Blackrider Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 bravo "moogoo",bravo! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Salut toti chopperistii .Se spune ca in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie putenica .Ei ,eu am vrut sa ma asigur de lucrul asta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 e vorba de aerografie facuta pe o geaca de blue-jeans...???faina lucratura! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 geaca de piele .Cand o port observ ca ma urmaresc tot felul de tipi dubiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 eu cred ca o faci intentionat...pervesule!hahahahahah B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 KOFFA asteptam poze cu chestii ce le ai facut pe rezervoare aripi si restul....si un bine ai venit la noi pe forum ...iti urez din partea mea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 8, 2005 Autor Share Postat Martie 8, 2005 Cum mai stam cu motorul mugurele??????? Vine primavara la sfirsitul lunii!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Cum mai stam cu motorul mugurele??????? Vine primavara la sfirsitul lunii!!!!!! A venit deja !!! Felicitari pentru paintjob, acum s-a vedem si motorul in the wild. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Lacuiesc la el in prostie! Dupa fiecare mina de lac, trebuie sa astept o zi, sa dau cu smirghel si apoi sa lacuiesc iar... e ca la o nastere de pui viu... hehe... mai am... rabdare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 scooter facut pt un viitor choperist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 scooter facut pt un viitor choperist KOFFA frumoasa lucrare chiar arata foarte fain cind e gata tot sper sa pui poze dupa ce este montat:)SCUTERUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Cu scuterele lucrez combinat cu un tip care le cumpara ,le repara ,eu le vopsesc si le baga la vanzare,de aceea nu am poze cu ele montate .Trebuie sa merg cu camera ,cand am timp la el la atelier sa fac poze ca am foarte multe scutere nefotografiate si cand da caldura o sa le vanda si atunci tre sai urmaresc prin oras sa le fac poze.Mai sunt motoare si scutere pictate de mine la care nu le-am facut poze si acum e prea tarziu ca le-au spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Lacuiesc la el in prostie! Dupa fiecare mina de lac, trebuie sa astept o zi, sa dau cu smirghel si apoi sa lacuiesc iar... e ca la o nastere de pui viu... hehe... mai am... rabdare! Dar cite straturi dai frate? Sper ca nu va trebui sa-i schimb arcurile ca sa tina greutatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 îţi face lucrare, mă nene, nu glumă... nu te aranjează un IF-38-SUZ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 10, 2005 Autor Share Postat Martie 10, 2005 Ti-ai schimbat nick-ul? Da ce avea cel vechi? Sau te-ai camuflat sa nu te vada dusmanul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Dar cite straturi dai frate? Sper ca nu va trebui sa-i schimb arcurile ca sa tina greutatea cu cit mai multe straturi de lac cu atit mai bine pina la ura de atita lac se va vedea ca si cum ai avea un strat de 5 mm de grosime protector la vopsea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 10, 2005 Autor Share Postat Martie 10, 2005 cu cit mai multe straturi de lac cu atit mai bine pina la ura de atita lac se va vedea ca si cum ai avea un strat de 5 mm de grosime protector la vopsea:)) Roby, cu scuzele de rigoare dar care e treaba aia cu ura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 10, 2005 Autor Share Postat Martie 10, 2005 îţi face lucrare, mă nene, nu glumă... nu te aranjează un IF-38-SUZ ? Mai bine un IF-38-HOG ! Uite asa de ciuda! Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Eu sunt curios cum o s-o treci in talon?Ca daca zic ceva de lup,sare la gitu' meu un alt lup .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Mai bine un IF-38-HOG ! Uite asa de ciuda! Ce zici? vrei sa merg sa ti-l rezerv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Eu sunt curios cum o s-o treci in talon?Ca daca zic ceva de lup,sare la gitu' meu un alt lup .... ba, tu mai intai sa-ti faci motorul si dupa aia sa schimbi nr. de inmatriculare.. maine ma duc la Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 ce mah ti-ai pus talpici la VN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 11, 2005 Autor Share Postat Martie 11, 2005 Da casca nu porti sau e doar o poza de fitze? Se poate rezerva numarul? Costa ceva? Vezi si tu cit costa trecerea. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 ce mah ti-ai pus talpici la VN? nu ma, il bag in matiz si-l duc la mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 1.Da casca nu porti sau e doar o poza de fitze?2.Se poate rezerva numarul? Costa ceva? Vezi si tu cit costa trecerea. Merci! 1. am luat exemplu de la tine... 2.rzervarea numarului e 100.000 de lei , trecerea la IF o sa ma interesez si-ti spun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate