H3llriderr Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 filmuletele au in total 1.5 Gb, nush cum sa le uploadez hmmm! nu pe yotube.. ce-i frumos tinem pt noi pt video fa un ftp bah de ce ai tel inchis.. am nevoie .. de fapt mama are nevoie de aparat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 si acu povestea...totul incepu ca o zi normala de primavara tarzie... asta pana ce mintile uamenilor incepura sa fie incetosata de diverse licori si potiuni moment in care din strafundurile intunecate ale fiintei lor ies la lumina cele mai arzatoare dorinti, mai romantice sau pline de furie (o poza cu nebunake care incerca sa taie un biet copac viu nu am putut sa fac deoarece incercam sa-l opresc sa faca lucrul asta) e... sa nu denaturam adevarul , au fost si momente de pura iubire bine .."exprimate" diferit PS: io fusei cel mai cuminte...pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shogo Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Sal to all vam citit topicul de la primul mesaj pana acum la ultimul as vrea sa intru si eu in gasga voastra sunt incepator cu permis si mai am un tovaras cu motor atat nu prea avem cu cine sa ne plimbam....... Va rugam primitine si pe noi pls..........Shogo_thelover// id mess..............si nr tel...0727942557.....locatie Bucuresti....mai exact Voluntari..... Ps......Am bagat aproape pe toata lumea in lista asa ca va rog daca vreti datimi si mie accept si poate imi dati si mie un raspuns la intrebarea mea.......bafta all si asfalt uscat ......si revervoru full....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 super poze athur. felicitari:D. Vreau si eu filmuletzul cu Adyna mea. Sper ca nu ajung sa il iau de pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 ...fara legatura cu subiectul.aveti vreunul din voi o pompa de masina?mi-a desumflat cineva roata:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 ...fara legatura cu subiectul.aveti vreunul din voi o pompa de masina?mi-a desumflat cineva roata:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 am eu un compresor dac stai prin militari sau aproape:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Nebunache,nu mai rade,ca vin cu cutia de chibrituri la tine si te alerg!!!! am eu un compresor dac stai prin militari sau aproape:)) Multumesc,am facut deja rost de un compresor electric.Acum astept sa sune sa cobor sa rezolv roata aia nenorocita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 si acu povestea...totul incepu ca o zi normala de primavara tarzie... asta pana ce mintile uamenilor incepura sa fie incetosata de diverse licori si potiuni moment in care din strafundurile intunecate ale fiintei lor ies la lumina cele mai arzatoare dorinti, mai romantice sau pline de furie (o poza cu nebunake care incerca sa taie un biet copac viu nu am putut sa fac deoarece incercam sa-l opresc sa faca lucrul asta) e... sa nu denaturam adevarul , au fost si momente de pura iubire bine .."exprimate" diferit PS: io fusei cel mai cuminte...pe bune! Exceptional!!!=))) Sal to all vam citit topicul de la primul mesaj pana acum la ultimul as vrea sa intru si eu in gasga voastra sunt incepator cu permis si mai am un tovaras cu motor atat nu prea avem cu cine sa ne plimbam....... Va rugam primitine si pe noi pls..........Shogo_thelover// id mess..............si nr tel...0727942557.....locatie Bucuresti....mai exact Voluntari..... Ps......Am bagat aproape pe toata lumea in lista asa ca va rog daca vreti datimi si mie accept si poate imi dati si mie un raspuns la intrebarea mea.......bafta all si asfalt uscat ......si revervoru full....... Hesus! Treci si tu pe matrimoniale, ca acolo e miezu'. Fa-ti o prezentare, una alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 super poze athur. felicitari:D. Vreau si eu filmuletzul cu Adyna mea. Sper ca nu ajung sa il iau de pe youtube. cum spunea si carja filmuletele sunt doar pentru placerea celor care au fost acolo! stai linistit ca nu le pun pe nicaieri pe net! eventual le trag pe 2 cd si vi le dau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Nu am cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Nu am cuvinte! Nici eu, ca nush cine is personajele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Nici eu, ca nush cine is personajele. personajele sunt Babanu_GSXR adica eu. si a lui iubita Adyna_gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 personajele sunt Babanu_GSXR adica eu. si a lui iubita Adyna_gixxer Nice to meet you! Cred ca nu ne-am cunoscut. PS: asta e poza de pus pe noptiera in rama, ce-i drept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Nice to meet you!Cred ca nu ne-am cunoscut. PS: asta e poza de pus pe noptiera in rama, ce-i drept... Ba ne cunoastem de la baiaramul lui Nebunake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Ba ne cunoastem de la baiaramul lui Nebunake. Cred ca eram prea ocupata sa ma tin de lustra, ca invarteau aia planeta. Nu fac legatura cu fatza, de!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Ba ne cunoastem de la baiaramul lui Nebunake. surprize surprize bre, vr si eu filmuletele, sa vad ce-am pierdut...si nu ajung pe youtube, doar ma stiti Editat Mai 20, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Arthur,felicitari pt poze!!faine rau Le-am pus si la matrimoniale,sa ne laudam nitel Pacat ca nu l-ai prins si pe nenea adidasu' pe circuit pe-alea de la mine vi le trimit pe mess.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 pentru ca din nou voi fi tatic in seara asta va astept la mine sa bem .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 pentru ca din nou voi fi tatic in seara asta va astept la mine sa bem .... Felicitari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 heeeeeeeeeeeeey ) F E L I C I T A R I!!!!! Tu vrei ce vrei dar noi tot tinem pumnii sa sa ai baietel Il vrem MOTOCICLIST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Felciitari!!!! PS: ce poza dom'ne, CE POZA!!!! chiar ca te lasa fara cuvinte. Cre ca e cea mai tare poza cu un cuplu pe care am vazut-o de muuuuult timp... felicitari si tie babane (moisil forza moisil) si iubitei tale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyna_gixxer Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 multumim pentru poze arthur..foarte tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 pai cu asa actori normal ca au iesit bine! La mai multe distractii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Vreau si io pe mail poza aia cu Adina si Babanu, plssssssssssssss.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate