SanchezSchiopu Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Primul meu motor este un DUCATI 620Sport are 60 de cai...ma gindisem eu ca ar fi un compromis bun pt un motor super sport de inceput...M-am inselat... are cuplu aproape cit o japoneza de 600 si il foloseste de la inceput nu ca la japoneze la care tre sa astepti 7000 de ture... Am avut norok si am pe ea si tobe sport(asa am luat-o) ...sunetul este extraordinar... am mers un pic pe un KAWASAKI ZX6 1999 ...nu are nici o legatura... Ce m-a mirat pe mine cel mai mult este faptul ca posesorilor de japoneze (prieteni cu mine) le-a placut foarte mult motorul...si toti au spus acelasi lucru "e altceva!" erau super incintati de cuplul motorului care vine constant inca de la inceput si tine pina pe la 8-9 mii de ture... Abia astept sa invaat sa merg ca sa pot sa imi iau 1098...si cine stie poate pina la urma un DESMOSEDICI. PIna una alta ....Asfalt uscat! ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 esti entuziasmat doar...deja te gandesti la avioane....desmosedici si 1098-uri....hou fa vechime si mai vb-im bafta si assfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 s-o stapanesti sanatos si drumuri bune, fara tembeli in trafic;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 esti entuziasmat doar...deja te gandesti la avioane....desmosedici si 1098-uri....hou fa vechime si mai vb-im bafta si assfalt uscat nu'mi vine sa cred ..il citez pe sergiuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 lasa o usor frate, si vezi cu datu pe o roata ca are cuplu nu gluma. pe viraje esti rege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 (editat) Primul meu motor este un DUCATI 620Sport are 60 de cai...ma gindisem eu ca ar fi un compromis bun pt un motor super sport de inceput...M-am inselat... are cuplu aproape cit o japoneza de 600 si il foloseste de la inceput nu ca la japoneze la care tre sa astepti 7000 de ture... Am avut norok si am pe ea si tobe sport(asa am luat-o) ...sunetul este extraordinar... am mers un pic pe un KAWASAKI ZX6 1999 ...nu are nici o legatura... Ce m-a mirat pe mine cel mai mult este faptul ca posesorilor de japoneze (prieteni cu mine) le-a placut foarte mult motorul...si toti au spus acelasi lucru "e altceva!" erau super incintati de cuplul motorului care vine constant inca de la inceput si tine pina pe la 8-9 mii de ture... Abia astept sa invaat sa merg ca sa pot sa imi iau 1098...si cine stie poate pina la urma un DESMOSEDICI. PIna una alta ....Asfalt uscat! ...... Ducati 620 Sport (bikez.com) Power: 61.00 HP (44.5 kW)) @ 8750 RPM Torque: 54.00 Nm (5.5 kgf-m or 39.8 ft.lbs) @ 6500 RPM Kawasaki ZX-6R Ninja 1999 Power: 107.00 HP (78.1 kW)) @ 12000 RPM Torque: 65.00 Nm (6.6 kgf-m or 47.9 ft.lbs) @ 10000 RPM Sa vezi ce legatura are cand il urci in ture si schimbi la zona roshie Ride safe si cat mai multi km fara incidente! Editat August 27, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate