati in PRAF si sa imi dati si mie niste detalii ca eu peste 1 sap si 2-3 zile ma duc in bucuresti si apropo cu condusu conduc legal am urmat cursu de legislatie si nu am avut deloc probleme cu politia legea este foarte clara, pana la 16 ani nu se pot conduce pe drumuri publice mopede,scutere, ciclomotare etc. nu incearca nimeni sa fie rautacios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 bai... cui i-am dat in vama joi seara un hanorac albastru ... gata shtiu , prietenei lui pshico cu zx6r ... il vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ma duce si pe mine cineva maine..... pe la vreo 12 pana in pipera??? trebuie sa ajung la susuki sa iau o factura. seara dau bere in paw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 legea este foarte clara, pana la 16 ani nu se pot conduce pe drumuri publice mopede,scutere, ciclomotare etc. nu incearca nimeni sa fie rautacios daca nu ma insel, pina la 16 ani nu ai voie sa iesi din oras nici macar cu bicicleta. Greucene mama, pune o poza/imagine cu atestatul de la cursul ala sa vaza si ochiul nostru cum ai tu voie sa circuli la 14 ani cu scuterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ma duce si pe mine cineva maine..... pe la vreo 12 pana in pipera??? trebuie sa ajung la susuki sa iau o factura.seara dau bere in paw. Hai ca te duc io, ca te cunosc. Si nici nu cer bere pt asta Bulan dragilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c5ristiano_king Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 nu am cum sa pun poza dar poate ne intalnim pe drum si ne salutam ca intre NOI si Altceva AsFALT UsCAT !!!! si numai discutati despre mine ce nu stiti la sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 nu am cum sa pun poza dar poate ne intalnim pe drum si ne salutam ca intre NOI si Altceva AsFALT UsCAT !!!! si numai discutati despre mine ce nu stiti la sigur hai ma, chiar nu-ti place sa fii vedeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Aloha! Care aveti chef vineri seara de o tura cu mobrele hai sa ne vedem la 21:00 la arc si vedem incotro ne vine s-o luam. Daca nu ploua... Si daca ploua ne vedem prin vreo bomba pe undeva Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Caineni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Caineni? ooooo da..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ploua numai ploua, a iesit soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ploua Schimba ma poza ca te faci de ras. Daca vrei am eu una cu tine pe TL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate