j()l-ll\l Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 pe 06.08. odata cu sarbatoarea schimbarii la fata se organizeaza si se desfasoara o sarbatoare campeneasca, pardon munteneasca, in golul alpin de deasupra localitatii Slon, com. Cerasu jud. PH, la Cimitirul Eroilor de la Tabla Butzii. Drum de hard-enduro la urcare, cu bolovani cat capu', si am urcat singur. La coborare pe Pasul Boncutza, Vl. Telejenel, Scinda, barajul de la Maneciu, impreuna cu Dragos, un tip cu un do,inator pe care l-am intalnit acolo... si acum cateva poze!!! have fun!! nu mai am timp sa incarc pozele ... le pun maine... sorry!! http://www.transalp.ro/galerie/displayimag...m=72&pos=19 http://www.transalp.ro/galerie/displayimag...m=72&pos=20 http://www.transalp.ro/galerie/displayimag...m=72&pos=23 http://www.transalp.ro/galerie/displayimag...m=72&pos=25 http://www.transalp.ro/galerie/displayimag...m=72&pos=26 http://www.transalp.ro/galerie/displayimag...m=72&pos=27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) asta nu e chiar enduro, chiar ne-am stresat ca s-au asfaltat prea multe drumuri ,asa ca ce stiam noi off-road erau facute "catifea" si uite asa,sambata 13 septembrie, o gasca de 3 transalpuri,un BMW(singurul care nu se incadreaza la clasa 600),un KTM si un DR au plecat spre muntii siriului pe o vreme sa nu scoti un caine din casa..pana la urma ploaia s-a mai oprit ideea era sa ajungem la Colti, in jud Buzau,unde stiam ca se afla muzeul chihlimbarului si de acolo sa vedem ce trasee offroad gasim de acolo am urcat la alunis,unde era o biserica si niste chilii foare haioase, sapate in stanca dupa acest popas cultural... a inceput distractia si un pic de asistenta de specialitate pentru incepatoriiar avansatii sunt ca niste catei scapati din lesa evident ca drumul ales era imposibil de continuat pentru vacile noastre,tinand cont de "carosabilul" umed asa ca am batut drumul pana la nehoiu pe o varianta pietruita(partial)unde am admirat o minune arhitectonica :"pod suspendat" hai andi,cu restul de poze.... Editat Septembrie 16, 2008 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Aici poze cu patru motoare de peste 600 la plimbare pe forestiere si poteci de munte... /index.php?showtopic=278378 A se observa cum ne-am luptat cu vacile...dar am scos-o la capat pina la urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 super imagini!!! park as vrea si eu un enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 super imagini!!! park as vrea si eu un enduro Draga domnitza, daca o sa te plimbi o data cu un enduro touring pe forestiere, sigur treci pe asa ceva. Nici o alta motocicleta nu iti ofera satisfactiile pe care le ai atunci cand ajungi cu ea pe un varf de munte. Peisajele sunt superbe, aerul curat, si nici un sofer idiot care sa iti taie fatza. Niciodata nu am inteles ce draku le place fetelor sa stea pe post de rucsac pe o vitezana, strangand din coor la 150-180 de km/h, fara sa vada nimik in fatza. Dar cand stai intr-o pozitzie comoda pe un enduro si te bucuri de priveliste... alta treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Uitasem de topicul asta la care mi-am mai adus si eu aportul ,asa ca mai pun si eu ceva poze mai recente : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Dap. Un topic fain. Domnu` Gabi, ma bucur sa te vad din nou "back in business" . Hop si eu cu poze din ultima tura, unde m-am distrat incercand sa fac fata (la camp si in padure ce-i drept) unui TE410 si unui WR400: Povestea, un pic mai pe larg, aici: /index.php?...t&p=2191862 Editat Noiembrie 20, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Din pacate nu am timp cat as vrea eu pentru motor,dar na..asta e,mergem cum putem .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 din repertoriul "don't try this at home kids" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 din repertoriul "don't try this at home kids" Saracul motor !!! Nu vreau sa stiu cum l-ai scos de acolo... Daca tot iti plac noroaiele ,ia-ti un enduro dedicat ,e pacat sa omori motorul ala ... Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 frumos domne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Azi am zis ca ar fi nimerit sa frecam un pic noroiul ,in consecinta a iesit ceva de genul asta : ne-am si balacit un pic .... ...apoi m-am deghizat in om normal si am mers la vot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kojackro Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Azi am zis ca ar fi nimerit sa frecam un pic noroiul ,in consecinta a iesit ceva de genul asta : ne-am si balacit un pic .... ...apoi m-am deghizat in om normal si am mers la vot ... frumoasa padurea , unde se afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 frumoasa padurea , unde se afla? In zona Dej sunt foarte multe astfel de locuri ,practic e o zona super "necalcata " de enduristi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate