Roni Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 eu totusi sper sa nu mai apuc s-o modific si sa-si gaseasca alt proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Dar tu ai pus-o pe undeva la vanzare? Sau speri sa te opreasca cineva pe strada si sa-ti ofere o suma de bani pe ea, un fel de dragoste la prima vedere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 trebuie s-o pun la punct din punct de vedere estetic » Post actualizat in 19 Feb 2015 09:37apoi o pun la vanzare. Am dubii pt ca nefiind un model f popular, exista posibilitatea sa o pastrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Gata...am si eu semighidoane cum trebe. Se simte diferenta. Mai am sa fac niste suporti/bride ca sa pot sa prind spoilerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 am arvunit si eu o pereche de sportmax-uri pt a mea deja fac desaga pt primavara s-o ploconesc cu tot ce-i trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Interesanta combinatie ... http://www.kapaza.be/nl/motos/honda-vtr-1000cc-93085474.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 bascula de VFR, furca de Fireblade, codita de ceva gen R1/R6, far de GSR sau FZ6.... interesante semicarenele...sunt taiate din originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Farul e o chinezarie ordinara, e plin ebay-ul de asa ceva. Codita e de GSX-R dupa 2006. Intr-adevar, cu bascula monobrat arata fain de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Farul e o chinezarie ordinara ... offtopic - si un mare brand din piata tel mobile e o chinezarie ordinara, dar f multi isi doresc unul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Copiaza astia orice http://www.ebay.co.uk/itm/yamaha-street-fighter-motorcycle-headlight-custom-scheinwerfer-lampe-universal-/151567599498?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item234a22078a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 metale, ia semghidoane reglabile, si eftine https://www.dan-moto.com/DM_INT/index.php?main_page=index&cPath=113_127&zenid=qvtm3p6u2m75ejmb4qprmi7b73 + 60 $ transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Mi-e ca ating in carene si dau banii de pomana pe ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 mda...se pare ca nu sunt asa de stralucite, cica se deregleaza usor... in schimb, cica astea-s bune http://www.discovolantemoto.co.uk/tarozzi-adjustable-clipons-high-453-p.asp si vin in 2 dimensiuni de "inaltare" sau....fara sa umbli deloc la nimic, iti iei semighidoane de 2001+ ...am vazut ca multi de forumul VTR le schimba cu modelul nou, unii si le iau chiar noi OEM, diferenta se pare ca e maricica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 o viziune futurista a unui vtr http://ugc.ducati.kontain.com/photo/20120121/prod_66efa0eb-614a-4ec4-ad29-24f8a51d60d3/tb_1920x1080.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) O sa ma interesez sa vedem cat costa niste semighidoane noi, pe OEM. De fapt am gasit. Si alea sunt vreo 300 $ http://www.nielsens.com/fiche_section_detail.asp?section=2506250&category=Motorcycles&make=Honda&year=2001&fveh=132083 Asa ca momentan mai poa' sa astepte Altele sunt prioritatile. Editat Februarie 25, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 cumpar piesele cu nr 24 si 25 din fisa de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 sunt cele care proptesc radiatoarele sau cele de jos, care vin prinse pe suruburile de la baie? nu-mi dau seama din figura care sunt. daca-s cele de jos si n-au nici un folos pt mine, ti le dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 o viziune futurista a unui vtr http://ugc.ducati.kontain.com/photo/20120121/prod_66efa0eb-614a-4ec4-ad29-24f8a51d60d3/tb_1920x1080.jpg de ce toata lumea copiaza design-ul lu Panigale ? nu e suficient ca hidosenia aia de H2O e copiata in proportie de 90% ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Ducati sta bine la "dizain" in rest... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 In rest n-are rost sa intram in polemici despre cat de stricacioase sunt sau cat de urat suna din pct de vedere ambreiaj uscat etc. Nu de alta, dar presupun ca ai avut vreo 15 motociclete Ducati si toate ti s-au stricat in primii 5 mii de km si ai investit toti banii, ti-ai vandut casa si masina si tot n-ai reusit sa acoperi datoriile create de defectiunile provocate de mobrele Ducati. Sau lasa-ma sa ghicesc : n-ai avut Ducati dar ai un prieten care are un prieten care acel prietena a auzit de la un alt prieten bun de-al lui ca o ruda de gradu 4 din partea bunicii socrului a avut un Ducati si i-au cazut 2 suruburi si s-a ars un bec, d-acolo rezultatul ca Ducati sunt proaste, nu sunt fiabile, se strica repede si costa scump ? ...Mda, hai sa nu stricam topicul, eu am facut o afirmatie obiectiva la design-ul futurist al mobrei expuse de Roni, restul discutiilor despre Ducati nu isi au rostul aici, exista alte topicuri dedicate pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 In rest n-are rost sa intram in polemici despre cat de stricacioase sunt sau cat de urat suna din pct de vedere ambreiaj uscat etc. Nu de alta, dar presupun ca ai avut vreo 15 motociclete Ducati si toate ti s-au stricat in primii 5 mii de km si ai investit toti banii, ti-ai vandut casa si masina si tot n-ai reusit sa acoperi datoriile create de defectiunile provocate de mobrele Ducati. Sau lasa-ma sa ghicesc : n-ai avut Ducati dar ai un prieten care are un prieten care acel prietena a auzit de la un alt prieten bun de-al lui ca o ruda de gradu 4 din partea bunicii socrului a avut un Ducati si i-au cazut 2 suruburi si s-a ars un bec, d-acolo rezultatul ca Ducati sunt proaste, nu sunt fiabile, se strica repede si costa scump ? ... Mda, hai sa nu stricam topicul, eu am facut o afirmatie obiectiva la design-ul futurist al mobrei expuse de Roni, restul discutiilor despre Ducati nu isi au rostul aici, exista alte topicuri dedicate pt asta Am avut vreo 3 desmosedici rr,dar mi s-au parut cam slabute si de aia mi-am cumparat Vtr dupa. O dam in altele... Ducati au doar reclama buna si "dizain". E cam aceeasi treaba ca si cu Ifonu,dar nu e cazul sa te chinui ca sa scri aici pe topic,ca nu ma voi chinui sa iti raspund:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 sunt cele care proptesc radiatoarele sau cele de jos, care vin prinse pe suruburile de la baie? nu-mi dau seama din figura care sunt. daca-s cele de jos si n-au nici un folos pt mine, ti le dau eu sunt alea de jos, prinse in suruburile de la baie. imi tre' pt ca in ele se monteaza pintenul stock. pintenul il am, a venit in cutia cu "si altele" de la italian odata cu mobra, dar prinderile astea oha, nu sunt. tu ti-ai dezbracat-o? » Post actualizat in 27 Feb 2015 14:44 Eu m-am dat putintel cu un S4, mi s-a parut cam mititel pentru cei 1,91 m ai subsemnatului, dar sigur se putea rezolva problema. Mie imi plac. si mie! urmatoarea o sa fie S4R, cel putin asta e gandul acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 adevarul e ca un "aifon" costa cam cat bicicleta ta TDM si iti mai raman si bani de benzina pt tot sezonul moto ) se vede de la o posta ca esti un om cu idei preconcepute, cu concluzii trase din auzite, dar nu-i nimic, ne trebuie si oameni ca tine, altfel nu s-ar putea face o diferentiere intre cei care isi permit motociclete si care inca merg cu Pegasul, invidios mic, semeni putin cu Ponta, stiai ? nu tre sa fi trist daca nu stii cine e Ducati, se vede ca nu ai mers in viata ta pe o motocicleta ci doar cu biciclete, iete ca sa nu mori (cuvantul urat), arunca un ochi aici, vezi cine e Ducati si cam cate titluri moto mondiale a castigat si apoi incearca sa nu mai respiri aerul altora degeaba. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Superbike_World_champions » Post actualizat in 27 Feb 2015 14:58 sunt alea de jos, prinse in suruburile de la baie. imi tre' pt ca in ele se monteaza pintenul stock. pintenul il am, a venit in cutia cu "si altele" de la italian odata cu mobra, dar prinderile astea oha, nu sunt. tu ti-ai dezbracat-o? » Post actualizat in 27 Feb 2015 14:44 si mie! urmatoarea o sa fie S4R, cel putin asta e gandul acum NU iti cumpara Ducati bre, poate doar daca ai "aifon", daca esti "androidar", ia-ti un Pegas de la Honda, cica faci 200 de mii de km si nici macar placutele de frane nu le schimbi, asa sunt de fiabile ))) Ala mic de mai sus a avut ceva detenta cand a sarit gardul din gradina lui Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 (editat) adevarul e ca un "aifon" costa cam cat bicicleta ta TDM si iti mai raman si bani de benzina pt tot sezonul moto ) se vede de la o posta ca esti un om cu idei preconcepute, cu concluzii trase din auzite, dar nu-i nimic, ne trebuie si oameni ca tine, altfel nu s-ar putea face o diferentiere intre cei care isi permit motociclete si care inca merg cu Pegasul, invidios mic, semeni putin cu Ponta, stiai ? nu tre sa fi trist daca nu stii cine e Ducati, se vede ca nu ai mers in viata ta pe o motocicleta ci doar cu biciclete, iete ca sa nu mori (cuvantul urat), arunca un ochi aici, vezi cine e Ducati si cam cate titluri moto mondiale a castigat si apoi incearca sa nu mai respiri aerul altora degeaba. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Superbike_World_champions » Post actualizat in 27 Feb 2015 14:58 NU iti cumpara Ducati bre, poate doar daca ai "aifon", daca esti "androidar", ia-ti un Pegas de la Honda, cica faci 200 de mii de km si nici macar placutele de frane nu le schimbi, asa sunt de fiabile ))) Ala mic de mai sus a avut ceva detenta cand a sarit gardul din gradina lui Dumnezeu Esti cam frustrat se vede. Vezi ca o bicicleta de Tdm costa cam 4-5000 de e.Asta pt cultura ta generala Imi imaginez ca esti un frustrat care bagi steroizi si stai in maieu in parcarea de la victoriei ca sa te admire pasarelele:). Sti ce se aude despre aia care baga steroizi,nu???? Apropo,vezi ca asta mica are vreo 1,92 si vreo 105 kg. Vreo 4 ani de kempo... Dar deja o dam inaltele. Editat Februarie 27, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Nu ma pot abtine. ) S-ar putea sa nu inteleaga gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate