E.Z.rider Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 francezii am vazut ca se cam dau in vant dupa motociclete de genul asta de motoare nici rat-bike, dar nici street-fighter mie mi se par foarte haioase si cred ca e si foarte fun sa te dai cu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 sau asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Primul e in stilul cafe-racer .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Mmmm...da,sunt interesante;cu una din asta sigur atragi privirile multora. Nu imi par prea bine proportionate...cel putin la prima parca i-au ramas mici aripile si toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 17, 2004 Autor Share Postat Decembrie 17, 2004 honda de 100 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Tot "scrambler"-ul este motocicleta completa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 aia rosie e belea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepi Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Ez de ce nu zici si de comunista ta nimic, mie mi s-a parut f. buna in orice situatii. E drept ca cu vreo 12 ani in urma, dar si acum imi aduc aminte cu placere de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 francezii am vazut ca se cam dau in vant dupa motociclete de genul asta de motoare nici rat-bike, dar nici street-fighter Sunt "cafe racers". http://www.caferace.com/cafepix.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 (editat) Cred ca stilul cafe racer reprezinta cea mai simpla modalitate de a reincarna o comunista; cu toate astea nu am vazut inca nici una. Sau gresesc eu ? Ar trebui ignorata totusi partea cu "racer", dar aspectul cred ca poate fi obtinut. Editat Septembrie 3, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 ai perfecta dreptate ... cafe racer ... imi plac la nebunie nu am vazut nici un cafe bike in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate