psy Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Am picat si eu azi pentru prima oara. Am depasit, iar cand am revenit pe banda mea am franat, si pur si simplu m-am vazut cu capul in asfalt. Viteza era cam 100 km/h, in oras. Dupa investigatii am observat ca locul in care am franat era o pata mare cu corcoduse negre batatorite pe asfalt si fiind aplecat si in dreapta, ghidonul s-a intors instantaneu si...m-am dus. Am scapat destul de ieftin, mana stanga julita de la cot la umar, cotul drept, genunchiul drept. Aveam doar casca si manusi. Motorul s-a ciufulit cam ca si mine : crash-pad-ul stanga polizat bine si indoit, carena polizata, capacul de ulei , capat ghidon, scarite spate polizate binisor, ambreiaj indoit si scarita de la schimbator rupta. Tot ce pot sa spun e ca ma bucur intr-un fel, pentru ca putea fi mai rau, si pentru mine si pentru motor. Trebuie sa mentionez de casca mea, Scorpion exo-700..a amortizat asa de bine lovitura incat nu am simtit aproape nimic la cap. Daca aveam geaca probabil scapam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Insanatosire. Multa sanatate si putere de ati indrepta fiarele. si sa te sui iar pe motor . Insanatosire gravnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gladiatorul Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Salutare! Bine ca ai scapat usor, sigur daca aveai echipamentul complet nu simteai mare lucru. Insanatosire grabnica si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 sanatate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 La 100km/h .. multumim Celui de sus ca mai si salveaza, altii mor saracii la 70 km/h full ehipati, super bulan. Ma bucur ca ai scapat, take care pe viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 bine ca esti ok, bafta la repararea mobrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 echipamentul este foarte important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Stai sa vezi dureri in tot corpul dupa 1-2 zile .................. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Inca un accident in care nu s-au purtat protectii . Multa sanatate motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Bine ca ai scapat doar cu atat...dar nu te bucura foarte tare ca dupa 1-2 zile -cum am citit si mai sus- o sa te cam doara tot...in plus e bine sa te duci la doctor pentru un control amanuntit.... Eu am picat tot la 100 si cica nu am patit nimic (si am cazut pe iarba nu pe asfalt - si mare bulan am avut)...dar mi-am facut o mica fisura la coloana plus niste vertebre tasate si deplasate, stat in pat o luna. E bine sa te duci la doctor dupa asa ceva...ca si daca nu ai nimic astia te cauta si in fund dupa asa ceva...si nu de prosti sau ca nu au alta treaba...de exemplu splina se poate rupe si la 10 zile dupa impact. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 pai ce faci Mihaie, asa dai tu exemplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate