Mociclistu' Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Cum vi se pare Ideea intemeierii unui service in Prahova numarul celor care sunt de parere ca merita cred ca este destul de ridicat astept parerile voastre. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Întrebarea ta nu-şi are rostul. Ce motiv ar avea cineva să se opună înfiinţării unui service nou ? the more, the better ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Întrebarea ta nu-şi are rostul. Ce motiv ar avea cineva să se opună înfiinţării unui service nou ? the more, the better ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 22, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2004 Unchiule Fester cred ca ne cunostem sau mi se pare mie am facut scoala in Ploiesti Am venit la examen cu atela la picior si am dato jos acolo Remember me? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Atela nu cred c-am văzut-o, sau nu o mai ţin minte, dar sigur ţin minte Pegaso-ul de la examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 Ei vezi ca ne cunoastem am obervat ca ai motorul de scoala inscris pe forum Cum mai merge cu scola cand se inchide si cand se deschide sezonul de examen moto ca fratemiu abia asteapta eu am apucat sa o chinui o parte din sezonul asta aku urmeaza el sao tabere bafta mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Bre, da' mai pune câte o virgulă când scrii, că-s greu de urmărit propoziţiile Sezonul s-a închis în noiembrie (în Bucureşti pe 2, în Ploieşti pe 4), iar de redeschis, habar n-am ... presupun că prin martie-aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Militienii au zis ca se va deschide sezonul de examinari in prima saptamana de dupa Pasti dar... you never know Despre un service moto am o parere foarte proasta, sunt deja prea multe... P.S.: Cand am vazut titlul topicului m-am gandit ca ai de gand sa deschizi tu un service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 25, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2004 Nu eu am de gand sa il deschid eu dar am sa fiu si eu prin preajma la nevoie. Si de ai o parere prosta $ilver ca nu sunt chiar asa de multe iar preturile te ustura si in fund parerea mea? Poate unul mai eftin si de calitate ar putea compensa faptul ca sunt "multe" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Nu eu am de gand sa il deschid eu dar am sa fiu si eu prin preajma la nevoie. Si de ai o parere prosta $ilver ca nu sunt chiar asa de multe iar preturile te ustura si in fund parerea mea? Poate unul mai eftin si de calitate ar putea compensa faptul ca sunt "multe" Bai tata, tu chiar nu sti de gluma? De unde dracu' sa fie multe si la care preturi piperate te referi, pentru ca din cate stiu eu nu exista service moto in Prahova. Exista numai niste "meseriasi" la care decat sa-mi duc motorul l-as repara singur mult mai repede. Si acum sa-ti raspund serios la intrebare, bineinteles ca mi-ar place sa existe un service moto adevarat, tu chiar crezi ca exista vreun motociclist care nu si-ar dori acest lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 MA SCUZATI CA SUNT OFF TOPIC PIT VEZI CA TI-AM TRIMIS UN MAIL SE PARE CA ESTI TARE OCUPAT SAU CAUTAT MAI STERGE DI PERSONAL MESAGES MAXIMA SANATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 Intervin si eu. Singurul loc unde gasesti meseriasi e sub pod la Tatarani. Baietii aia stiu ce fac si sunt tare de gasca si cred ca ajuta pe oricine le cere un sfat. Daca as avea putin ajutor as deschide eu un mini service pt inceput care apoi sa creasca ca Fat Frumos. La mine nu prea se pune problema de bani, ci de timp. Tre' sa gasesc un "asociat". Dar visul nostru (al membrilor Silver Pistons) este sa facem rost de un spatiu mai maricel in care sa mesterim si care sa poata adaposti si cateva motoare care dorm pe stazile Ploiestiului de mainile lipicioase ale "colectionarilor". Mai tinem legatura. Vino miercurea la 19:00 la Clubul oamenilor de afaceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 mda... intrebarea asta vine la genul : OARE NU AR FI BINE ACUM SA FIE SOARE ??? Ca sa ne outem da cu motoarele ???? NU .. nu cred ca ar fi bine .. mai bine sa fie frig si sa mergem pe 4 rotzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate