BikerXX Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Pai daca va fi naked, se cam duce distractia cu viteza, devine mai importanta manevrabilitatea si feelingul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 aia rosie pusa de mine de mai sus, zicea proprietarul ca dupa ce a facut-o naked si i-a pus ghidonul ala lat, a devenit mai manevrabile decat multe nakeduri stock pe care mai mersese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Comteaza enorm latimea ghidonului, din pacate, ca sa il schimbi si sa pui mai lat (ghidonul in sine nu costa mult, vreo 50 de euro) se complica treaba la cablaraie si furtune, de obicei furtunele de frana si cablurile de acceleratie si ambreiaj (daca nu e hidraulic) trebuie schimbate, ceea ce ridica mult si scorul. Singurul dezavantaj (e vorba despre nakeduri si alte categorii, exclus cele de viteza) este ca in oras vor fi situatii cand nu vei mai incapea sa te strecori, 10 centimetri in plus la latime se simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Cu cat ghidonul e mai lat, cu atat devine mai manevrabila. Dar daca nu e ales cu grija, risti sa agati toate oglinzile masinilor din oras Aici o sa fie de furca, cu matzaraia, ca automat se mai inalta, dar nu cred ca este un capat de tara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 si eu cred ca un ghidon mai lat iti da manevrabilitate mai buna, eu insa sunt multumit de cum se manevreaza vtr acum cu semighidoane. Daca va fi cazul sa o modific pe a mea, nu voi umbla la ghidoane ci la alte chestii. Eram doar curios daca se resimte o diferenta (in negativ) la un mers extra urban de la semicarenata cum e vtr la un naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 O sa arate ca un c.ur (scuza-mi franceza) cu semighidoane si dezbracata Cand vad astfel de motociclete, ma duc cu gandul la mobre cazute si lasate asa, naked wannabe. Daca vrei sa te apuci serios de asa ceva, vei avea ceva de munca astfel incat sa iasa ceva frumos... Finisarile si potrivirea elementelor fac intotdeauna diferenta intre o motocicleta modificata si cu un aspect voit fata de una cazuta, sparta si facuta cu buget minim incat sa mai invarta roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 daca ma apuc sa schimb la ea vor fi chestii de genul rezervor marit facut din Al, o alta codita facuta din fibra, o burta cu pinten, evacuari sub motor tip branhii de rechin etc filme si regie munca nu gluma si probabil si ceva bani initial aveam filme maxime cu ea, turbo/hypercharger si alte modificari de genul, insa mecanica m-a descurajat suficient cat sa-mi doresc din toate astea sa o vand. offrecords, nu-mi plac ghidoanele late pe nici un fel de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Cred ca daca ai putea sa-i pui o codita de CBR 600RR ar arata absolut fantastic. Evident, cu evacuare 2in1 sub sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 eu totusi sper sa nu mai apuc s-o modific si sa-si gaseasca alt proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Dar tu ai pus-o pe undeva la vanzare? Sau speri sa te opreasca cineva pe strada si sa-ti ofere o suma de bani pe ea, un fel de dragoste la prima vedere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 trebuie s-o pun la punct din punct de vedere estetic » Post actualizat in 19 Feb 2015 09:37apoi o pun la vanzare. Am dubii pt ca nefiind un model f popular, exista posibilitatea sa o pastrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Gata...am si eu semighidoane cum trebe. Se simte diferenta. Mai am sa fac niste suporti/bride ca sa pot sa prind spoilerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 am arvunit si eu o pereche de sportmax-uri pt a mea deja fac desaga pt primavara s-o ploconesc cu tot ce-i trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Interesanta combinatie ... http://www.kapaza.be/nl/motos/honda-vtr-1000cc-93085474.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 bascula de VFR, furca de Fireblade, codita de ceva gen R1/R6, far de GSR sau FZ6.... interesante semicarenele...sunt taiate din originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Farul e o chinezarie ordinara, e plin ebay-ul de asa ceva. Codita e de GSX-R dupa 2006. Intr-adevar, cu bascula monobrat arata fain de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Farul e o chinezarie ordinara ... offtopic - si un mare brand din piata tel mobile e o chinezarie ordinara, dar f multi isi doresc unul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Copiaza astia orice http://www.ebay.co.uk/itm/yamaha-street-fighter-motorcycle-headlight-custom-scheinwerfer-lampe-universal-/151567599498?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item234a22078a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 metale, ia semghidoane reglabile, si eftine https://www.dan-moto.com/DM_INT/index.php?main_page=index&cPath=113_127&zenid=qvtm3p6u2m75ejmb4qprmi7b73 + 60 $ transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Mi-e ca ating in carene si dau banii de pomana pe ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 mda...se pare ca nu sunt asa de stralucite, cica se deregleaza usor... in schimb, cica astea-s bune http://www.discovolantemoto.co.uk/tarozzi-adjustable-clipons-high-453-p.asp si vin in 2 dimensiuni de "inaltare" sau....fara sa umbli deloc la nimic, iti iei semighidoane de 2001+ ...am vazut ca multi de forumul VTR le schimba cu modelul nou, unii si le iau chiar noi OEM, diferenta se pare ca e maricica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 o viziune futurista a unui vtr http://ugc.ducati.kontain.com/photo/20120121/prod_66efa0eb-614a-4ec4-ad29-24f8a51d60d3/tb_1920x1080.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) O sa ma interesez sa vedem cat costa niste semighidoane noi, pe OEM. De fapt am gasit. Si alea sunt vreo 300 $ http://www.nielsens.com/fiche_section_detail.asp?section=2506250&category=Motorcycles&make=Honda&year=2001&fveh=132083 Asa ca momentan mai poa' sa astepte Altele sunt prioritatile. Editat Februarie 25, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 cumpar piesele cu nr 24 si 25 din fisa de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 sunt cele care proptesc radiatoarele sau cele de jos, care vin prinse pe suruburile de la baie? nu-mi dau seama din figura care sunt. daca-s cele de jos si n-au nici un folos pt mine, ti le dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate