chizmo Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 ..oare termina dunca etapa de azi pe locul 60 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Cand se intoarce Romeo in tara? Se organizeaza vreun "comitet de primire" la aeroport? Ar fi frumos din partea noastra sa fim la aeroport cand aterizeaza pentru a-i arata solidaritatea exceptionala creeata de aventura sa in Africa in randul oamneilor de motoare si nu numai . Chiar nu ma gandeam ca vor fi atat de multi care sa-i urmareasca pe participantii nostri Romeo Dunca si Vulliet Francois. Mi-ar place sa-l vad pe Romeo si sa-i strang mana, stiind prin cate a trecut si cat de dificila a fost lupta cu desertul. Da Doamne sa termine cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Excelenta idee Fester. Daca se organizeaza ceva, anuntati din timp ce si cum si sigur o sa vina cred destui motociclisti la aeroport. Poate se gandeste si Kathy (motoromania) si cei care se ocupa de "doua roti" sa faca o emisiune speciala "Romani la Dakar". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Sigur s-ar bucura cand va afla ca multa lume a fost alaturi de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Romeo pe locul 76 azi pe ruta Bamako-Kayes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 (editat) Sigur s-ar bucura cand va afla ca multa lume a fost alaturi de el. E bine ca am "floodat" topicul asta cu update-uri masive. Asa au inceput din ce in ce mai multi sa il urmareasca pe Romeo. Am postat si pe SBZ despre Romeo. Daca acum o saptamana nu erau decat 5000 si ceva de views la acest topic acum sunt 10.904. Deci scazand pe cei care intra si posteaza zilnic aici, adica vreo 10 persoane zic eu, mai raman cateva mii de vizitatori, si numai saptamana asta. Bravo admini si pentru bannerul omagiu dedicat lui Meoni. Editat Ianuarie 13, 2005 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Romeo pe locul 76 azi pe ruta Bamako-Kayes - pe 83 la general, dar cum ziceam tra sa ajunga - mi s-a parut sau azi a mers mai tare? sau era speciala mai usoara? oricum pe piatra e mai bine ca pe nisip. - comentatorul la eurosport cred totusi ca s-a schimbat. si-a zis numele aseara, nu l-am retinut dar nu era bonifaciu precis. - io plec miine din tara si nu mai am net. o sa cam stau ca pe ghimpi. se ofera cineva sa-mi dea sms seara cind ii gata etapa sa-mi zica ca-i ok? 0744621970 dc e vreun voluntar. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 l-am vazut l-am vazut l-am vazut pe eurosport la what you missed, motoru era in nisip cu spatele pina pe la ax si romeo dadea cu casca de nisip. nu mi se parea suparat. eram sigur ca il vedem pina la urma. cred ca era din etapa de alaltaieri ca era prea mult nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 cine a zis ca romeo nu a aparut niciodata pe eurosport? l-am vazut in seara asta blocat in nisip si aruncand cu casca de pamant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 sc11..da..makar atat..exact a fost in etapa cand a fost si accidentul lui meoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 L-am vazut si eu si cred ca faza cu casca a facut-o pentru filmare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 nu cred ca a facut-o pentru filmare. . .la cat de rupt este de oboseala, numai de actorie nu iti mai arde. Cred ca doar a aratat involuntar cat de hotarat este sa termine cursa, fie ce o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Ieri a sunat Romeo.Erea foarte bucuros si putin obosit.Daca nu are brobleme cu motorul va trermina Dakarul.Astazi la tvr1 in direct prin telefon (Stirile de la 19.00).Bonifaciu a promis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Cand se intoarce Romeo in tara? Se organizeaza vreun "comitet de primire" la aeroport? Ar fi frumos din partea noastra sa fim la aeroport cand aterizeaza pentru a-i arata solidaritatea exceptionala creeata de aventura sa in Africa in randul oamneilor de motoare si nu numai . Chiar nu ma gandeam ca vor fi atat de multi care sa-i urmareasca pe participantii nostri Romeo Dunca si Vulliet Francois. Mi-ar place sa-l vad pe Romeo si sa-i strang mana, stiind prin cate a trecut si cat de dificila a fost lupta cu desertul. Da Doamne sa termine cu bine! Se duc in Franta si apoi la Timisoara sau Satu Mare.Nu o sa treaca prin Bucuresti.Va tin la curent.Promit ca-i trimit toate mesajele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 14, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2005 @sc11 si cei care nu au net: puteti accesa forumul pe wap http://www.motociclism.ro/wap/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Sigur s-ar bucura cand va afla ca multa lume a fost alaturi de el. Poate salveaza cineva (Smokey?) topicul asta pe CD... II facem omului un cadou sa vada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 - ok cu wap-ul. am marcat-o. - mi se pare faina chestia cu CD-ul, sa se distreze un pic de noi. - sa stii ca s-ar putea sa fi fost pt filmare faza cu casca. a fost poate max o secunda dar mie mi s-a parut ca nu-i o stare de nervi sau suparare ci mai degraba ceva de genul na las cati arat io tie. ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Ce ziceti de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 14, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2005 da de ce CD, crezi ca internetul nu bate pana la el ? astazi iar e o speciala lunga... iriTrackul il arata acum pe traseul de legatura. suprafata pare la fel cu cea de ieri, exceptand portiunea aia cu nisip si palmieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 da de ce CD, crezi ca internetul nu bate pana la el ? Pai ma gandeam ca CD-ul ii ramane amintire... poate e o prostie... in fine... Da, etapa de azi pare destul de lunga. Am inteles ca trebuie trecut si un rau de 80 metri latime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 14, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2005 dar.... mai bine imprim tot topicul, il bag in plic si-l ducem la firma cand se intoarce. hartia ramane... dupa ce se termina cursa poate fiecare sa scrie un mesaj pentru el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Naiba stie... pe tronsoanele astea de legatura merge forte bine iritrack-ul. Pe proble speciale se actualizeaza si la 3-4 ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 14, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2005 Imagini in exclusivitate de la trimisul nostru special pe siteul Eurosport La video - Stage 13 highlights - incepand cu minutul 1:40 se vede bunatate de KTM ingropat in nisipurile miscatoare Go Romeo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 l-am vazut ! l-am vazut si eu !!!!!!!!!! super romeo !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate