Catalin de pe forum Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 foarte frumoase pozele . s-a inchis topicul sau mai acceptati membri in club? na.. eu sunt mai nou in bransa. Dar am chef de plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 foarte frumoase pozele . s-a inchis topicul sau mai acceptati membri in club? na.. eu sunt mai nou in bransa. Dar am chef de plimbari topicul nu s-a inchis, doar ca e un bulangiu plecat din oras si nu mai are timp sa se ocupe momentan de plimbari , insa ocazii o sa mai fie, da un add pe mess de la lume si ai sa aflii cand o sa mai fie iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 topicul nu s-a inchis, doar ca e un bulangiu plecat din oras si nu mai are timp sa se ocupe momentan de plimbari , insa ocazii o sa mai fie, da un add pe mess de la lume si ai sa aflii cand o sa mai fie iesiri noro ..ia zi tata . ..ceva plimbare ? hai sa te instig :bow: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 io propun o plimbare pana la ( ciocanele ) cheile rasnov , azi pana maine sau maine pana poimaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 nu se pleaca nicaieri suntem cu totzii cumintzi, si gata....... ce atatea plimbari??? ) in w.e. asta apucam noi sa zicem ceva.....gratar , auzi dar cica e mai complicat acolo dar vedem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 noro ..ia zi tata . ..ceva plimbare ? hai sa te instig :bow: hmm...cred ca e cazu sa va dau si vestea cea buna...mai am putin de stat la Botosaaaaaani, adik o sa plec de aici inainte de a se termina lucrarea pazaea ca vinnnnnn io propun o plimbare pana la ( ciocanele ) cheile rasnov , azi pana maine sau maine pana poimaine valabil si pt tine nu se pleaca nicaieri suntem cu totzii cumintzi, si gata....... ce atatea plimbari??? ) in w.e. asta apucam noi sa zicem ceva.....gratar , auzi dar cica e mai complicat acolo dar vedem noi iar tu, gayule urat schimba-ti draq profilu ca parca ai zx-9r acum , sau ti-e rusine cu el ca tu te-mbeti prea tare si ti-l conduc altii P.S: Lasati-l pe Radu sa doarma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 iar tu, gayule urat schimba-ti draq profilu ca parca ai zx-9r acum , sau ti-e rusine cu el ca tu te-mbeti prea tare si ti-l conduc altii P.S: Lasati-l pe Radu sa doarma! ..si sa-si ia niste pantaloni mai lungi, sa nu-l mai chinuie pe saracu' H3llrider.. PS: Radule: NOOOAAAAPTEEEEEEEE CRUUUUUNTAAAAAA... :bow: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Weekendul asta aveti planuri, cel putin duminica, asa ca Shh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinkish Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Salut, am vazut topicul asta cam tarziu ... deschisesem deja altul, dar vreau si eu sa ma alatur la plimbari in grup. ID mess: adi_bizgan, daca vreti sa ma adaugati si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBRel Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Incepator si fara carnet oricand si a orice ora beer_man130588 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Incepator si fara carnet oricand si a orice ora beer_man130588 daca vb serios , nu ai loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 30, 2008 Autor Share Postat Martie 30, 2008 daca vb serios , nu ai loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 ce nebune...te recunosti pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) ce nebune...te recunosti pe undeva? ehhh old times.... ...baaaaaaaa da ati murit cu totii....la un moment dat era cel mai in voga topic acuma canci....noro imparatule, rege al soselelor si betiilor ,slavit zeu ,virtuosule , onestule Âşi dătător de pace hai mai repede acasa in slbz ca nah....toata baza sta in tine dupa cate observ... Editat Aprilie 1, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 lome, din gasca de la valea doftanei, cine a facut poze cu un nikon D40 este rugat sa ma contacteze pt a lua pozele de pe cardul meu card de 2 G ce era intr'un panasonic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Cine este dispus sa faca o calatorie la Bran , in weekend , in caz ca-i vreme frumosa , logic , mergem pana la Predeal pe DN1 si ne intoarcem pe Campulung , Pitesti ? --- Mesaj completat în 03 Apr 2008 11:29 ------------- Cine este dispus sa faca o calatorie la Bran , in weekend , in caz ca-i vreme frumosa , logic , mergem pana la Predeal pe DN1 si ne intoarcem pe Campulung , Pitesti ? chiar nimeni ....? o sa merg singurel , bafta voua Editat Aprilie 1, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 S-ar putea sa ma bag, poate pe duminica, dar mai sigur vb la un tel. Catalin 0722 505 646 Bulan dragii mei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 ei ca sa vezi .. acum ceva vreme topicul asta avea 6 pagini asta vara cand am intrat si io in hora acum, iaca-ta mandrete de topic cu peste 50000 de view-uri.. salutari la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Salutare tuturor! Ceea ce veti vedea in continuare nu necesita nici un comentariu . S-a intamplat intr-o joi noaptea... Enjoy! Bafta si bulan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Salutare tuturor! Ceea ce veti vedea in continuare nu necesita nici un comentariu . S-a intamplat intr-o joi noaptea... Enjoy! Bafta si bulan! no comment..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 http://www.trilulilu.ro/Gliango/fd73b2f4b04569 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Salutare tuturor! Ceea ce veti vedea in continuare nu necesita nici un comentariu . S-a intamplat intr-o joi noaptea... Enjoy! n-ati iesit asa si pe matei voievod ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 n-ati iesit asa si pe matei voievod ? ) Eh... unii zic ca da... altii ca nu... Dumnezeu si poate barmanul sa mai stie , ca protagonistii nu-si ocupa memoria cu d-astea Eu zic sa intrebam un prieten, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate