G B V Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Lumea prefera sa cumpere un Ier6 cu carene frumos pastrate in cutie. Ce se afla pe sub carene...nu se stie. Sa nu mai zic ca sunt mobre care au trecut prin 5 6 maini care au stiut decat sa suie shlapul pe scarita si sa ii dea forja pe magheru... E trista situatia la noi in tara,din pacate. La fratemiu au venit 3 baieti pana acum ca sa vada triumphu si l-au luat cu oferte de 1500e .Asta in ideea in care le-a zis dinainte ca e pacat sa baga dumul daca sunt pusi pe negocieri. Evident ca in secunda 2,a pus husa pe mobra,au dat noroc si au continuat drumu,fiecare incotro are treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk23 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Duminica ies si io daca vreti putem face un meeting vtr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Lumea prefera sa cumpere un Ier6 cu carene frumos pastrate in cutie. fiecare cu regiile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Duminica ies si io daca vreti putem face un meeting vtr! Pai, hai sa facem diseara prezenta si vedem ce iese. Daca ies maine, nu ies la alergat, ies sa ma dezmortesc ca saptamana viitoare, de 1 mai, avem in plan Hunedoara. Daca-i frumos si vremea e de partea noastra, o sa iau motorul, deci n-as pleca din prima 400km pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 unde si la cat? eu azi pana dup-amiaza scot mobra fetii din panzele de paianjean...ii pun bateria, umflu rotile, dau o tura etc....dar mai pe seara trec pe VTR daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Pai, hai sa facem diseara prezenta si vedem ce iese. Daca ies maine, nu ies la alergat, ies sa ma dezmortesc ca saptamana viitoare, de 1 mai, avem in plan Hunedoara. Daca-i frumos si vremea e de partea noastra, o sa iau motorul, deci n-as pleca din prima 400km pe doua roti. Hai de 1 mai in vama pe drumul vechi:P Banuiesc ca sti de topicul asta: /index.php?/topic/724589-bucuresti-vama-veche-pe-1-mai-via-calarasiostrov-cu-bacul/ Eu impreuna cu vreo 4 5 ne vom intoarce in aceeasi zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Nu merg la mare de 1Mai. M-am saturat - am imbatranit si nu ma mai tine ficatul... Bag Hunedoara cu familie, castele, cetati, aqua park - din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk23 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Azi la 18.00 in fata la academia militara va convine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Nu cred ca apuc I'm babysitting. Si acum ma duc la Custom Wheels, nuj cat stau pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 m-am luat cu aia mica si mi-a placut atat de mult incat am bagat 70 km cu ea. CB500 rulz! nasol sa tragi de gaz si sa simti doar juma' de VTR, dar a compensat prin manevrabilitate ramane pe data aviatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 dar a compensat prin manevrabilitate Si consum redus la jumate sau poate chiar mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 m-am luat cu aia mica si mi-a placut atat de mult incat am bagat 70 km cu ea. CB500 rulz! nasol sa tragi de gaz si sa simti doar juma' de VTR, dar a compensat prin manevrabilitate ramane pe data aviatoare Am vazut tarziu ca m-ai sunat. Am fost la Custom - misto de tot atmosfera si exponatele! M-am intalnit si cu Roni pe acolo, dar, din pacate, nu am reusit sa stam prea mult la povesti - sorry bro', next time! Si am fost si pana la Titan sa vada cinvea motocicleta, ocazie cu care am scos anuntul de pe OLX. La 1500E sa-si cumpere R6 cu segmentii prajiti si cauciucuri de-o seama cu bunica! A mea nu mai e de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Si consum redus la jumate sau poate chiar mai putin Clar! » Post actualizat in 25 Apr 2015 17:13 Am vazut tarziu ca m-ai sunat. Am fost la Custom - misto de tot atmosfera si exponatele! M-am intalnit si cu Roni pe acolo, dar, din pacate, nu am reusit sa stam prea mult la povesti - sorry bro', next time!. Si eu am trecut p-acolo cu CB-ul dar n-am intrat, d-aia te sunasem, o sa merg maine sa vizitez ! A mea nu mai e de vanzare.. YAY! da ce ti-a zis de te-a suparat? ce am mai facut eu azi: Before & After...sau cum am scapat de greutate si am primit 5 CP in plus )) ....si o mana de noroi in carca » Post actualizat in 25 Apr 2015 17:14 » Post actualizat in 25 Apr 2015 17:14 Editat Aprilie 25, 2015 de MotoRocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Nu mi-a zis nimic, ba chiar m-a incurajat sa n-o dau. La cum toarce V-ul ala e pacat sa incapa pe mana vreunui cioban. Editat Aprilie 25, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk23 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Am facut un buc-giurgiu-oltenita-buc, f bun drumul, consum de 6,5 la 120km,mers batraneste! Plecat la 6 ajuns la 9 pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Bun, cred ca o sa ma urnesc si eu maine dimineata tot pe acelasi traseu sa ajung pana-n pranz acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Stai linistit Metal. Poate ne adunam mai multi la o baicareala in curand Custom wheels e misto, vreau si la anul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Metale, au venit becurile! Se cam incinge vtr-ul asta in oras....numai intre 98 si 104 sta...la vara cre'ca o sa mearga non stop ventilatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Bine boss cand sa trec pe la tine sa-l iau? Pe la cat ajungi acasa, ca sa ne auzim la tel? Se cam incinge vtr-ul asta in oras....numai intre 98 si 104 sta...la vara cre'ca o sa mearga non stop ventilatorul Asa va trebuie daca aveti indicatoare digitale de temperatura! La astea mai batrane acul sta pe la jumatate, dracu' stie ce temperatura e acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 pe la 6 jumate ajung, dai un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 o sa te cam frigi la pulpe vara daca iei un tzol subtire sau scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 He he he Eu numai in blugi am umblat toata vara trecuta datorita cadrului care se incingea intr-un mare fel Poti umbla si-n budigai scurti, dar cand trebuie sa franezi si strangi rezervorul cu genunchii, te frige de te caci pe tine. Ai cilindrul ala care-ti baga caldura fix la boase... vara e o placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Ehee....frumoase vremuri... Cand ma dadeam jos,eram jumate (cuvant urat) pe mine Sa nu mai zic ca imi venea sa merg cu spatele ca si racul,de "frica" sa nu ma vada vreo pasarica si sa ma fac de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 GBV, te vad pe tine si pe Adrian cum va place sa mai veniti pe aici, sa bagati batul prin gard Daca vad pe vreunul dintrr voi ca-l apuca nostalgia si-si ia Firestorm si nu-l ia pe-al meu, se lasa cu bataie )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 GBV, te vad pe tine si pe Adrian cum va place sa mai veniti pe aici, sa bagati batul prin gard Daca vad pe vreunul dintrr voi ca-l apuca nostalgia si-si ia Firestorm si nu-l ia pe-al meu, se lasa cu bataie )))))) Adrian saracul e banat pentru ca a zis ceva la adresa unui moderator. Legat de vtr-uri,recunosc ca e singura mobra cu motor in V pe care mi-as lua-o,dar nu ma mai urc pe sportive,daca pot s-o incadrez la categoria asta... O mai calaresc pe a lu' fratemiu din cand in cand,dar pe oras si pe distante scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate