dupre Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Vreau sa-mi iau un motor mic si nu stiu ce sa aleg. Initial inclinam spre aprilia insa dupa ce am citit pe diverse forumuri mi-a ramas impresia ca nu este destul de fiabila. Varianta a 2-a este NSR, care desi nu se mai produce si este tot in 2 timpi, cred ca merita mai mult fiindca este japoneza, deci mai "legata" zic eu. N-am avut ocazia sa merg nici cu una, nici cu alta. Daca ati avut experiente cu oricare dintre ele va astept sa mi le impartasiti, parerile voastre imi vor fi de mare ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 daca ai fii aruncat un ochi pe forum 5 min ai fii gasit toate detaliile care le vrei despre honda nsr 125... /index.php?...=97377&st=0 /index.php?showtopic=73482 /index.php?showtopic=42423 /index.php?showtopic=52580 /index.php?showtopic=46314 /index.php?showtopic=44010 sper sa iti fie de folos bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate